almak çok istiyorum boynere gidip bakayım balım görmeden almıyım diyorum nilim ama korkmaz çok kaliteli
dün gidip bakıcam demiştn ya o yüzden dedm cnm..eminönüne gidesm var benmde..o gün fazla gezememiştm ya içimde kaldı
dün bakamadım keşke bugün gitsekte bakabişlsem ykm de varmıdır cevahire gitsek nereden baklabilirim diede düşnüüyorum nilim
hiç bi bilgm yok gizim sadece avmlere bğlı kalma genelde dışardaki mağazalarda da bulabilirsn korkmazı..boyner yerine ykmde daha çok standı oluo
kuzum sokaklarda bile züccaciyeciler var bi sürü alıomus gibi yap bak modellereeee
gizim güle güle kullan çok beğendm şortlu takımı..baya da oldu senin gecelkler
gizim güle güle kullan çok beğendm şortlu takımı..baya da oldu senin gecelkler
görmedm kuzum aklıma gelseydi bu gün bakardm capacityden 2 gün de tatilm var bakamıcam yani..pazar günü iner bakarm amaevet doymuyorum buluyorum alıyorum kuzum 6 adet daha beğendim ama alamıcam şimdilik bu ay bitti belki gelecek ay annemle tencere işlerini halledebiliriz erkenden canım çünkü bizim iş aceleye gelebilir gibi gerçi nişandan sonrada bunlar alınır büyük eşyalara büyükler para vercek ama işte ben artık minik şeler almıcam korkmazın çkb göreydim alırdım ama görmedim yoksa hemen bügun sipariş vermek istiyorum sen gördnmü hiç çkb leri
görmedm kuzum aklıma gelseydi bu gün bakardm capacityden 2 gün de tatilm var bakamıcam yani..pazar günü iner bakarm ama
haftaya izne çıkıorm kuzum o zman gidicem bi kaç gnlğne hem o da tatil olucak daha ii yani
vuvvvv canım harika haber bu valla çok sevindim git canım benim hasret giderin
gizim yine ne araştırmalarındasn acabaaa sesin çıkmıo:))
banyo yaptım geldimde bohça bakıyorum an itibariyle aklımdan kalan 1 adet evimister kuponunu harcamak ve jumboya borç ödemek geçiyor nilom
ne alcksn ki kuzu evmisterden banada söyle bi 50lk duruo hala
jumboyu annen alsn pahalı o:d