Gizli Narsist kurbanıyım

Allah sabir versin sana arkadasim.umursamama esini bence.bundan nefret ederlermis.aldiris etme tartişma.uzaklas.ve kesinlikle ilerde boşan.kendini maddi olarak güçlendir.ipliginin pazara çıkmasından nefret ederlermis.bence kanıt topla ve ne olduğunu herkese kanitla.sabirli ol sakin ol bu surecte

Evet onun psikoloğu da umursama dedi ama inanın biz de insanız bir noktada sinirinizi bozmayı başarıyo orda kötü bir şey söylediğinizde birden siz suçlu oluyorsunuz o kurban rolü oynuyo. En iyisi hiç takmamak küçük çocuk gibi görüp ne derse desin diyip geçmek .

Bir yazıyı okuyamayan insanlara kızıyorum. Hadi okuyamadım boş boş yorum yapma insan neden yazdım ki diye hissediyor... yapılacak iyilik varsa da içinde düğümlenir ya.

ben okudum ve çok sürüklenerek beğenerek.
Çok güzeldi...
Ayrıca narsist herkese narsist denmesini doğru bulmuyorum ama evet bu adam narsistmiş.

Narsistler uzun süreli ilişkide kalamaz diye biliriz ama gizli narsistler en tehlikelidir ve kendini güzelce saklayarak kalırlar.

Hepsini büyük bi merakla okudum çünkü birebir yazılanların aynısını yaşadım hayatım Kaydı tüm karakterim değişti kendimi tanıyamaz hale geldim ben ben olmaktan çıktım. Umarım kimse narsist birine denk gelmez

Ben de narsist mağdurlarından biriyim boşanıyorum. Ne yalanlarını yakaladınız ? Şüphelenip bunu ona söylediğinizde öfke krizlerine giriyor muydu
Öfke değil inkar inkar baktı inandıramıyor duygu sömürüsü yalan söyledim ama şu sebepten bu sebepten pişmanım vs çok saçma sapan yalanlar da var büyük yalanlar da kıskandırmak için bile yalan söyler

Kesinlikle kötülük kılığıyla gelen kötülüğü insan biliyor ama gerçekten dışardan kötü görünen insanlardan değil dışardan iyi görünen insanlar daha korkunç çünkü sizin güveninizi kazanır en zayıf yönlerinizi bilir ve sizi nasıl öldürmesi gerektiğini de en iyi onlar bilir. Ama dışardan kötü görünen insandan zaten her şeyinizi saklarsınız.

Seni kaybetmemek için yalan söyledim, küçük yalan, tüm inandığı değerlere yeminler. Hele ki inançlı biriyse insan hiç konduramiyor. Etmediği yemin söz kalmaz ama betrini yaptı.

Arkadaşlar peki sonradan ihanete uğradığını öğrenen var mı? Ben hep bir şüphe içerisindeydim eski sevgilisiyle ilgili ama deli damgası yiyen ben oldum sonunda. Böyle sonradan yakalayan var mı?

Uzun iliskide kalabilirler gizli narsistler...dusunun bahsettigim kişi 10 yil evli kalmis.

Herkese tanı koyup durmayın, bazı insanlar sadece kötüdür. Bunu ne kadar erken kabullenirseniz sizin için o kadar iyi olur. Böyle herkese kendi kendinize bir tanı koyarak gerçekten ruh sağlığı ile boğuşan insanları damgalıyorsunuz ve hayatı onlar için zor hale getiriyorsunuz. Bir de kötü insanların eline bahane veriyorsunuz. Kendinizin gerçekleri görmesine engel oluyorsunuz vb. vb. Narsist birinden kötülük görünce "wooow çok ilginç, çok daha mağdur" olmayacaksınız yani her kötülük üzücüdür. Yaşadığınız her kötülük için çok üzgünüm. Bazen insanlar bizi manipüle ediyor, bize kötülük yapan kişiye sağlıklı bakamıyoruz. Geçmiş olsun. Umarım bundan sonra yolunuza güzellikler çıkar.

Seni kaybetmemek için yalan söyledim, küçük yalan, tüm inandığı değerlere yeminler. Hele ki inançlı biriyse insan hiç konduramiyor. Etmediği yemin söz kalmaz ama betrini yaptı.
Aynisi yalan yere yemin bile etti kanim dondu.
Arkadaşlar peki sonradan ihanete uğradığını öğrenen var mı? Ben hep bir şüphe içerisindeydim eski sevgilisiyle ilgili ama deli damgası yiyen ben oldum sonunda. Böyle sonradan yakalayan var mı?
bu konuda bilerek suphe yaratiyorlar kafanizi karistirip ilgiyi hep kendi uzerinee tutabilmek icin aslinda sizi bilerek iskillendirirler suphe yaratacak seyleri kafanizin icine o sokar oyle bir sey yoksa bile sokar ki kiskanin hep dusunun soyle mi boyle mi o da keyfini suruyor ilgi odagi olmanin. Ben de benzerini yasadim suphelendim. Bir sey oldugunu sanmiyorum bu insanlar icin yapilbilecek en iyi sey duygusal yaklasmayin ne guzel farkindaligi yuksek birileriyiz ki onlarin bir kisilik bozuklugu oldugunu fark ettik dediklerine sinirinizi bozmayin kiskanmayin her seyi ilgi icin yaptiklarini surekli kendinize hatirlatin .

Senin yazım şeklinde işkence gibi gerçekten.

hepsini okudum ve bu yaşadıklarınızın aynısını ben yaşadım yaşıyorum şuan ayrıyız 1 hafta oldu ve dediğiniz gibi açık kapı bırakıyor engellemıyor ben onu engelledım bir gün araycak benı bende ne yapacagımı bilmiyorum tek bildiğim şey benım uzaklasmam ve bir daha asla görüşmemem gerekıyor 2 yıla yakın oldu beraberiz kavga gürültü öyle bir cekmışki beni kendine özgüven eksikliği yaşadım onunla braberken hayata olan hevesım bakış açım değişti sanki o olmayınca her şey yerle bir olacak gibi düsünceler sardı korku basladı bende ondan önce ki hayatım ile şuan i hayatım da o kadr fark var ki neşem gitti espri yapan etrafını ve kendini güldürmeyi başaran ben mutsuzluk içerisinde ne olacagını ne zaman yazıp ne zaman arar beni diye düşünmekten baska bir sey yapmıyorum o haksız iken bekliyordum arar döner diye dönmeyince ben arıyordum çabasını görmedım hiç sevdiğini hissetmemeye basladım çunku seven ınsan bunları yasatmaz umarım en kısa sürede beynimde kalbimde tamamen biter ve geriye dönmem

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir terapi uygulandı yani siz mi soylediniz psikologa eşim narsist vs diye nasıl cozume ulastiniz benim eşimde narsist ve boşanma aşamasındayiz

Hadi o sizin teşhisiniz ile narsist. Siz de maşallah körmüşsünüz. Bazen sadece karşıya kızmamak gerekiyor. Görmek istemeyen de görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…