- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #5.521
ayy ne güzel bende ayrılmak istiyorummAllahım matematik ve ben
yıllar önce ayrıldık onunla bir daha birleşmek istemiyorum yüzünü bile görmeye kare köklerini almaya tahamülüm yok
size mutluluklar dilerim
Hangi sınavın hazırlığı bu pekim :26:
ayy ne güzel bende ayrılmak istiyorumm
ygs canım
evet yeni başladım diğer dersler pek fazla sorun değilde beni zorlayan matematikevah evahh
allah sabır versin canım
yeni başladın galiba sınava çalışmaya dimi
evet yeni başladım diğer dersler pek fazla sorun değilde beni zorlayan matematik
Amin canım
umarım canım sağolSıkma canını istekli ol yeter sırf onun için pes etme derim elinden geldiğince herşey:26::26:
karekök yayınları matematik sıfır şuan netten videolardan çalışıyorum
Çoook sıkılıyorummm
bilmem pek ayrıntı bulamadımm sorular ayrı kafam karışık iyice karıştırıyor nedenseKarekok iyidir aslinda neden begenmed:26:in ki
umarım canım sağol
bende ingilizce öğretmenliği istiyorum İnşAllah
Amin canım umarım kardeşinde istediğini kazanırOoo hedefler büyük diyosunn maşallahhh
Benim kardeşim de geçen pazar ygs lys muhabbetini bitirdi iç mimarlık istiyor ama bakalım Allah gönlünüze göre versin
bilmem pek ayrıntı bulamadımm sorular ayrı kafam karışık iyice karıştırıyor nedense
hiii ben hem videodan hemde kitaptan yapmaya çalışayım dediğim gibi berbat matematik benimmİste soru tipleri cok oldugu icin farkli soru tiplerinin cozumunu ogreniyosun anlamaya calis bi kac kere ayni sorulari coz pekistirirsin :)
hiii ben hem videodan hemde kitaptan yapmaya çalışayım dediğim gibi berbat matematik benimm
matematik ömrümü yiyorHimm anladim canim kotuyse oyle birden yuklenme hem ordan hem ordan olmaz bir konuyu calisiyosan once kitaptaki konuyu calis soru orneklerini iyice anla snra videoyu izleyip pekistir en son da test coz oyle daha iyi olur tabii ama matematik emek ister :)
matematik ömrümü yiyorboşuna sözele geçmedim yoksa anlasam yapabilsem severim ama hep illa bi soruda tıkanırım
Amin canımSen bastan yanlis yaklasiyosun yapamiyorum falan deme yapicam de baktin bi kac soruyu cozebiliyosun o zaman gor sana ne kadar eglenceli gelicek :) kendine guven imkansiz degil Allahin izniyle yaparsin :)
Amin canımsağol tavsiyelerin için
bide eksik bilgilerle yapmaya çalıştığım için birazda böylebaşta konuyu tam anlayacam sonra sorulara geçiş yapayım ozaman??
Ben hastalandim iki saat once falan :/
Amin canım umarım kardeşinde istediğini kazanır
evet ama bakcaz işte daha açıkdan liseyi bitirmedim
bi bitse sınavlar tercihlere gelse sıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?