- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #1.961
valla ben zayıfken daha güçlü hissediyordum kendimi ellerimde nerden baksan 20 ki,loluk erzak poşetleriyle çıkıyordum trabzonun yokuşlarından şimdi olsa tıkanırım yığılır kalırım bi köşedeCok degilmis yaa bosver napcan zayif olup insan surekli halsiz oluyo
güzel tabi senin kalbin kızım tanıdık burda kaç aydır birbirimizi az çok
kızım ben senden daha kiloluyum hiç de senin kadar laf söylemiyorum yaaaaa
valla ben zayıfken daha güçlü hissediyordum kendimi ellerimde nerden baksan 20 ki,loluk erzak poşetleriyle çıkıyordum trabzonun yokuşlarından şimdi olsa tıkanırım yığılır kalırım bi köşede
:) çok hantalım ya, birde ben dans ederdim evde kendi kendime kuvvetliydim, şimdi yata yata pelt oldum o yüzden sinir oluyorum
Nerde kaldı diyetler
10 kilo var aramızda hadi beni yakalaaaaaaaaaaa
bekle iki haftaya yanındayımramazanda geliyor Allahhh askerlik bitene kadar zayıflarım heralde yine 3 kilo verdim 1 haftada, açta kalmadım, gerçi bugün çok yemiş olabiliirim ama
o zaman sana hareket lazım bebişarada kalk oyna zıpla dans et
2 haftada 10 kilo mu saçmaladın iyice he
işte olmuyo birdendans etmeye çalışıyorum 5 dk sonra kalp kirizi geçirir gibi kalbim ağrımaya başlıyor, yaşlandım beya
işte olmuyo birdendans etmeye çalışıyorum 5 dk sonra kalp kirizi geçirir gibi kalbim ağrımaya başlıyor, yaşlandım beya
bende baba parası yiyorum en güzeli
ben şuan bir yandan bi ofise yardımcı oldugum için kpss ye pek çalışmıyorum, alt yapıya güveniyorum diyelimbide devlet istedigimden de emin degilim, sınava girecem ama sonucu çok yüksek bile olsa emin degilim bazı şeylerden, gelişine yaşıyorum yani şuan biraz
ben latin şarkılarıyla dans ederdim önceden spor salonunda zumbaya da gitmiştim geçen sene, şimdi yine öyle yaparım muhtemelen, hem eğleniyorum hem de çok kalori yakıyorum :)En iyi sporlardan biride ip atlamak :)
Canım önemli olan yediğin şeyden asla pişmanlık duymamak :)
yavaş yavaş başla sen de şekerim bi anda salsaya geçme
hakkında hayırlısı olsun canım ama bence devlet her açıdan iyidir ya en azından güvence açısından
zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[video=youtube;1G1AkJ-97ng]http://www.youtube.com/watch?v=1G1AkJ-97ng[/video]
yooo gayette ciddyim sporla verecem o kiloyu ben)
devlette biz genelde kendi işimizi yapamıyoruz pek o yuzden tereddutteyim canım :26: hayırlısı olsun inşallah :26:
5 dk da serilirsin tabi bunu yapıncadaha yavş bişeylerle başla bence sen, zamanla arttırrısın
kızım bak bu şarkıyı 2 sene önce en az 5-6 kere geri sarar ve dans ederdim, koşarsın ya ben yerimde bacaklarımı karnıma kadar çeke çeke o nakarat bitene kadar devam ederdim [video=youtube;Z1ZKaR-9Kt4]http://www.youtube.com/watch?v=Z1ZKaR-9Kt4[/video]devlette biz genelde kendi işimizi yapamıyoruz pek o yuzden tereddutteyim canım :26: hayırlısı olsun inşallah :26:
5 dk da serilirsin tabi bunu yapıncadaha yavş bişeylerle başla bence sen, zamanla arttırrısın
kız onu geçte konuya direk daldım kusura bakma ama geçen gün nette bir konu gördüm kız bir ayda 20 kilo vermişohaa ya şaşıyorum böyle insanlara delilik gerçektende
bu dans ta neymiş asıl siz bunu yapın bak iki saniye de ne ter atıcaksınız yeminle bir oynadık kız kardeşimle karşılıklı var yaaa sırılsıklam oldum be terden
http://www.youtube.com/watch?v=fzIeHhZb8q0
kızım bak bu şarkıyı 2 sene önce en az 5-6 kere geri sarar ve dans ederdim, koşarsın ya ben yerimde bacaklarımı karnıma kadar çeke çeke o nakarat bitene kadar devam ederdim [video=youtube;Z1ZKaR-9Kt4]http://www.youtube.com/watch?v=Z1ZKaR-9Kt4[/video]
işte o kızlardan biride ben olacam 1 ay sonra beni izleyin
işte o kızlardan biride ben olacam 1 ay sonra beni izleyin
ben ayagımdaki rahatsızlık yüzünden yürüyüş dışında pek spor yapamıyorum canım :26: bi ara bachata ve salsa kursuna gitmiştim de o zaman bile zorlandım :26:
valla ben zayıfken daha güçlü hissediyordum kendimi ellerimde nerden baksan 20 ki,loluk erzak poşetleriyle çıkıyordum trabzonun yokuşlarından şimdi olsa tıkanırım yığılır kalırım bi köşede
:) çok hantalım ya, birde ben dans ederdim evde kendi kendime kuvvetliydim, şimdi yata yata pelt oldum o yüzden sinir oluyorum
inşallaH canım :) o kadar bahsettik ben bi 10 dk zıplayımda geliyimyeniden yapacagın günler gelir canm az sabret hele
kızım deli misinölürsün bir ayda 20 kilo ne demek 30 günde 20 kilo imkansız gibi sağlığından olursun allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?