Tabi ekleyebilirsiniz. Fotoğraf yüklemedim henüz ama 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim senin resimleri bende cok merak ediyorum benimkiyle benziyomu diye:)) sonucta ayni elden cikti:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ekleyebilirsiniz. Fotoğraf yüklemedim henüz ama 😊
Tmm bi ara çekip yükleyim o zaman. Yoğun istek üzerine 😜😜😜
Tmm bi ara çekip yükleyim o zaman. Yoğun istek üzerine 😜😜😜
Bu arada yarın Haldun beye gidecem telefonla konustum gel kontrol edelim nasıl oldun dedi selaminizi soyleyimmi😊
Tabi ki söyleyin 😄 ben de yarın arayacağım onu zaten. Raporum bitti spora başlıcam da sormam gerekenler var. Ben de senin selamını Söyleyim 😃😃
Tabi ki söyleyin 😄 ben de yarın arayacağım onu zaten. Raporum bitti spora başlıcam da sormam gerekenler var. Ben de senin selamını Söyleyim 😃😃
Soyle soylee hatta sol gogsu hala sismis 4 ay olmus ne zaman gecicek o de:)))
Gittim geldim kızlar selaminizi söyledim😁
yalnız bugün acayip yoğundu mesajlarınızı okumadan gitmisim o yuzden sorununlarinizi soyleyemedim😆
avalonod geçen konuştuğumuz konuyu hallettim oda güldü😆
Neyse canim senin kontrolun iyi gecmistir ins ikinizdende resimler bekliyorum merak ediyorum nasillar:))
Neyse canim senin kontrolun iyi gecmistir ins ikinizdende resimler bekliyorum merak ediyorum nasillar:))
Patikcim bişey soracam senin sol göğsün önceden dahami büyükdü 4 ay olmus bu sürede şiş olabiliyormu ağrı falan varmı benimde sağ göğsüm digerinden farklı
Yok canim garip olan sol gogsum bi tik daha kucuktu ameliyattan once ve suandada saga gore aslinda daha kucuk ama sadece sol tarafin ust kisminda bi sislik var o gitmedi hala nedense ( agrim falan yok ama sislik var maalesef biraz tamam biraz guzellessinler resmini bekliyorum:))
Canım, senin ameliyatına iki doktor mu girdi ?
3 doktor girdi canim
Göğüsleri farklı doktorlar yaparsa fark oluyor diye okumuştum bir yerde. Ondan sordum canım, el farkı oluyor yazmıştı bir doktor :-(
Yok canim garip olan sol gogsum bi tik daha kucuktu ameliyattan once ve suandada saga gore aslinda daha kucuk ama sadece sol tarafin ust kisminda bi sislik var o gitmedi hala nedense ( agrim falan yok ama sislik var maalesef biraz tamam biraz guzellessinler resmini bekliyorum:))
Haldun bey ne diyor bu duruma normalmiymis ne zaman duzelirmis?
İner diyo o ama ben emin degilim 3 kisi girdi ameliyata farkli kisiler yapmissa el farki olabiliyomus ama senin ameliyatinada tek kisi girmedi sende boyle bisey yok dimi