- Konu Sahibi MissGamzeli
-
konuyu açalı 3. gün bugün daha, ama frekanslar tuttu heralde, su gibi akıyo sayfalar
ben sırf luna istedi diye giriştim aslında bu işe, bizim asker topiğine gelmicekmiş artık, sen bi konu aç oraya gelem ben de dedi, açıverdim ama böle yoğun olacağını hiç ummamıştımm
iyiyiz sen nasılsın :))
yaa aynı durum bende de var yaayaş 29, hadi 1 sene sonra evlensem 30, ee ben kocama doymadan çocuk da yapmam diyorum, üstüne 2 3 de öyle ekle artık sultan benm çocuk sahibi oldugum yaşta torun bakıyor olur
Hoşbulduk canım sayfalar ilerlemiş hepsini okuyamadımmerhabalar nasılsınz :)
Kapılmadımda ne bileyim öyle hem istiyor hem istemiyor arası birşeyim zaten
ayy torunları düşünmek şmdiden beni garip hissettirdi yok ya ben torunu olan biri olarak göremiyorum kendimi garipsedim şuankokoş bir nine olcagım kesin gerçi
yaa aynı durum bende de var yaayaş 29, hadi 1 sene sonra evlensem 30, ee ben kocama doymadan çocuk da yapmam diyorum, üstüne 2 3 de öyle ekle artık sultan benm çocuk sahibi oldugum yaşta torun bakıyor olur
merhaba hoşgeldinnmrba kızlar
ben iyiym canım, kızlarla dedikodudayımsen nasılsın
o zaman Rabbimin bir bildigi vardır mutlaka canım, doğru zamanı bekliyordur
herkesin kendi seçimi selenim, torpilimiz var, şuan he desem belediyede kontenjan açtıracak kadar torpilimiz var hemde, ama bana hak yemek gibi geliyor, kul hakkının telafisi yok, bu sorumlulugu alamam. o yuzden ne yaşamam gerekiyorsa yaşayacagım, ne çekmem gerekiyorsa çekecegimRabbim güzellikler göstersin inşalah
ben iyiym canım, kızlarla dedikodudayımsen nasılsın
o zaman Rabbimin bir bildigi vardır mutlaka canım, doğru zamanı bekliyordur
yapmasak mı napsaaaakk
zaten okuldaki çocukları gördükçe iyice tırsar oldum çocuk sahibi olmaktaaan :18::18::18:
sanırım canım kısmet artık bakalım fallarım bu sene sonuna kadar oglun olcak diyor:26: (fala inanma falsız kalma hesabı )Hayır olsa üzülcem keşke erken olmasaydı diye, olmasa üzülüyorum niye olmuyor diye. Psikoljik sorunum var galiba
evet canım kesinlikle Rabbim bizi umutacak değil ya elbet var bir vakti zamanı..sabrediyorum bende
önceleri işimden hep şikayet ederdim tamam çok iyi değil ama çok şükür akmasa da damlıyor..buda olmayabilirdi..
kul hakkına bende girmek istemem ama girenlere bakıyorum nerelerdeler insanın zoruna gidiyor
İyiyim bende sağol :)Farkettimkonunun başında yokum dahil olamadım hakkında ne hayırlısı ise o olsun :)
ii geceler kzlarrrr
kul hakkına girip yükselsen daha mı iyi olacak canım bide öyle düşün, vicdanın el verecek miben şahsen daha az para kazanayım, daha çok çalışayım ama yüreğim rahat olsun diye düşünüyorum
bende öyle düşünüyorum canım haklısın zaten böyle düşünmesem şu çalıştığım yerde ne işim vardı
elbet bu düşüncelerimizin ödülünü alacagız canım, ama bu dünyada ama öbür dünyada
aminn inşallah kuzum buraya atandığımız haberini de haykırmak istiyorumm en güzel mükafat
ayy inşallah canımmm
çalışıyor musun peki kpss ye :26:
yani elimden geldiğince işten fırsat olursa orda çalışıyorm kitaplarımı oraya taşıdım resmen,patron
dolabın içini bi görse kovacak beniakşamda eve gelince kafam çok dolu oluyor valla oturup çalışamıyorum..bakalım bikaç puan yükseltsem bile yeter
hayırlsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?