gizin çeyizine aldıkları

dün gidip bakıcam demiştn ya o yüzden dedm cnm..eminönüne gidesm var benmde..o gün fazla gezememiştm ya içimde kaldı

dün bakamadım keşke bugün gitsekte bakabişlsem ykm de varmıdır cevahire gitsek nereden baklabilirim diede düşnüüyorum nilim

dün bakamadım keşke bugün gitsekte bakabişlsem ykm de varmıdır cevahire gitsek nereden baklabilirim diede düşnüüyorum nilim

hiç bi bilgm yok gizim sadece avmlere bğlı kalma genelde dışardaki mağazalarda da bulabilirsn korkmazı..boyner yerine ykmde daha çok standı oluo

hiç bi bilgm yok gizim sadece avmlere bğlı kalma genelde dışardaki mağazalarda da bulabilirsn korkmazı..boyner yerine ykmde daha çok standı oluo

kuzum dışardaki mağazalar konusunda çok ama çok cahilimdir ben anca avm lere bakıyorum birkaç züccaciye bulmam lazım

gizim cruconun çeyizinde paylaştıüı nişan bohçalarına fln baksana ne kdr hoşş bayıldm valla:d

miorre marka 2 adet çeyiz için gecelik ve saten şort takımı sipariş verdim akşam paylaşacağım çeyize tam gaza devam

gizim güle güle kullan çok beğendm şortlu takımı..baya da oldu senin gecelkler

evet doymuyorum buluyorum alıyorum kuzum 6 adet daha beğendim ama alamıcam şimdilik bu ay bitti belki gelecek ay annemle tencere işlerini halledebiliriz erkenden canım çünkü bizim iş aceleye gelebilir gibi gerçi nişandan sonrada bunlar alınır büyük eşyalara büyükler para vercek ama işte ben artık minik şeler almıcam korkmazın çkb göreydim alırdım ama görmedim yoksa hemen bügun sipariş vermek istiyorum sen gördnmü hiç çkb leri

görmedm kuzum aklıma gelseydi bu gün bakardm capacityden 2 gün de tatilm var bakamıcam yani..pazar günü iner bakarm ama

haftaya izne çıkıorm kuzum o zman gidicem bi kaç gnlğne hem o da tatil olucak daha ii yani

şimcik bişi düşündüm anne baba abla abi yengesi ve babanesi bunlara bohça hazırlamak çok isterim minik minik şeler koyarak bide küçük gizem var bebek abisinin kızı onada süslü içinde seveceği şeyler çok hazırlamak istiyorum bu bohçalarıda beğendim 7 adet alabilirim ailedeki önemli kişilere yapcam annem beni öldürmez herhalde

babanesinede seccade eşarp vb şeler koyarım seccadeyi annemler hallederde bohçalar uyguna gelirken alsammı bunun piyasasını biliyonmu nilimmm

ne alcksn ki kuzu evmisterden banada söyle bi 50lk duruo hala
jumboyu annen alsn pahalı o:d

evimisterden en başında istediğim korkmaz kesme tahtası ve servis setlerinide alabilirim seramik tavalarıda, ama servis setlerini şu günlerde brabantiadan beğeniyorum onlarıda markofonide bekleyip alırım diyorum büyük ihtimal 3 adet tava alırım gibime geliyor senin tavalar geldimi canım ben korkuyorum çizik felan olur diyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…