- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- Konu Sahibi asminreina
-
- #1.061
Gizem merhaba, ben de düşünüyorum evlenmeden önce. 75b yi tam doldurmuyorum
kk da bu konuda en bilgili, en beğenilen senin ameliyatın olmuş sanırım. ama fotoğraf göremiyorum, izle diye bi seçenek var onu yaptım yine göremedim
çok doğal durmasını ve yumuşak olmasını istiyorum damla ve yuvarlak model arasında çok kararsızım
bende tuvarlak var ve ben şiddetle yuvarlağı öneririm.
ben senı ızledıgımde gorebılıyosun. sımdı gorebılırsın ekledım senı
ben bosuna emıyorum yuvarlak yaptırın oyle sandıgınız gıbı urmuyo dıyeiz hiç kalmamış nerdeysehiç tahmin ettiğim gibi değilmiş ya! Yuvarlak olanlar düz duvar üzerine top yapıştırılmış gibi durur sanıyordum bu gayet doğal hatta damla modelinde istediğim görüntüde!! Sadece ilk haftalarda tuhaf gözüküyor. Biran önce yaptırmak en iyisi gibi Peki şimdi sutyende kaç giyiyorsun? Bir de sert mi?
canım benım ılk zamanlar cok yapay durdu cunku benım hıc meme dokum yoktu ama zamanla dogallastı ve suan kendı memelerım gıbı.4 yılı bitirdim bı sıkıntı yasamadım.Merhabalar..Bende yeni üye oldum ve küçük gögüslerimden muzdaribim.Yaklaşık 5 sene önce iki gögsümede biyopsi yapıldı ve gögüslerimde deformasyon oldu yani kesi yerlerimde çökmeler var.Biyopsi yaptırdığım dönemden şuana kadar istediğim en çok şey bu ameliyat. Evlenmeden önce yaptırmak istiyorum ama pek cesaretim yok.Ameliyat sonrası sonuç sizi ne kadar mutlu etti,istediğiniz gögüslere kavuştunuzmu, yapaylık oldumu cevaplarsanız sevinirim hanımlar..
cerrahını ıyı arastırırsan, sana guven verırse bı sıkıntı yasayacagını sanmıyorum.Maddi acidan sorunum yok sadece dedigim gibi biraz cekiniorum:/ cokuntu yerlerim duzelirmi bendede dogal dururmu diye ama bi muayene olmamda en azindan doktorun fikrini almamda fayda var sanirim. Gule gule iyi gunlerde kullan canimm:)
bende tuvarlak var ve ben şiddetle yuvarlağı öneririm.
ben senı ızledıgımde gorebılıyosun. sımdı gorebılırsın ekledım senı
Gizem tesekkurler. Diren bende de kullanilmadi. Umarim gecer en kisa zamanda.
ozelden yazdım canım sanaMerhaba ameliyat sonrası göğüsleriniz den memnun musunuz?birde hangi doktora gittiniz yuvarlak mı damla mı kullanıldı cevaplarsanız çok senirim
kızlar ben yeni üyeyim slikon yaptırmaya karar verdim ama kas altı mı yoksa deri altı mı cabuk iyleşiyo çalışıyorum en fazla on gün izin yapabilirim yardımcı olumusunuz lütfennn
yaa inşallah ömer beyin numarasına ulaşmak istiyorum ona ameliyat olan arkadaşlar lütfen numara gönderebilirler mi rica ediyorumBen henüz olmadım ama yaptıranlardan bildiğim ve bu sokuduğum kadarıyla bir haftaya kendi işini yapacak hale geliyormuşsun 10 güne de rahat toparlarsın diye düşünüyorum
merhabalar yeni üyeyim bende slikon yaptırmaya karar verdim sizinki kas altı mı acaba bide hangisi daha ağrılı kas altı mı deri altı mı lutfennnnnnozelden yazdım canım sana
bende anca 10 gün izin alabildim..ve sonrasida hemen yurt disina dönecegimkızlar ben yeni üyeyim slikon yaptırmaya karar verdim ama kas altı mı yoksa deri altı mı cabuk iyleşiyo çalışıyorum en fazla on gün izin yapabilirim yardımcı olumusunuz lütfennn
ameliyat oldun mu canımbende anca 10 gün izin alabildim..ve sonrasida hemen yurt disina dönecegim
olmadim daha..eylülün 15i gibi olucamameliyat oldun mu canım
ameliyat oldun mu canım
simdiden geçmiş olsun hersey gönlünce olsun nerede olucaksın hangi doktor fiyat ne kadar bilgi verirmisinolmadim daha..eylülün 15i gibi olucam
ben izmirde ufuk bilkay a olucam canim..fiyat 6000 bin civari sanirimsimdiden geçmiş olsun hersey gönlünce olsun nerede olucaksın hangi doktor fiyat ne kadar bilgi verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?