Gizli numara

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
Uzun süredir gizli numaradan arayan bir manyakla uğraşıyorum. Gizli numaraları engelleme sansım yok cunku gun içinde gizli numaradan arayan bir yığın insan oluyor görüşmem gereken.
Savcılık kanalı haricinde gizli numarayı öğrenmem mümkün mü? Operatörler de bilgi vermiyor sanırım ama baska bir yolu var mı benim bilmediğim merak ettim.

Gizli numara gerektirecek bir iş düşündüm ama aklıma gelmedi..neyse savcılığa başvurun belki bir sonuç alırsınız.

gizliye kapat bence kapatmaman saçma ne iş yapıyorsun ki arayacak olan açıktan arasınn

Uzun süredir gizli numaradan arayan bir manyakla uğraşıyorum. Gizli numaraları engelleme sansım yok cunku gun içinde gizli numaradan arayan bir yığın insan oluyor görüşmem gereken.
Savcılık kanalı haricinde gizli numarayı öğrenmem mümkün mü? Operatörler de bilgi vermiyor sanırım ama baska bir yolu var mı benim bilmediğim merak ettim.

Bence size iş için ulaşamayan insan başka bir yolunu bulur. En azından sadece sizi ararken numarasını açar, sonra yine kapatır.
Bunun derdi size kalmamalı.

Birçok insanın gizliden araması gereken ne gibi bir işiniz var dedektif falan mısınız? İşiniz için ayrı bir hat kullanın, kişisel hattınızı da gizli aramalara kapattırın ve tanıdıklarınız dışındakilerle bu numaradan konuşmayın.

Neden görüşmeler gizli?
Şirket hattı gibi bir şey kullansanız ve gizli aramak zorunda kalmasalar..
Böylece şahsi hattınızı da gizleyebilirsiniz. .

bence hiç bir önemli görüşme gizli olmaz tabi 900'lü hatları arayanlar dışında

Bunun itham oldugunun farkında mısınız? Ayıp yahu.

Gizli numara gerektirecek bir iş düşündüm ama aklıma gelmedi..neyse savcılığa başvurun belki bir sonuç alırsınız.
İs demedim zaten, görüşmem gereken dedim.

Gizli numaraya kaparin arayanda acik numaradan arasin
Malesef kapatma sansım yok.

İstihbaratçı mısın? :KK59:

Önemli bir iş için arayan kişi niye gizli numaradan arasın?
Önemli bir is icin arayan demedim, görüşmem gereken insanların zaman zaman gizli numarayı tercih ettiğini söyledim.

Ben ne soruyorum, gelen cevaplara bak. Neleri sorguluyorsunuz.

biri beni gizliden arayamıyorsa açıktan arasın, açıktan aramak istemiyorsa da kendi bilir neden böyle bir şeye katlanıyorsunuz anlamıyorum?

türk telekomsa bulunuyor diye biliyorum. hattınızın arama dökümü mü ne varmış gelen numaralar görünüyormuş gizli aransa da öyle duymuştum. bi araştırın isterseniz.

Savcılık kanalı haricinde başka yolu yok.

Gizli numara mi kalmis ?

Savcılığa başvurarak öğrenebilirsiniz , evet.

Arayanlar iş için arıyorlarsa neden gizli numaradan arıyorlar anlamadım ben yani özellikle numralarını gizleyip sizi aramalarını anlamadım sonuçta iş için. Kapatın gizli numaralara arayanlarda numaralarını açıp arasınlar nasıl bir iş ki bu insanlar illa numaralarını gizleyip arıyorlar sizi.

Birçok insanın gizliden araması gereken ne gibi bir işiniz var dedektif falan mısınız? İşiniz için ayrı bir hat kullanın, özel numaranızı da gizli aramalara kapattırın ve tanıdıklarınız dışındakilerle bu numaradan konuşmayın.

Birçok insanın gizliden araması gereken ne gibi bir işiniz var dedektif falan mısınız? İşiniz için ayrı bir hat kullanın, kişisel hattınızı da gizli aramalara kapattırın ve tanıdıklarınız dışındakilerle bu numaradan konuşmayın.
Arayanlar iş için arıyorlarsa neden gizli numaradan arıyorlar anlamadım ben yani özellikle numralarını gizleyip sizi aramalarını anlamadım sonuçta iş için. Kapatın gizli numaralara arayanlarda numaralarını açıp arasınlar nasıl bir iş ki bu insanlar illa numaralarını gizleyip arıyorlar sizi.

"İs icin" yazdığım bir cümleyi gösterir misiniz? İlla gizleyip aramaları gerektiğini söylemiyorum, bunu tercih eden bir yığın insan olduğunu söylüyorum. Herkesi kendiniz gibi makul sanıyorsunuz, ben de bu zamana kadar kimseyi özel numaradan aramadım ama malesef Bunu tercih eden bir yığın insan var.

Bir kere de sadece sorulana odaklanıp arka plandan bi seyler çıkarmaya çalışmayın.

İşiniz dolayısı ile engelleyemiyorsanız iş telefonunuzu ve kişisel cep telefonunuzu ayırın bence. Kendi cebinizden engellersiniz özel numarayı. İş telefonunuzda da arayınca baktınız ses çıkmıyor kapatın.

Back
X