- Konu Sahibi asminreina
Nilüfer derken quennbe demek istedin heralde:))izmirde kent hastnesinde
evet canım pardon :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nilüfer derken quennbe demek istedin heralde:))izmirde kent hastnesinde
guennbe resimlerinde dikişlerini gördüm göğüs altındaydı dikişler acımadımı ilk defa o şekilde gördüm neden bu yöntemi tercih ettin. Ablamda protez taktırmıştı göğüs ucu alt kısımdan kesik atmışlardı hiç iz yok tabi 14 yıl oldu :)
çoookkkkk.. özgüvenım yerıne geldı.daha ne ısteyeyım
merhabalar, ben foruma yeni katıldım umutsuzca derdıme care ararken sızın aranızdakı konusmaları okudum ve ümitlendim. hem korkularım hem de endişelerim var bu konuda. evleneceğim fakat göğüslerime hiç güvenmiyorum ve desteğe ihtiyacım var!
doğalmış gibi geliyor mu sana ya da karşındakine görüntülerin var mı canım
merhabalar, ben foruma yenı katıldım. benım düşünüp hayal ettiğim seyi yapmışsınız tebrik ederim sizi. destege ve sonuc acısından birebir yapanla konusmaya ihtiyacım var. kafamda birsürü soru var aslında; doğal oluyor mu his kaybı, emzirme falan filan. ama en onemlisi nasıl göründüğü???
guennbe resimlerinde dikişlerini gördüm göğüs altındaydı dikişler acımadımı ilk defa o şekilde gördüm neden bu yöntemi tercih ettin. Ablamda protez taktırmıştı göğüs ucu alt kısımdan kesik atmışlardı hiç iz yok tabi 14 yıl oldu :)
Göğüs ucu süt bezlerine çok yakın olduğu için ordan süt bezlerine zarar verme riski var diye düşünüorum, henüz çocuğum yok ilerde düşünüyorum bu yüzden riske girmek istemedim asla:)gizistin de dediği gibi göğüs ucu küçük olursa da ordan yerleştirme yapılamaz. Hiç acımadı neden acısın ki asıl göğüs ucu daha hassas bir bölge, iyileşme döneminde kaşınıyordu sadece, izlerim de zamanla belirsizleşiyor ve memenin tam altında kaldığı için de görünmüyor:)
Merhaba canım sen 1.75 68 kgymişsin sanırım ve 350/375 cc protez kullanılmış, ben ise 1.60 48 kgyim acaba çok büyük mü olur bana 350 cc? fotograflarını da göremiyorum yeni üye olduğum için
Merhaba canım cevabın için çok teşekkür ederim Ben açıkcası forumda yer alan yorumları okuyup doktora büyük istediğimiz durumda bunu belirtmemiz gerektiğini söyleyen arkadaşlarımızı dikkate alıp 350 CC istediğimi söyledim, Hasan Fındık da bu dogrultuda ameliyat sırasında 325/350/375 CC deneyeceğini söyledi, boyut konusunda çok kararsızım. Canım beni arkadaşın olarak ekler misin lütfen
canım onu doktor senın gogus kafesıın genıslıgı, meme dokun, omuz genıslıgın gıbı seylere bakarak karar verıyo ben amelıyata 325 e 350 ıle gırdım yanı o sekılde olacaktı amelıyatta begnmemıs yaptırdıgına degmeyecektı dedı ve 350/375 yaptı. benım bır meme dokum 25 cc lık var oldugu ıcın ona 350 kullandı.ama ben o zamanlar 70kıloydum ve amelıyattan sonra 64 e dustum dıyet yyaptım falan sımdı daha guze duuyolar. sarkma falanda olmadı kılo verınce mesela. normalde kendı memen olsa ordanda gıdıyo.
7 aydaki hali süper çok güzel. şimdi daha da güzel olmuşlardır. güle güle kullanın.
Canım fotograflarına baktım gerçekten süper olmuşsun Peki kesi yeri gogus altı mıydı yoksa gogus ucu mu? Bir de iz kaldı mı canım? Gogus ucunda iz kalmasından çok korkuyorum:18: Bir de damla mı yuvarlak mı olucağına nasıl karar verdin canım?
canım benım kesı yerı memealtı. daha bekar oldugum ıcı doktorum onu tercıh etti. meme ucu teknıgını daha cok emzırmeyı bıtırmıs bayanlarda kullanıyo.. ız bellı degıl yanı ılk zamanlar cok kırmızı oluyolar hepp boylemı kalırar acaba dıosun ama zamanla sılıklesıyo ve bellı bı zaman sonra sadece sen dıkkatlı baktıgında farkedıyosun.
ben hep yuvarlak ıstedım doktorumda yuvarlak kullanıyodu..hastası ıstedıkce ve ısrar ettıgınde damla kullanan bı cerrah..
ben hep okudum ve yuvarlak yaptıranlar daha memnundu.. hem dekoltesınden hemde donme rıskı olmamasından dolayı yuvarlagı tercıh ettım ve doktorumda dedıkı damla yapsam 6 ay sonra gelır ustlerım bos dıye aglarsın demeside etkılı oldu.
canım merhaba;gerçekten süper olmuşlar.inşallah bizimkide böyle doğal durur.sen kas üstümü oldun canım.ben yeni üye olduğum için orayı kaçırdım.ben kas üstü düşünüyorum.yardımcı olurmusun fikrin ne bu konuda?teşekkür ederim