- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi MissGamzeli
- #6.201
bak yeni kızçe gelmiş onunla ilgilen bana sarma
sarmıyorum işte sana ben gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak yeni kızçe gelmiş onunla ilgilen bana sarma
sarmıyorum işte sana ben gidiyorum
yemi mesleğim,i buldum
ymm olacam
etrafında bu mesleği yapan varsa staj ücretini öğrenebilir mi acaba?
mali müşavirlik en yeminlisindenymm ne ola ki acabaaa :44:
ymm ne ola ki acabaaa :44:
mali müşavirlik en yeminlisinden
wuhuuuuuuuuuuuuuuuu rica etsem daha detaylı öğrenebilir misin acebaStaj ücretini bilmiyorum ama benim çalıştığım yerdeki müdür paraya para demiyordu onu biliyorum
:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mali müşavirlik en yeminlisinden
Staj ücretini bilmiyorum ama benim çalıştığım yerdeki müdür paraya para demiyordu onu biliyorum
olunca kazanıyomuş baya bi imzaya 10000 lira alanı varmışvalla dene gitsin yavrum yaa, adamların kendi ofisi falan oluyor ohh miss
ama nasıl olunur ne yapılması gerekir kaç para kazanırlar hiç bilmiyorum
wuhuuuuuuuuuuuuuuuu rica etsem daha detaylı öğrenebilir misin aceba
güzel işmiş o zaman kaçırmamak lazım
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :118:eğitimi neydi kaç yaşındaydı kadınCanım tam bilmiyorum aslında benim annemin arkadaşı sınavlara hazırlandı falan ama geçemedi 2 3 hakkı vardı sanırım.. Sonra stajı uzun sürüyor oldukça zorlu yollar yani kolay değil ama bir kere tutturdun mu geliri gerçekten çok iyi.. Benim o bahsettiğim bayan hem muhasebe müdürüydü hem de bürosu vardı aylık geliri 15 bin civarıydı =)
Çok çok güzel canım valla
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :118:eğitimi neydi kaç yaşındaydı kadın
yüksek lisans olunca staj süresi azalıyormuş 1 sene ama ben tezimi vermedim daha :26:
Benimde 30 a 4 sene var Senin için sıkıntı olmayacaksa sorarsan sevinirim canım:)Ya onun durum biraz karışıktı 30 küsür yaşlarındaydı yeni bebeği olmuştu okumaktan fırsat bulamamış falan Tam bilmiyorum ama istersen benim bir arkadaşımın eşi mali müşavirliğe hazırlanıyor ona sorabilirim p.tesi gibi :26:
Benimde 30 a 4 sene var Senin için sıkıntı olmayacaksa sorarsan sevinirim canım:)
Staja başvuru için 1100 lira verilecekmiş
Teşekkür ederimmmmTabi sorarım canım pazar geçsin de Bundan haberim yok o neden
Teşekkür ederimmmm
Heralde maaşı yüksek ya başvuruda acısını çıkarıyolar