- Konu Sahibi MissGamzeli
-
merhabaaaaaaaaaaa
Amin canım sağol.. Sen yine iyisin ben başka şehre gideceğim
hihihi o da güzelben de kendimi 20 hissediyom zateeen
hihihi o da güzelben büyük sen küçük hissediyorsun acaba yaşını kabullenen var mı?
Vaaaaar ben
Ben kabulleneni pek görmemiştim siz kaç yaşındasınız?
23 yaşındayım canım 20li yaşların ortalarındayım ya ondan kabullenmek kolay oluyor
O da doğru ben 18 yaşındayım ama kendimi 20 lerimde gibi hissediyorum siz nerdensiniz?
5 yaş var az gibi ama 18e geri dönmek için neler vermezdimBursadayım ben sen
Ben İstanbuldayım üniversite sınavına hazırlanıyorum sen okuyor musun? sen diyorum ama
23 yaşındayım canım 20li yaşların ortalarındayım ya ondan kabullenmek kolay oluyor
Ben canım cicim bile diyorum de tabiMuhasebe mezunuyum iş arıyorum bulamıyorum kısmetim kapalıymış öyle diyorlar
Bnde 23 um ama kendimi okdr büyük grmuyrm kiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamamAllah gönlüne göre versin tez zamanda bulursun umarım
amiiin aminnn inşallah.. Allah herkesin gönlüne göre versinSen hangi bölüm istiyorsun
Psikoloji ya da sosyoloji olursa çok iyi olurbugün de pek ders çalışmadım nasıl olacak bilmiyorum :18:
Allah yardımcın olsun iyice zorlaştırdılar üniversite sınavlarını ben kuzenimin sorularına bakmıştım da Türkçe de bir soru yarım sayfa sürüyordu
öyle ya bu ülkede üniversite kazanmak ya da istediğin bölümü okumak zorsözelim çok iyi olmasına rağmen ygs de Türkçe den 10 yanlışım vardı
öyle valla hep bir zorlukBu ülkede herşey zor canımOkumak çalışmak hepsi zor sürekli bir çaba içindeyiz okuldan sonra da iş bulmak var gönlüne göre hep stres:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?