- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- Konu Sahibi MissGamzeli
- #5.561
hayatın gerçekleriyle yüzleş artık Lily yok böyle bi erkek
Nayır Nolamazzzzzzzzz Olmalı öyle biri Şu fani dünyadaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatın gerçekleriyle yüzleş artık Lily yok böyle bi erkek
Nayır Nolamazzzzzzzzz Olmalı öyle biri Şu fani dünyadaaa
sen bu fikirden sözlüne bahsetsene bi ne cevap verecek
selam canım:) basım ağrıyor senden naberSelam kızlar Naber
hemen pıff lama canımmm, güzel şeylerden bahsedelimm
tatlını gördüm kız eline saglık, nerde yaşıyosun sen ben bi tatlını yemeye geleyim
:) elim yatkındır, annem hiç bisey yaptırmadı bana ona rağmen yapıyorum ne işin var pasta börekle diyor banaEvet demi Luna da ne cevherler varmış da biz bilmiyormuşuz
Cevap vermiyor ki canım gülüyor geçiyor takmıyor bile hahaha diyor sadece
öyle yapacak tabi kızım, sen maço sevgiline bulaşık yıka diyosun
sağol canım:) gizeme yakınım evlere günler oluyor ya bize ondan yapalım
Biz babadan böyle gördük Babasına benziyor canım onun daha iyi versiyonu ama
aynen benimde ağrıyoooor lazerden geldim kıvranıyorum..selam canım:) basım ağrıyor senden naber
sağol canım:) gizeme yakınım evlere günler oluyor ya bize ondan yapalım
:) elim yatkındır, annem hiç bisey yaptırmadı bana ona rağmen yapıyorum ne işin var pasta börekle diyor bana
kendi dagınıklıgını bırakmasın ortalıkta yeter bence canım, bulaşık yıkayan erkek mi olurmuş
Yok canım bulaşık yıkamasın zaten de yardım etsin ya mesela sofraya iki tabak koysun tek isteğim bu
sen-gizem-ben sıralamamız bu haritada ben de olmayablirim duruma bağlı, evlenmezsen burda olurumgbende gizeme yakınım kız, o zaman sen bana da yakınsın demek ki şimdi gizem memleketine gitsin de o güne eylülden sonra başlayalım gerçi ben o zaman ankarada olacam inşallah ama olsn yaa, gelirim yine de nolacak
aynen benimde ağrıyoooor lazerden geldim kıvranıyorum..
eğitirsin yavrum onu yavaş yavaş
sen-gizem-ben sıralamamız bu haritada ben de olmayablirim duruma bağlı, evlenmezsen burda olurum
:
Hahaha o kadarını yapar canım onda şüphem yok tatlı dille yapıyor da emrivaki konuşunca inadına yapmıyor
eveeeeet [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]sen-gizem-ben sıralamamız bu haritada ben de olmayablirim duruma bağlı, evlenmezsen burda olurum
ne için lazer tüyler için mi:26:
eveeeeet [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
bende beyaz tenliyim daha avantajlı oluyor beyaz ten.cok pahalı oluyomu, ben de düsünüyorum ama beyaz tenliyim sıkıntı çıkar iye korkuyorum
bende beyaz tenliyim daha avantajlı oluyor beyaz ten.
ben tüm yaptırıyorum 2.700 tutuyor yuz hariç
niyeeee .neden rahatsız olacaksıntüm yapamam ki ben rahatsız olurum :/