Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

Birde bu sitede yeniyim sırf bu konu için üye oldum yaklaşık 2 haftadır oku oku bitiremedim yorumları aslında ameliyat olmuş arkadaşların öncesini ve sonrasını inanılmaz merak ediyorum ameliyat olmadan birisi bana resimlerini gösterirse çooooooook mutlu olurum
sevgiler....

@angela11 Boyunuz ve kilonuz ne acaba bide hiç mi göğsünüz yok?? Yani soruyorum çünkü ben de olmak istiyorum ameliyet öncesi ve sonrası değerlendirmesini yapıyım diye soryorum. Bide size ne kadar fiyat verdiler

@angela11 Boyunuz ve kilonuz ne acaba bide hiç mi göğsünüz yok?? Yani soruyorum çünkü ben de olmak istiyorum ameliyet öncesi ve sonrası değerlendirmesini yapıyım diye soryorum. Bide size ne kadar fiyat verdiler

merhaba
boyum 1.65 kilo 54 ben Haldun beye muayene oldum kendisi doçent ameliyatı o yaparsa 4500 civarı ama asistanı yaparsa 3200 gibi bi rakam verdi
ben Haluk beye karar verdim

Burdan ameliyat olan bir arkadaş 1800 damla protez, 700 doktor ücreti demişti. Toplam 2500 ama sizinki 3200 neye göre değişiyor acaba? Bir bilginiz var mı

O eski fiyatti zam geliyo surekli canim[/QUOTE]

Euro'yla doğru orantılı heralde silikon piyasası Daha fazla zamlanmadan yaptırmak lazım ama tabi bir de cesaret lazım :/

Aslinda zam gelen silikon degil hastane ucretleri canim bencede olacaksan biranonce ol bak ben oldugumda 3,5 odedim simdi olanlar 4,5 oduyo cok fark var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sevgili avalonod,
Oncelikle hayirli olsun umarim guzel olmuslardir :) Bende uzun arastirmalardan sonra meme buyutme operasyonu icin Figen Hanim ile gorusmeye karar verdim..Forumda ki en guncel hastasi sen oldugun icin biraz detayli bilgi isteyecegim musaadenle :))

Tşklr. Tam istediğim gibi oldular :))
Tabi ki. Merak ettiğin ne varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Tşklr. Tam istediğim gibi oldular :))
Tabi ki. Merak ettiğin ne varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

Simdiiii...
Figen Hanim Plastik Cerrahi Anabilim Dali Baskani'ymis,benim biraz gozumu korkuttu acikcasi bu durum,acaba hastasiyla yeterince ilgileniyomudur yoksa yogunluktan asistanlarina mi pasliyodur bilemedim..Senin ameliyatini kendisi mi yapti yoksa asistani mi?
Hastasinin isteklerini goz onunde bulunduruyomu yoksa her gelene standart birbirine yakin seyler mi yapio?Mesela benim boyum 1.75 kilom 60,senin olculerin nasildi?
Ayrica bir de hastaneye-proteze-doktora ne kadar odedin?
Ay cok sey sordum kusura bakma nolur kafan sismistir ama cok endiseliyim ve tecrubelerine ihtiyacim var 😳

Figen hanım ilk muayeneyi yapıyo ve ameliyata giriyo. Tabi sen girmesini istersen. Yardımcısı Haldun beyle birlikte yapıyorlar bunları. Haldun bey muhteşem bi doktor zaten. Eğer bilseydim baştan direk ona giderdim ben. Yaptıkları standart değil elbette. Senin ne istediğinle ve vücuduna ölçülerine en çok yakışacak neyse onu yapmaya çalışıyorlar. Ben çok büyük asla istemiyodum. Sadece bunu söyledim ve gerisini Haldun beye bıraktım. Kendi meme dokun falan da önemli tabi. Bunu konuşarak mutlaka halledersiniz. Ben sonuçtan çok mutluyum:))) protez damla olursa 1800 yuvarlak olursa 1500 tl. Hastane ameliyat ücreti 1600 tl. Oda özel istersen geceliği 100 tl normal oda 45 tl. Figen hanım ve Haldun beyin ameliyat ücretleri 800 er tl. Amaliyat sonrası kullanacağın sütyen ve bant da 200 tl tutuyo. Lütfen rahat ol ve istediğini sor. Yok öle kafa şişirme falan. Hepimiz yaşadık bunları endişelenme sakın

Cok tesekkur ederim,sekillendi kafamda biraz Haldun Bey le gorusmeyi dusunuyorm suan..Hastasinin memnuniyeti cok iyi bi referans cunku..Sana ara ara danisabilirim burdan,zaman ayirdigin icin tekrar tesekkur ederim😊
Sevgiler..

Cok tesekkur ederim,sekillendi kafamda biraz Haldun Bey le gorusmeyi dusunuyorm suan..Hastasinin memnuniyeti cok iyi bi referans cunku..Sana ara ara danisabilirim burdan,zaman ayirdigin icin tekrar tesekkur ederim😊
Sevgiler..

Elbette ne zaman istersen. Karar verdiğin zaman Haldun beyin telefonunu verebilirim istersen. Rica ederim. Dediğim gibi ne istersen sorabilirsin her zaman :)

Cicilerine kavuşanlara hayırlı olsun kavuşmak isteyenlere de kısa zamanda nasip olsun diyorum.

Sevgiler..

Hacettepe'de Asistan doktorlarda çok çok iyi bence hiç endişelenme. Ben 20 gün önce ameliyat oldum şu an çok iyiyim. Gün geçtikçe de daha da iyi olacağım. Benim ameliyata asistanlerdan Ömer ve Utku Beyler, Hoca olarak da Ozan bey girdi. çok ilgili ve anlayışlı ve işlerinde çok başarılılar. Ben bir yıllık bir araştırma sürecinden sonra, ameliyatımı oldum iyi ki de olmuşum. hiç endişelenme canım

Gecmis olsun o zaman :) Gunluk hayatina donmen ne kadar zaman aldi ne zaman ayaklandin?Onumuzdeki hafta randevu alcam bende hacettepeden, nisan sonu istiyorum bakalim neler olcak ☺

Gecmis olsun o zaman :) Gunluk hayatina donmen ne kadar zaman aldi ne zaman ayaklandin?Onumuzdeki hafta randevu alcam bende hacettepeden, nisan sonu istiyorum bakalim neler olcak ☺

teşekkür ederim canım.
sadece ameliyat günü biraz ağrım oldu onda da ağrı kesicilerle dindi ağrılarım. ertesi gün zaten geldiğim gibi gatey enerjik ve sağlıklı ve tabi ki mutlu :) yürüyerek taburcu oldum.
ameliyat olduğumun ilk 4-5 günü de gayet rahattım. günde bir ağrı kesici ve işlerimi kendim yapabiliyordum (tabi kendimi çok zorlamadan)
ameliyat olduktan iki hafta sonra aktif iş hayatımda iş başı yaptım. yani ameliyat dinlenme toplam 14 gün diyebiliriz.

Kolay atlatmissin ne guzel.. 😊Ben sezaryen ameliyatimda 40gun civarinda iyilesebilmistim o yuzden 15 gun bisey sayilmaz,agri kesicimde yoktu hem ☺

merhaba arkadas olarak eklesem kabul eder misiniz? sessizce bayağıdır takip ediyorum konuyu ama bir türlü cesaret edip yazamadım galiba utanıyorum her neyse hacettepenin fiyatları bana uygun olduğu için güncel hastaların resimlerini merak ediyorum. kabul ederseniz çok sevinirim..

Tabi ekleyebilirsiniz. Fotoğraf yüklemedim henüz ama 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…