gizin çeyizine aldıkları

Giz yine birbirinden cici çeyizler almışsın Gelin kurdelanı nereden aldın ve ne kadara çok güzelmiş

cnaım inan şişlide züccaciye tarzı satan biryer vardı ve 5 tl ye aldık o kurdaleyi nişanlım bari alayım bidaha bulamazsın üzülürsün dedi hemen alıverdik hiç ummucağın yerlerden çıkıyor tuafiyecilerde felan kesin vardır bir milyoncu gibi bir yerdi hemen kurdele bakayım belki alırım derken bunları gördüm örgülü olanıda vardı çok cicilerdi yaaa

Tamam cnm tşkr ederim

Hepsi cok güzeller, hele güllü cicekli parcalar ayri güzeller
Allah hayirlisiyla kullanmayi nasip eylesin

cupcakeli damacana kılıfı aldım çok şekerdi hoşuma gitti pompası resimdeki gibi mavi değil bana pembiş geldi dahada mutlandım kiii

Eklentiler

• $caN CANAN.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
sonunda çoktandır almak istediğim bernardo takımlarımı almış bulunuyorum

nişanlımla aaaa bernardoyu şöye bir gezelim diye bakarken bir baktık ki almışız herşeyimizi

çatal kaşıklarım var diye onun yerine hediye çeki verdiler eee fiyatlarda uygundu ayrıca mağazadakilerde hediye çeki verdiler ve bir misafir yemek takımı fiyatına bu üç ciciye kavuştum

sofralarımı süsleyecek olan rose garden

kahvaltı takımımız jardin

ve günlük yemek takımımız romance

bidahaki ay yemek takımımın bardak setini alacağı oda yeni gelmiş çok hoş, şimdi sırada beyaz eşyalart var en yakın zamanda boch bayisinden onları halledip bitiriyoruzzzzzzzzzzzzzzz

Gizcim güzel günlerde aşkla kullanmak nasip olur inşallah. Çok romantik sofralar hazırlayacaksın ki bunlarla sen.

Bu arada misafir yemek takımını ne kadara aldın sen sorması ayıp? İnternetteki fiyatlar dışında indirim yaptılar mı sana? Ben de netten sipariş vericem de misafir yemek takımı için eğer mağazadan almak avantajlı olacak ise İstanbula gittiğimde falan alayım.

canım çok teşekkür ederim valla çok istiyordum bu takımı ben birazı peşin birazıda senetle alındı bernardo senet yapıyormuş inanamadım

canım sitede 1 799 yazıyor ama 100 tl mağazada indirim yaptılar 1699 oldu bide çatal kaşık biçak setini istemedim 500 tl çek verdiler bende 1700 tl ye hepsini halletmiş oldum iyi oldu kafam rahat olsun bunlar sona kalmıştı çünkü
canım inşallah yakın zamanda sende alıverirsin

Canım o zaman çok iyi ki. Senet de yapıyorlarmış demek. Ben de tencere takımımı ve çatal bıçak takımımı hisardan aldım. Ama yemek takımı için beğenemedim bir türlü. Ben de daha romantik şeyler istiyorum. Zaten istanbula evleneceğim. En son alırım oradan yemek takımı sona kalsın. Bernardo da her zaman beğendiğim bir şeyler bulabiliyorum nasılsa.

Bernardo'dan aldıkların çok şık gizcim özellikle alacağın bardak setine bayıldım yemek takımıyla çok uyumlu mutlu günlerde kullan inşallah.

Harikalar canımmmm Güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…