- 16 Ocak 2014
- 2.180
- 272
- 34
- Konu Sahibi MissGamzeli
- #5.541
:18::18: geçmiş olsun cnm
Sagol canim benim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:18::18: geçmiş olsun cnm
teşekkürler canımEvet canim sorulara anlicam yapcam diye bak kolay gelsin insallah ise yarar tavsiyelerim :))
seneye bu zamanlarda belli olcak artıkİnşallahhh canım sağol
gelir sırasıyla sen hazırlıklı ol da canım
Luunaaaaaaa, burada bekleniyorsun ciciimmmmm
hııııııııııııııııııııııııııııııııı
neden trip atıyorsun bana
benimm atarım hayata be
basım ağrıyor cok uyudum
atara atar gidere gider koçumm
neden çok uyudun la kıskandım dedem sabahın 9 unda soylenmeye başlıyor bu saate kadar uyunur mu diye, askeri disiplinde yaşıyorum 2 gündür
Daha iyi ya bence,gün ölmüyor.. Canım uyanmak istemedi kalkıp düşünmek istemedim.(
gece kapatırken söylemiştim üzüyorsun diye.. Sabah günaydın demiş,normal mesajlastık, eğitimi vardı konusmadık daha:/köydeyim be kuzum yapacak hiç bişey yok, gün ölse ne olur, ölmese ne olur
konuştunuz mu hiç bugun paşa efendiyle yavrum, dünkü sözlerine üzüldüğünü söyledin mi :26:
gece kapatırken söylemiştim üzüyorsun diye.. Sabah günaydın demiş,normal mesajlastık, eğitimi vardı konusmadık daha:/
şu hayatta bir günü erkek olarak geçirmek isterdim yaa, acaba nasıl bi düşünce yapıları var cidden anlayabilmeyi çok isterdim adamların nasıl bir bunyesi varsa hep uyuyunca bütün sıkıntıları geçiyor
pıfffff,
pıfffff,
hemen pıff lama canımmm, güzel şeylerden bahsedelimm
tatlını gördüm kız eline saglık, nerde yaşıyosun sen ben bi tatlını yemeye geleyim
Evet demi Luna da ne cevherler varmış da biz bilmiyormuşuz
sendeki cevherleri ne zaman görecez Lily
Aa bak o konuda hiç mütevazi olamayacağım ben de bayılırım yemek kekler pastalar yapmaya
tam evlenilecek kız işte
Çıkan bulaşığı evin diğer işlerini sevgili eşim yaparsa bence de beni hiç kaçırmasın