- Konu Sahibi asminreina
-
Bende olmak istiyorum fakat ilk once vermem gereken 30 kilom var
22 yasindayim cok uzun bi surede cocuk dusunmuyorum :) Goguslerim cok sarkik ve bu bi cok seyde problem oluyor en basiti yuruyus yaparken rahat edemiyorum sallaniyorlar geceleri bile sutyensiz yatamiyorum
Fakat kan aldirmaya bile korkuyorum :))
canım kılo vermeyı dusunuyosan dukan dıyetını dene ama dayanabılırmısın bılmıyorum.. ılk zamanlar sekersızlıhe dayanamıyosun mesela ..benım canım sureklı tatlı ıstıyodu ama tuttum kendımı dayandım 10 kılo fazlam vardı 3 ay gıbı bı surede verdım.
memelerıne gelınce bencede kılo verdıkten sonra olman daha ıyı olur senın ıcın.. ha ben 10 kılo verdım amelıyatttan sonra ve hıc bı sorun yasamadım yanı normal meme gıbı sarkma olmuyo kılo verınce.
uc gun senı cok zorlayacak bu amelıyat destek alarak kalkacaksın ama sonrası ıcın değiyomu yasadıgın acıya kesınlıkle degıyo.
olcagın zaman doktorunu ıyı arastır. bu amelıyatta doktorun ve doktorunun senın ıstegını anlaması cok onemlı
sen küçültme mi büyültme mi toplatma ve dikleştirme mi istiyorsun
ben de kan aldırmaya bile korkuyorum 3 ameliyat oldum
bugunden ıtıbaren arkadas listemi temizledim.. önceden herkesı eklıyodum bılgılerıne baktıktan sonra ama artık kararımı degıstırdım.
ekleyen arkadasların yorum yaptıgı konular meme estetıgı ve burunla ılgılıyse kabul edecegım yada özel mesaj attıkları taktırde ekleyecegım..çoğu kısıyıde sıldım lıstemden kımse alınıp gucenmesın lütfen çünkü çok tanımadıgım kişi vardı.
Birçoguda merak ediyorum diyor olcam ameliyat fln ama bidaha göremiyorsun ne olmuşlar. Silmekle en dogrusunu yapmışsin. Herkesi merak edenlerde kendi ameliyat fotosunu paylaşmıyor nedense
Birçoguda merak ediyorum diyor olcam ameliyat fln ama bidaha göremiyorsun ne olmuşlar. Silmekle en dogrusunu yapmışsin. Herkesi merak edenlerde kendi ameliyat fotosunu paylaşmıyor nedense
Benimde bir temizlik yapmam gerek ..Birde sadece özel mesajla ameliyat olmayı düşündüklerini yazanlar var,meme topiginde asla yorumları yok.Buda bana tuhaf geliyor :44: Madem ameliyat olmayı düşünüyorsun,sorun sadece fotoğraf görmekmi? Hiçmi bilgi almak istemiyorsun,neden bu forumlara yorum yazmıyorsun,kimden neyi saklıyorsun? Bazı kişileri ekliyorum,bir yorum daha yapmaya tenezzül etmiyorlar,yorum yapmayı bırak bir teşekkür et!! Ama bilgilendirmek dahilinde ekliyorum sonra siliyorum.Silincede neden sildin,arkadaşlıktan çıkarttın diyorlarAynen öyle ve ben bazen 5 kısı eklıyo 5 ını de kabul edıyodum ama bı daha gormuyorum ne hıkmetse onları. bundan sonrakı kararım boyle genelde de eskıler tanıdıklarım duruyo flzflz. bi ara arkadas lıstem 450 lere ulastı. o yuzden boyle az ve oz daha ıyı.
Ahhahahhahahhahaha :)
Benim fotoları da ben ekliyorum, annem ismimle üyeyim aman anlarlar diye siliyor 😊
Benim suçum ne 😊
Amaçları senin sinirini bozmak zaten.Bunlar kıskançlık belirtileri canım,hiç kendini sıkma onlar sıkılıyorlar senin bu durumuna zatenKonuyla alakalı değil ama bir şey sormak istiyorum. Meme estetiğinden sonra marjinal değişiklikler yaptınız mı kendinizde? Yani şimdi benim ameliyat olduğumu bilen arkadaşlarım, saç rengimi filan radikal değiştirince mutsuz olduğumu düşünüyorlar. Halbu ki kendime olan güvenim geldi anlamıyorlar. Tabi güvenim de gelince, daha çarpıcı olmak istiyorum. Ama sanki bu anormalmiş gibi davranıyor benim sinirimi bozuyorlar
Amaçları senin sinirini bozmak zaten.Bunlar kıskançlık belirtileri canım,hiç kendini sıkma onlar sıkılıyorlar senin bu durumuna zatenAynen yoluna devam et canım,tabiki hepimizde ameliyattan sonra bazı değişiklikler yaptık.Bu her zaman olacak şeyler,ameliyat olmasada değişiklik yapmayı seviyorum.Bakımsızmı olalım yani Herşey sadece mememi?
Sinir ediyorlar beni. Neymiş, saç bu kadar marjinal değişirse mutsuzluktanmış. O gün hayatımda ilk defa v yaka bir kazak giydim, başka bir arkadaşım göğüslerimin çok ayrık durduğunu ve hiç güzel olmadığını söyledi. Anlamıyorum ki neden böyle. Inanın, kendi arkadaşlarımdan görmediğim manevi desteği, burada hiç tanımadığım sizler de gördüm. Garip ama gerçek işte. Bir kaç bayan arkadaşım dışında, diğerleri yok efendim ne gerek vardı, zaten anlaşılıyor gibi cümleler kurunca gerçekten çok kırılıyorum. Ya ben, Antalya gibi bir şehirde yaşayıp sırf bu göğüs olayım yüzünden denize gitmekten nefret ederdim. İşte anlatamıyorum bunu ya, ona kahroluyorum. İnşallah zamanla bu tutarsız eleştirilere bir son verirler.
Teşekkürler fikrini yazdığın için Arzumcum ❤️
Onu söyleyenlerin de yaptırdıgı günleri göreceksin arkadaşım hiç merak etme. Herkesi eklememek için burun fotomu herkese açık yaptım. Ama hiç yorumu olmayan günlük 10 kişi ekliyor nedense kabul etmiyorum. Şimdi bi temizlik de ben yapcam. Bende burda sorularıma cvp buldum. Yakın çevremin yüz ifadesi bile degişti kim dost kim düşman belli oldu. Ohhhhh sefamız olsun iyikide yaptırdık. Sevgiler
Sinir ediyorlar beni. Neymiş, saç bu kadar marjinal değişirse mutsuzluktanmış. O gün hayatımda ilk defa v yaka bir kazak giydim, başka bir arkadaşım göğüslerimin çok ayrık durduğunu ve hiç güzel olmadığını söyledi. Anlamıyorum ki neden böyle. Inanın, kendi arkadaşlarımdan görmediğim manevi desteği, burada hiç tanımadığım sizler de gördüm. Garip ama gerçek işte. Bir kaç bayan arkadaşım dışında, diğerleri yok efendim ne gerek vardı, zaten anlaşılıyor gibi cümleler kurunca gerçekten çok kırılıyorum. Ya ben, Antalya gibi bir şehirde yaşayıp sırf bu göğüs olayım yüzünden denize gitmekten nefret ederdim. İşte anlatamıyorum bunu ya, ona kahroluyorum. İnşallah zamanla bu tutarsız eleştirilere bir son verirler.
Teşekkürler fikrini yazdığın için Arzumcum ❤️
Benimde bir temizlik yapmam gerek ..Birde sadece özel mesajla ameliyat olmayı düşündüklerini yazanlar var,meme topiginde asla yorumları yok.Buda bana tuhaf geliyor :44: Madem ameliyat olmayı düşünüyorsun,sorun sadece fotoğraf görmekmi? Hiçmi bilgi almak istemiyorsun,neden bu forumlara yorum yazmıyorsun,kimden neyi saklıyorsun? Bazı kişileri ekliyorum,bir yorum daha yapmaya tenezzül etmiyorlar,yorum yapmayı bırak bir teşekkür et!! Ama bilgilendirmek dahilinde ekliyorum sonra siliyorum.Silincede neden sildin,arkadaşlıktan çıkarttın diyorlarYahu bakıyorsun,fikir alıyorsun..Hergün bakmanmı gerek ? Amaç ne,inan anlamış değilim bazılarını.. Hele 3 sayfalık albüm yetmiyormuş gibi tekrar şöyle böyle fotoğraflar isteyenler var birde O tam bir facia
Gizeml diğerleri gibi benide silmedigin icin sana çok teşekkür ederim. Ben meme estetiği bölümüne bugüne kadar pek katılmış sayılmam ama sen buna rağmen ben ne zaman özel mesajla sana bişey sorsam en kısa sürede cevap verdin. Senin sayende 21 aralık için ameliyat günü aldım ama senin kadar şanslı değilim çünkü küçük bir sehirdeyim ve doktor pekte benim isteklerimi ciddiye almıyor. Ben seninkileri çok beğendiğim için illede yuvarlak silikon diyorum doktor hayır damla diyor. 350 cc den az istemem diyorum doktor olmaz yapay durur diyor ve beni sinir ediyor. Zorla istediklerimi not aldirdim bakalım ne kadarını uygulayacak.
Bu arada benim sayfama bakarsan esas problemimin meme büyütmekten daha can sıkıcı olduğunu göreceksin anlayacağın bugüne kadar o sorunumdan dolayi başka sayfalara pek bakamamistim. Sana tekrar çok teşekkür ediyorum.
haklısın arzumcum ama bende foruma çok yazmayan aklına takıldığını özelden sorn biriyim özel durumlarım var biliyosun çok zaman ayıramıyorum aklıma takılıncada hemen kli olanlara özelden soruyorum eger rahatsızlık veriyorsam benide silebilirsiniz arklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?