- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #1.081
benm telefonum fanusa düştüğü için garantisi zaten yok canımo sebeple yenisini yollama ihtimalleri yok yani ama kasa açılacaksa da ana servisinde açsınlar, adam daha şimdiden çizerim diyor, kusura bakmasın yani
telefondan çok memnunum ben, resmen aşık olarak aldım alırken de ki hiç aklımda yoktu bu telefonu almak, bütçemi neredeyse 2 kat aşmasına ragmen çok sevdim diye aldım, kendi kendime nazar degdirdim herhalde 3 hafta sonra teyzemin kızı fanusa düşürdüşimdi de böyle arıza çıkartıyor işte aarada
ama adam açık açık çizebilirim derken de tamire veremezdim yani, ana servise yollarım ne yapmaları gerekiyorsa yaparlar hiç olmazsa gönlümde rahat olur yani :26:
burası da kapalı bugun yaa, hatta tam şuan gökgürültüsü başladıyagmur buraya da gelir sanırım birazdan
ayy ne güzel yağıyor burada bol bol dua ediyorum yağmurda kabul olurmuş
bence sen o kuzenine ödettir telefonun parasını
benm için de dua etsene bebişim, buraya yagmadı da henuz ben garantiye alayım işimi
ya kuzum kuzenim 4 yaşında, benm hatam aslında eline vermemem lazımdı tel i kabul ediyorum, ama bilemedim böyle olacagını :26: kuzenime kızmıyorum da teyzemlerin biraz bazı şeyleri üstlenmesini isterdim onlar da saolsunlar direk vermeseydin telefonu deyip sıyrıldılar işin içiden180 bi verdim tamir için, geçen 30 daha verdim, servise gönderirsem ne kadar veririm hiç bilmiyorum hiç iyi olmadı yani bu
Hoşbulduk tatlımmm nedemek rica ederim cnm benimmmm
Nasılsınız ne var ne yok bakalım
inşallah canım çifte mutluluk yaşarız keşke aynı günlerde olsa ne güzel olur..bizim nişan bayramdan sonraya kalacak zaten, sende bana yetişirsin belli mi olur
Hoşbuldummmmm :)
ayy ne güzel yağıyor burada bol bol dua ediyorum yağmurda kabul olurmuş
bence sen o kuzenine ödettir telefonun parasını
benim için de dua et amaaa
hep güzel anıcam seni o hediyelri hatırladıkçaaa
ahhhhh, keşke olsa tatlım...
merhaba, nasılsın
İlk defa pizza yapmaya çalışıyorumm tuzunu yoğurduktan sonra attım unuttum nokta nokta kaldı bişey olurmuu :18:
Tamam o zamannn anlaştık :13::13::13::13::13:
Gel gel beraber daha güzel olurnerdensin?
hiç bişey olmaz pişince eriyecek nasılsa
İlk defa pizza yapmaya çalışıyorumm tuzunu yoğurduktan sonra attım unuttum nokta nokta kaldı bişey olurmuu :18:
gerçi tam kararlı değilim ya iş konusunda off kafam yine karıştı neysee biz yine gezerizz
evett dedikoduuu da yaparızzmersinden sen :26:
geldim ben geldimmm
sabah sabah yine koştura koştura telefonu yetiştirdim tamire, sonra adamla konuşunca da vermekten vazgeçtimneden yüzüm gülmedi benm telefon konusunda yaa
ayyyy pek bilmem bu işleri ama yine de elimden gelen yardımı yaparım canımaz kaldı azzz
hep güzel anıcam seni o hediyelri hatırladıkçaaa
ahhhhh, keşke olsa tatlım...
merhaba, nasılsın
kızzz sen daha pizza yapmadınmııı :26::26: geçen gün yapıyordun
Sende benim gibi kararsızsın anlaşılan
etmiştim ki senin içinde dua
oyy küçükmüş daha olacağı varmış işte..çok vermişsin ya tamir için keşke direk ana merkeze gönderseymişsn düzelmemişte tam olarak..paranın yarısını git geri al
Anca bugün yapmaya cesaret ettimm
banada öğrette bendee yapimmm
aaaa baakkk ne diyecemm nasıl unuttummmkendime hobii olarakk bişelerr buldummm polyester çay tabakları varr biliyomusun onlardan yapıyorummmm beeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?