- 22 Ocak 2014
- 2.343
- 248
- 173
- 29
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #1.141
Evet galiba direkt konuya girdik bizTanıtayım kendimi o halde
Ben Ceren Bursadan katılıyorum 23 yaşındayım 2 haftalık sözlüyümBuyrun sıra sizde
dün çark mesiredeydimkızım artık çevre yaptım düğünlerine gidecek arkdaşlarım bile var
bulaşık makinasına konmuyor ama elde yıkanıyormuş veya silebilirsin bişe olmaz. ben çay tabaklarını hazır alıyorum boyasını fırçasını verniğini filanda aldım kendim boyadım çok hoş bir şey sunum olarak yakında tepsisinide yapacam
evet bende okumayı çok istiyorum şimdi türkçe öğretmenliğini hedefledim 3. sene inşallah olacak üniversite düşünmüyordum artık 2. senede kazanamayınca ama dediğin gibi daha yaşım küçük 193. sene olur sıkı bir çalışmayla
benm hiç arkadaşım yok kız orda bana da arkadaş bulsak ya olmaz mı
ayy evet canım inş her şey düzene oturur valla patladım belirsizlikten :18::18:
erken derken var mı aday ne durumdasın
benimde mutfak eşyası ve nevresim takımları favorim bi sürü şey oldu şimdidengözüme değişik güzel bişey çarpınca alıyorum hemen çünkü bi daha bulunmuyor..ama klasik her zman bulunabilen şeylere pek girişmiyorum..
ayy evet canım inş her şey düzene oturur valla patladım belirsizlikten :18::18:
erken derken var mı aday ne durumdasın
benimde mutfak eşyası ve nevresim takımları favorim bi sürü şey oldu şimdidengözüme değişik güzel bişey çarpınca alıyorum hemen çünkü bi daha bulunmuyor..ama klasik her zman bulunabilen şeylere pek girişmiyorum..
bende gökçe mersinde yaşıyorum 19 yaşındayım 3.5 yıldır devam eden bir ilişkim var darısı bana inşallah
bakk sende çeyiz hazırlığı yapacan o zaman sanada o çay tabaklarından yapıyorumgördün mü sen
olmazburası benim mıntıkam
var var 3.5 yıldır devam eden bir ilişkim varama yaşım daha küçük 19 yaşındayım üniversite işleri bir bitse bir de askerlik var
En zoru o zaten canım moral bozuyor birşeylerin olmaması beklemek falan çok koyuyor:26:
Amin darısı başınaYok canım görmedim geçmişe bakma özürlüyüm ben biraz
Oyy sen daha minnaksın ne ara başladınız da 3.5 sene olmuş
ümiversite mi okuyorsun :26:
attım resim baakk
Ay canım bunlar çok şeker sen mi yapıyorsun çok tatlılar ya
Çok şekerlerrrrrr
üniversite bitirdikten sonrasınıda düşünmek lazım. türkçe öğretmenliği atamaları çok zor diye biliyorum :26:
hakkında hayırlısışuan yapacağın işler geleceğin için önemli. bende mesela seneye bilgisayar mühendisliğine hazırlanıcam
evet bunlardan yapıyorum ama bu resim bana ait değil ben kendi resimlerimi atamadım şuan
evett çeyizlikk tam da
Çok şekerlerrrrrrpeki bunlar nasıl yıkancakk
Senin yaptıklarını da görmek isteriz canım
sadece makinaya atmıyorsun elinde silebilirsin yıkayabilirsin ama sadece silsen bişe olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?