- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- Konu Sahibi asminreina
-
- #1.041
boyum 1.75 kılom 68..hıc olcmedım cevresını ama 85 c kullanıyorum suanda..
amelıyt oncesı resımlerıde eklemek ısterdım ama sadece doktorumda var..alcaktım doktorumdan ama pek ısıme gelmıyo o kucuk hallerını gormek..oncesı bıldıgınız dumduzdu..sadece bırı dıgerıne gore cıkıntı oldugu ıcın 350 ye 375 le dengeledı..
Ekleyemiyorum sizi bende o korkanlardanim foto larını zi görmek istemiştim yeni katıldım k.k. bide merak ediyorum emzirme de sorun oluyomu acaba nekadar bantlı kalıyo hemen Ciktinizmi hastanedenboyum 1.75 kılom 68..hıc olcmedım cevresını ama 85 c kullanıyorum suanda..
amelıyt oncesı resımlerıde eklemek ısterdım ama sadece doktorumda var..alcaktım doktorumdan ama pek ısıme gelmıyo o kucuk hallerını gormek..oncesı bıldıgınız dumduzdu..sadece bırı dıgerıne gore cıkıntı oldugu ıcın 350 ye 375 le dengeledı..
sımdı gorebılıyomusunuz resımlerı. ayarları duzenledım benım takıp ettıklerım olarak ama goruluyomu suandaSlm bende ameliyat olacam, ama korkuyorumda iyileşme sürecim uzun sürecem diye,
gizeml ben seni arskadaş olarak eklemek istedim resimlerini görmek için ama olmadı yardımccı olurmusun.
Gizeml göremiyorumsımdı gorebılıyomusunuz resımlerı. ayarları duzenledım benım takıp ettıklerım olarak ama goruluyomu suanda
Gizeml şu an şoktayım.Ne kadar güzel olmuş göğüslerin.Ya dekolten falan da olmuş ne kadar şanslısın! Önceden sordum mu hatırlamıyorum çok kişiyle konuştuğum için unutmuş olabilirim kusura bakma.Kaç cc taktırdın ve yuvarlak mı seninkisi?suan gormenız lazım. ayarları tekrar degıstırdım. bıde boyle bakın bakalım.
meltemismail mesaj sayını 25 yap cesıtlı konulara mesaj yazark o zmn gorebılırsın
cnm meme ucu degıl, memealtı kesısı.Gizeml benim doktorum bana 275 ya da 300 demişti 375 takacağını hiç sanmıyorum ama seninkilerin dolgunluğu tam benim istediğim gibiSanırım göğüs ucu kesisiyle ameliyat edilmişsin neden bunu tercih ettin?
Dual plan yöntemi ne oluyor bu arada bilgilendirirsen sevinirim.
merhaba serenay bende eylül 9 da amelıyat olacağım göğüs ucu kesısınden karar verdım ama hala endişelerim var şuan durumun nasıl izlerin ne durumda ? sen neden göğüs ucu kesisini tercih etmştn ?Agrılarına razıyım canım ben meme ucundan kas altı oldum. Sol göğsüm mükemmel ama sağ sekilsiz bü tuhaf yukarda diğerine göre kare gibi duruyo bidebeni üzen durum bu yoksa artık alıştım kısıltlı hareketlere felan dik uyumaya bile nerdeyse alıştm benm tek korkum böle kalması
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1,75 boy 69 kıloydum amelıyat oldugummda.sonra 64 e dustum suan yıne69 kıloyum.Gizemcim çok güzel olmuş, boyun ve kilon kaçtı gülüm, benimki 1,70 boy 60 kiloyum 345cc dedi ama dekolte olacakdedi inş. Güzel olur benimkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?