- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi MissGamzeli
- #4.081
Seni kendime benzetiyorum canım![]()
Biliyorum benziyoruz zaten huy olarak
![KK53 :27: :27:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni kendime benzetiyorum canım![]()
Ben onu böyle kabul ettim artık hep error hem merror..![]()
İnşallah canım inşallahh![]()
vermişimdir de ne yazdığını hatırlamıyorum şu an![]()
Yaptılar valla canım hoşbuldum biz senle tanışamadık doğru dürüst ya adın neydi
Eylülün beyni error error![]()
![]()
Hediye ettim sana
Hoşbuldum canım adetime kızıyorum12 saat yolda nasıl çekeceğim ben bunu
![]()
Biliyorum benziyoruz zaten huy olaraknerde amorti orda biz
![]()
Yapacak birşey yok canım atsan atılmaz satsan satılmaz![]()
Doğru yolu bulmuşsun kızım aferin en güzeli
Karadeniz yaylasına çıkmak lazım yazın
Eee ne dedi peki
Yaş 21...
Nasıl anlatılır bilmem ki
20 den 1 sonra gelen işte
Hani 10'un 2 katının 1 fazlası haah işte o![]()
aaa ne dedi peki kuzum![]()
eheheeh![]()
![]()
evet anladım :76::76::76::76:
Hareketli resim arıyorum ama bilgisayara kaydedince hareketlenmiyoo :18: sen napıyosunn
Bilmiyorum canım öğrenirsen bana da söyleEvet ya ne yapacauk![]()
Öğretsen ne olur bilgiler paylaştıkça çoğalırbunları bir tek ben yapabilirim![]()
o zaman bana cevap vermemişsin![]()
Boyda 164 , tosunum işte
Bende kas var kas ben 10 sene hentbol oynadım dasıkı yani yediklerim derimi patlatacak yakında
![]()
AhahaYakın buluyorum kendime
![]()
püü rezil seniii :2::2:![]()
Öyle söylemem bil bakalım reklamlarda falan hep kullanılır ve de anne ben ...... lere ders çalışmaya gidiyom denilir bu kız ismi nedir hahaha![]()
aaa kıyamam yaaaa yolda uzunmuş baya cidden ayy verem olurum ben heraldeeeee :26::26:
yolculuk nereye canım![]()
Bilmiyorum canım öğrenirsen bana da söyle
Öğretsen ne olur bilgiler paylaştıkça çoğalır
İyisin iyi bir de sıkıymışsın daha ne ay bende 56 olaydım noluuuuuuuuuuuuuuuuurduuuuuuuuuuuuuuuj![]()
Sizin patron seni bırakmak istemiyo heraldee memnun sendenaynen yaa serin serinn ohh ne güzell doğayla iç içeeahha ahh
niye çıkıyorsun dedi iş mi buldun dedi bende yok dedim ders çalışcam dedim amann burda da çalış işte dedi bende dağınık çalışıyorum sesli sesli dedim bizim burda bir oda daha var geç işte oraya çalış dedi neyse sen çık 1 hafta dene dedi sonra gel dedi ekime kadar durursun istemezsen stajer alırız dedi
niye çıkıyorsun dedi iş mi buldun dedi bende yok dedim ders çalışcam dedim amann burda da çalış işte dedi bende dağınık çalışıyorum sesli sesli dedim bizim burda bir oda daha var geç işte oraya çalış dedi neyse sen çık 1 hafta dene dedi sonra gel dedi ekime kadar durursun istemezsen stajer alırız dediçıkarsam bidaha gelirmiyim acabaaa
senin avatarlarda güsellll beğeniyorummm
bende napim takılıyorum iş yerindee![]()
aynen yaa serin serinn ohh ne güzell doğayla iç içeeahha ahh
niye çıkıyorsun dedi iş mi buldun dedi bende yok dedim ders çalışcam dedim amann burda da çalış işte dedi bende dağınık çalışıyorum sesli sesli dedim bizim burda bir oda daha var geç işte oraya çalış dedi neyse sen çık 1 hafta dene dedi sonra gel dedi ekime kadar durursun istemezsen stajer alırız dedi
niye çıkıyorsun dedi iş mi buldun dedi bende yok dedim ders çalışcam dedim amann burda da çalış işte dedi bende dağınık çalışıyorum sesli sesli dedim bizim burda bir oda daha var geç işte oraya çalış dedi neyse sen çık 1 hafta dene dedi sonra gel dedi ekime kadar durursun istemezsen stajer alırız dediçıkarsam bidaha gelirmiyim acabaaa
Ağlar ki kıyamam hamam böceğime..![]()
Antalya yanıyor kızım giderken ne kadar yazlığın varsa götür.Pantolon giyme yapış yapış olursun şort giy git bol olsun![]()
Bilmiyorum canım öğrenirsen bana da söyle
İyisin iyi bir de sıkıymışsın daha ne ay bende 56 olaydım noluuuuuuuuuuuuuuuuurduuuuuuuuuuuuuuuj![]()
Balık etliliğin sıkılığından var bendesen kaç kilosun
tişikürleraynen yaa serin serinn ohh ne güzell doğayla iç içeeahha ahh
öğretmem bağaneBilmiyorum canım öğrenirsen bana da söyle
Deme öyle deme
Mervelere ?
Antalya nasipse canım![]()
Deme öyle deme
Mervelere ?
Antalya nasipse canım![]()