- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
- #3.321
Ayyyy o halimi düşünmek istemiyorum :)
Geceleri calisiyorum bi sıkıntım olunca koşup geliyor sarilip teselli ediyor ben uyumadan uyumuyor sirf onun desteğiyle ise devam ediyorum.
Gidince kim koşup gelecek bilmiyorum
Teselli edersiniz siz destek olursunuz artık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyyy o halimi düşünmek istemiyorum :)
Geceleri calisiyorum bi sıkıntım olunca koşup geliyor sarilip teselli ediyor ben uyumadan uyumuyor sirf onun desteğiyle ise devam ediyorum.
Gidince kim koşup gelecek bilmiyorum
Teselli edersiniz siz destek olursunuz artık
Ben 21 o 27 oldu
merhaba benmde eşim 2 ay oldu askerden geleli bnde sizin gibiydim o gidince beni kim teselli eder bana kim destek olur diyordum ama kk daki asker bekleyenler topiğinde öle güzel arkadaşlıklar edindim ki her umutsuzluğumda destek oldular bana ve çok şükür bitirdik. bak bizler burdayız sonuna kadar destek oluruz sana öle böle derken sizde bitirirsiniz
oo o da eşim gibi gitmiş askere biraz geç yani. neyse siz en azından evlenmeden bitirdiniz. biz hem evli hemde 1 yaşında oğlumuz vardı :) artık siz düşünün nasıl geçirdiğimi o 6 ayı
Gitsin gelsin ki iliskiniz ilerlesin canim askerlik bi engel malesef gidip gelmek zorunda kalan zamanlarin tadini cikar kasma kendini simdiden
merhaba benmde eşim 2 ay oldu askerden geleli bnde sizin gibiydim o gidince beni kim teselli eder bana kim destek olur diyordum ama kk daki asker bekleyenler topiğinde öle güzel arkadaşlıklar edindim ki her umutsuzluğumda destek oldular bana ve çok şükür bitirdik. bak bizler burdayız sonuna kadar destek oluruz sana öle böle derken sizde bitirirsiniz
oo o da eşim gibi gitmiş askere biraz geç yani. neyse siz en azından evlenmeden bitirdiniz. biz hem evli hemde 1 yaşında oğlumuz vardı :) artık siz düşünün nasıl geçirdiğimi o 6 ayı
Biz zaten çok yeniyiz canim iliskimiz daha en basinda ve askere gönderiyorum onu belki en güzel zamanlarimizda o olmayacak en kötüsü de bu belki
Dediğin gibi bazi şeylerde askerlik en büyük engel , askerden sonra onun güzel planlari var ben pek yanasmasamda onun heyecani benide heyecanlandirmiyo değil :)
Ne kadardır berabersiniz kii
Biz ailecek tanisiyoruz ama yaklaşık 5bucuk aydır beraberiz .
Normal ilişki seyrinde gitmedi iliskimiz sıkıntılarımız oldu ayrılıgımz oldu. Ama bir aydir çok çok iyiyiz.
Gittiği zaman ayni şeyleri yasamaktan korkuyorum çünkü duygusal bir yapisi var biraz kiskanc ve oldukça sinirli.
Ben kaldiramiyorum bunu , sinirlendiyse siniri geçene kadar kirmamak için hic birşey söylemez siniri geçince haklida olsa özür diler.
Ama ben o sinirlenip susunca daha çok üstüne gidiyorum ve kavga büyüyoAskere gittiği zaman asker psikolojisiyle daha da agir gelecek ona herşey ve bunu banada yansitacak kavgalarimiz olacak bilmiyorum korkuyorum acikcasi
Dua etmk hic aklımdan gecmedi utandim kendimden3te uyudum binbir türlü emeklerle
herkeslere merhabalar hanfendilerr
nasılsın cicim
Sıkıldım kız ben facede uzun zamandır yazmadığım arkadaşlarıma falan naber yazıyorum anla halimi
Forumun yeni mesajlar kısmını yenileyip duruyorum falan
Sen nasılsın
Oooooooh miiiiiiis doğa mangallar arkadaşlar falansen bayaa sıkılmışsın belli
bende piknikteydim bugun arkadaşlarlayorgunum şimdi ama uyuyasım yok takılıyorum buralarda
Kızlar slmm.ya bişi sorcam ben kadınlar kulübü uygulamasını telefonuma indirdim uzun zamandır taki ediyorum.ama neden başlık açamıyorummm?? Bana yardım eder misiniz lütfen...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oooooooh miiiiiiis doğa mangallar arkadaşlar falan
eveetttamele yanıgı oldum resmen
Hehehehe bende oluyorum her yaz hemde pikniğe gitmeden sokakta yürüyerek lanet olsun seneye kollarımada koruyucu birşeyler süreceğim olmuyor böyle herkes anlıyor tatile gitmediğimi
Kızlar slmm.ya bişi sorcam ben kadınlar kulübü uygulamasını telefonuma indirdim uzun zamandır taki ediyorum.ama neden başlık açamıyorummm?? Bana yardım eder misiniz lütfen...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?