gizeml Meme Estetiği ameliyatı

sen küçültme mi büyültme mi toplatma ve dikleştirme mi istiyorsun
ben de kan aldırmaya bile korkuyorum 3 ameliyat oldum

Canim cok tesekkur ederim.Dukan'a baslamayi dusunuyordum aslinda ama cok kisi sagliksiz oldugunu soyleyince yapmadim malesef
Canim benim 10 kg olsa yaptirirdim suan fakat 30-35 kg civari vermem gerekiyor

sen küçültme mi büyültme mi toplatma ve dikleştirme mi istiyorsun
ben de kan aldırmaya bile korkuyorum 3 ameliyat oldum

Ahh canim msjini yeni gordum.Inan bende kan aldirmaktan cok korkuyorum.
Ben kesinlikle diklestirme istiyorum fakat kilo verdikten sonra ici iyice bosalcak gibi o yuzden hem buyutme hem diklestirme olabilir.Suan da hic birsey kesin degil ama istiyorum :) Bu arada cok gecmis olsun

bugunden ıtıbaren arkadas listemi temizledim.. önceden herkesı eklıyodum bılgılerıne baktıktan sonra ama artık kararımı degıstırdım.
ekleyen arkadasların yorum yaptıgı konular meme estetıgı ve burunla ılgılıyse kabul edecegım yada özel mesaj attıkları taktırde ekleyecegım..çoğu kısıyıde sıldım lıstemden kımse alınıp gucenmesın lütfen çünkü çok tanımadıgım kişi vardı.

Son düzenleme:

Birçoguda merak ediyorum diyor olcam ameliyat fln ama bidaha göremiyorsun ne olmuşlar. Silmekle en dogrusunu yapmışsin. Herkesi merak edenlerde kendi ameliyat fotosunu paylaşmıyor nedense

Birçoguda merak ediyorum diyor olcam ameliyat fln ama bidaha göremiyorsun ne olmuşlar. Silmekle en dogrusunu yapmışsin. Herkesi merak edenlerde kendi ameliyat fotosunu paylaşmıyor nedense

Aynen öyle ve ben bazen 5 kısı eklıyo 5 ını de kabul edıyodum ama bı daha gormuyorum ne hıkmetse onları. bundan sonrakı kararım boyle genelde de eskıler tanıdıklarım duruyo flzflz. bi ara arkadas lıstem 450 lere ulastı sorsan 100 unu tanıyorum. o yuzden boyle az ve öz daha ıyı.

Son düzenleme:

Ahhahahhahahhahaha :)
Benim fotoları da ben ekliyorum, annem ismimle üyeyim aman anlarlar diye siliyor 😊
Benim suçum ne 😊

Benimde bir temizlik yapmam gerek ..Birde sadece özel mesajla ameliyat olmayı düşündüklerini yazanlar var,meme topiginde asla yorumları yok.Buda bana tuhaf geliyor :44: Madem ameliyat olmayı düşünüyorsun,sorun sadece fotoğraf görmekmi? Hiçmi bilgi almak istemiyorsun,neden bu forumlara yorum yazmıyorsun,kimden neyi saklıyorsun? Bazı kişileri ekliyorum,bir yorum daha yapmaya tenezzül etmiyorlar,yorum yapmayı bırak bir teşekkür et!! Ama bilgilendirmek dahilinde ekliyorum sonra siliyorum.Silincede neden sildin,arkadaşlıktan çıkarttın diyorlar Yahu bakıyorsun,fikir alıyorsun..Hergün bakmanmı gerek ? Amaç ne,inan anlamış değilim bazılarını.. Hele 3 sayfalık albüm yetmiyormuş gibi tekrar şöyle böyle fotoğraflar isteyenler var birde O tam bir facia

Konuyla alakalı değil ama bir şey sormak istiyorum. Meme estetiğinden sonra marjinal değişiklikler yaptınız mı kendinizde? Yani şimdi benim ameliyat olduğumu bilen arkadaşlarım, saç rengimi filan radikal değiştirince mutsuz olduğumu düşünüyorlar. Halbu ki kendime olan güvenim geldi anlamıyorlar. Tabi güvenim de gelince, daha çarpıcı olmak istiyorum. Ama sanki bu anormalmiş gibi davranıyor benim sinirimi bozuyorlar

Amaçları senin sinirini bozmak zaten.Bunlar kıskançlık belirtileri canım,hiç kendini sıkma onlar sıkılıyorlar senin bu durumuna zaten Aynen yoluna devam et canım,tabiki hepimizde ameliyattan sonra bazı değişiklikler yaptık.Bu her zaman olacak şeyler,ameliyat olmasada değişiklik yapmayı seviyorum.Bakımsızmı olalım yani Herşey sadece mememi?

Sinir ediyorlar beni. Neymiş, saç bu kadar marjinal değişirse mutsuzluktanmış. O gün hayatımda ilk defa v yaka bir kazak giydim, başka bir arkadaşım göğüslerimin çok ayrık durduğunu ve hiç güzel olmadığını söyledi. Anlamıyorum ki neden böyle. Inanın, kendi arkadaşlarımdan görmediğim manevi desteği, burada hiç tanımadığım sizler de gördüm. Garip ama gerçek işte. Bir kaç bayan arkadaşım dışında, diğerleri yok efendim ne gerek vardı, zaten anlaşılıyor gibi cümleler kurunca gerçekten çok kırılıyorum. Ya ben, Antalya gibi bir şehirde yaşayıp sırf bu göğüs olayım yüzünden denize gitmekten nefret ederdim. İşte anlatamıyorum bunu ya, ona kahroluyorum. İnşallah zamanla bu tutarsız eleştirilere bir son verirler.
Teşekkürler fikrini yazdığın için Arzumcum ❤️

Onu söyleyenlerin de yaptırdıgı günleri göreceksin arkadaşım hiç merak etme. Herkesi eklememek için burun fotomu herkese açık yaptım. Ama hiç yorumu olmayan günlük 10 kişi ekliyor nedense kabul etmiyorum. Şimdi bi temizlik de ben yapcam. Bende burda sorularıma cvp buldum. Yakın çevremin yüz ifadesi bile degişti kim dost kim düşman belli oldu. Ohhhhh sefamız olsun iyikide yaptırdık. Sevgiler

Mutluyum, mutlusun, mutlu 😊

Gizeml diğerleri gibi benide silmedigin icin sana çok teşekkür ederim. Ben meme estetiği bölümüne bugüne kadar pek katılmış sayılmam ama sen buna rağmen ben ne zaman özel mesajla sana bişey sorsam en kısa sürede cevap verdin. Senin sayende 21 aralık için ameliyat günü aldım ama senin kadar şanslı değilim çünkü küçük bir sehirdeyim ve doktor pekte benim isteklerimi ciddiye almıyor. Ben seninkileri çok beğendiğim için illede yuvarlak silikon diyorum doktor hayır damla diyor. 350 cc den az istemem diyorum doktor olmaz yapay durur diyor ve beni sinir ediyor. Zorla istediklerimi not aldirdim bakalım ne kadarını uygulayacak.
Bu arada benim sayfama bakarsan esas problemimin meme büyütmekten daha can sıkıcı olduğunu göreceksin anlayacağın bugüne kadar o sorunumdan dolayi başka sayfalara pek bakamamistim. Sana tekrar çok teşekkür ediyorum.

canım sen mutluysan kimseyi dinleme.

haklısın arzumcum ama bende foruma çok yazmayan aklına takıldığını özelden sorn biriyim özel durumlarım var biliyosun çok zaman ayıramıyorum aklıma takılıncada hemen kli olanlara özelden soruyorum eger rahatsızlık veriyorsam benide silebilirsiniz arklar..

canım ıcıne sınmıyosa doktorun amelıyat olma bıraz daha arastır. hangı sehırdesın ? bende kucuk sehırdeydım yakın sehır olan ızmırı sectım mesela. cunku aydında gorustugum cerrah bana guven vvermedı tamam docent saygım var ama bı muayene ıcın bana gıt randevu al 250 tl yatır oyle bakarım dedı. gelde boyle tuccar mantıklı bırıne amelıyat ol o yuzden eledım ben aydını. ben her zaman yuvarlak derım sende begenıyosan yuvarlagı yaptırma canım. sonucta paranla oluyosun bu amelıyatı. ıstemedıgı sonuucu alan cok arkadas gorduk burada.. onlardan bırıde senın olmanı ıstemem. o yuzden bı kere daha dusun bence..

yedecım ben senı bılıyorum canım.. foruma yazmasanda ozelden konusuyoruz ve hıc bı rahatsızlık vermıyosun guzelım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…