Gizist - Meme Büyütme (Hacettepe Hastanesi)

Tmm bi ara çekip yükleyim o zaman. Yoğun istek üzerine 😜😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evetttt bende merak ediyorum benimkilerde aynı ellerden çıktı😁😁😁 göster kendini😆

Bu arada yarın Haldun beye gidecem telefonla konustum gel kontrol edelim nasıl oldun dedi selaminizi soyleyimmi😊

Tabi ki söyleyin 😄 ben de yarın arayacağım onu zaten. Raporum bitti spora başlıcam da sormam gerekenler var. Ben de senin selamını Söyleyim 😃😃

Fotoğraftan konu açılmışken, estetik olmadan önce araştırdığım ama yeni bulduğum bir iphone uygulaması var GoSexy. Resimlerinizde göğüs büyütme yapabiliyorsunuz. Ben estetik olduğum için gerek kalmadı :) ama dudak kalınlaştırma ve bel inceltme de var

https://itunes.apple.com/us/app/gosexy/id827780098?ls=1&mt=8

Tabi ki söyleyin 😄 ben de yarın arayacağım onu zaten. Raporum bitti spora başlıcam da sormam gerekenler var. Ben de senin selamını Söyleyim 😃😃

Sporu 3. Aydan sonra izin veriyor canim acele etme baslamak icin:)

Soyle soylee hatta sol gogsu hala sismis 4 ay olmus ne zaman gecicek o de:)))

Gittim geldim kızlar selaminizi söyledim😁
yalnız bugün acayip yoğundu mesajlarınızı okumadan gitmisim o yuzden sorununlarinizi soyleyemedim😆
avalonod geçen konuştuğumuz konuyu hallettim oda güldü😆

Gittim geldim kızlar selaminizi söyledim😁
yalnız bugün acayip yoğundu mesajlarınızı okumadan gitmisim o yuzden sorununlarinizi soyleyemedim😆
avalonod geçen konuştuğumuz konuyu hallettim oda güldü😆

Neyse canim senin kontrolun iyi gecmistir ins ikinizdende resimler bekliyorum merak ediyorum nasillar:))

Neyse canim senin kontrolun iyi gecmistir ins ikinizdende resimler bekliyorum merak ediyorum nasillar:))

Patikcim bişey soracam senin sol göğsün önceden dahami büyükdü 4 ay olmus bu sürede şiş olabiliyormu ağrı falan varmı benimde sağ göğsüm digerinden farklı

Su şişlikleri insin biraz zaman gecsinde oyle foto koyayim sol göğsüm ve ortası yukariya kadar mordu simdi yesil sarı acayip bi renk oldi iyilessinler yüklerim canim

Patikcim bişey soracam senin sol göğsün önceden dahami büyükdü 4 ay olmus bu sürede şiş olabiliyormu ağrı falan varmı benimde sağ göğsüm digerinden farklı

Yok canim garip olan sol gogsum bi tik daha kucuktu ameliyattan once ve suandada saga gore aslinda daha kucuk ama sadece sol tarafin ust kisminda bi sislik var o gitmedi hala nedense :KK43:( agrim falan yok ama sislik var maalesef biraz:KK43: tamam biraz guzellessinler resmini bekliyorum:))

Son düzenleme:
Yok canim garip olan sol gogsum bi tik daha kucuktu ameliyattan once ve suandada saga gore aslinda daha kucuk ama sadece sol tarafin ust kisminda bi sislik var o gitmedi hala nedense :KK43:( agrim falan yok ama sislik var maalesef biraz:KK43: tamam biraz guzellessinler resmini bekliyorum:))

Canım, senin ameliyatına iki doktor mu girdi ?

Haldun bey ne diyor bu duruma normalmiymis ne zaman duzelirmis?

İner diyo o ama ben emin degilim 3 kisi girdi ameliyata farkli kisiler yapmissa el farki olabiliyomus ama senin ameliyatinada tek kisi girmedi sende boyle bisey yok dimi

Iner demisse dogru diyodur canini sıkma icin rahat etmeyecekse ara git konuş ameliyatinla ilgili merak ettigin sorularida sor
Bende sag tarafim biraz daha büyük ve şiş onu bugün sordum 3 aydan sonra sekilleri olusur dedi gayet iyi gidiyosun dedi

X