Gizli Narsist kurbanıyım

Ben senin yaşadıklarını çok iyi biliyorum çünkü başkasına farklı sana farklı davranırlar empati yok. Pişmanlık duygusu yok suçluluk duygusu yok..... Ama narsist ile hiç dinleme bunları insan yerine koyma en güzeli bu.... Kavga çıkartırsa da ben gidiyorum de çek git hiç uğraşma.... En doğru çözüm bu ben seni anlıyorum ben boşuna psikoloğa gitmedim....

Bende gizli narsit kurbanıyım tam okumadım ama.
1-kiskanctir
2-baskici,otoriter, hiçbir hatayı kabul etmez, seni suçlar, aşırı manipülatif, merhametsiz vs....
Hepsi var hepsi cehennem de yanar inşallah... El iyisi ev delisi... Allahım belaları asla hakkım helal değil şimdi bana yağ bal çekiyor. Canı cehenneme geriri de kurtulurum inşallah...... Ama bunların hakkından sadece benim gibiler gelir bunları hiç dinlemicen ve umursamaz davranıcan......
Ve kavga patırtı kütürtü çıkarırsa da ne halin varsa gör benden uzak dur diceksin yoksa bir gün elimde kalır... Bir gün bir narsist elimde kalıcak.... Ama bakalım ne zaman...
Allah korkum olmasa saçından tuttuğum gibi ittirir öldürürüm ama Allah dan korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…