• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

guennbe resimlerinde dikişlerini gördüm göğüs altındaydı dikişler acımadımı ilk defa o şekilde gördüm neden bu yöntemi tercih ettin. Ablamda protez taktırmıştı göğüs ucu alt kısımdan kesik atmışlardı hiç iz yok tabi 14 yıl oldu :)

guennbe resimlerinde dikişlerini gördüm göğüs altındaydı dikişler acımadımı ilk defa o şekilde gördüm neden bu yöntemi tercih ettin. Ablamda protez taktırmıştı göğüs ucu alt kısımdan kesik atmışlardı hiç iz yok tabi 14 yıl oldu :)

göğüs ucun küçükse yani o çıkıntı değilde kahverengi halka yeterli boyutta değilse meme altı kesisi ile yapıyorlar. benim annemin de meme ucunda ama benim meme altında çünkü meme ucumun çok küçük olacagını ve ordan giremeyecegini söylemişti doktor.. alttaki izlerde zamanla geçiyor bak gizeml listende varsa onun bi dikiş izi resmi var arada açıp bakıyorum moral oluyo :) nerdeyse hiç anlaşılmıyor beyaz belli belirsiz bir çizgi halinde ve zamanla meme kendini verdikçe iz zaten aşağıda kalıyor ve karşıdan bakıldığında görülmüyor.. acısı ikisinin de aynıdır heralde, arada sızlıyor birazcıkta kaşınıyor o kadar :)

doğalmış gibi geliyor mu sana ya da karşındakine görüntülerin var mı canım

evet gayet dogallar guzelım. benım 3 sene olacak 12 temmuz dogumgunlerı :D
allaha sukur hıc bı sıkıntı yasamadım..allah hıc bı arkadasımada yasatmasın,
sorunsuz ve mutlu olabılecegı bır amelıyat nasıp etsın

merhabalar, ben foruma yenı katıldım. benım düşünüp hayal ettiğim seyi yapmışsınız tebrik ederim sizi. destege ve sonuc acısından birebir yapanla konusmaya ihtiyacım var. kafamda birsürü soru var aslında; doğal oluyor mu his kaybı, emzirme falan filan. ama en onemlisi nasıl göründüğü???

Merhaba hoşgeldiniz aramıza:) Benim de en büyük hayalimdi bir zamanlar gerçekleştiğine hala inanamıyorum bazen aynanın karşısında hala şaşkınım:) Kafanıza koyduysanız ve ihtiyacınız da varsa olun bu ameliyatı çok zor bir süreç değil, doktor seçimi ve uygun protez büyüklüğü ile yerleştirme yöntemini seçmek; bunlar önemli. Biraz araştırdıysanız bilginiz vardır bu konuda zaten, yoksa da seve seve yardımcı oluruz.. Benim henüz çocuğum yok emzirme kısmıyla ilgili tecrübem yok ama hiç bir engel teşkil etmiyor emzirmeye. Görüntüsü gayet doğal, hissi de. Biraz his kaybı oluyor tabi, sonuçta yabancı madde giriyor vücuda, ona alışması için zaman tanımak lazım benim 1 yıl oldu hala memenin alt kısımlarında hissislik var ama zamanla geçiyor, başta uçlarında aşırı hassasiyet vardı şimdi normale döndüler:)kısacası zamanla herşey yerine oturuyor. Doktor araştırdınız mı?

Göğüs ucu süt bezlerine çok yakın olduğu için ordan süt bezlerine zarar verme riski var diye düşünüorum, henüz çocuğum yok ilerde düşünüyorum bu yüzden riske girmek istemedim asla:)gizistin de dediği gibi göğüs ucu küçük olursa da ordan yerleştirme yapılamaz. Hiç acımadı neden acısın ki asıl göğüs ucu daha hassas bir bölge, iyileşme döneminde kaşınıyordu sadece, izlerim de zamanla belirsizleşiyor ve memenin tam altında kaldığı için de görünmüyor:)

Göğüs ucu süt bezlerine çok yakın olduğu için ordan süt bezlerine zarar verme riski var diye düşünüorum, henüz çocuğum yok ilerde düşünüyorum bu yüzden riske girmek istemedim asla:)gizistin de dediği gibi göğüs ucu küçük olursa da ordan yerleştirme yapılamaz. Hiç acımadı neden acısın ki asıl göğüs ucu daha hassas bir bölge, iyileşme döneminde kaşınıyordu sadece, izlerim de zamanla belirsizleşiyor ve memenin tam altında kaldığı için de görünmüyor:)

Bende resimlerini görebilir miyim?1 hafta sonra ameliyat olucam.Fikir olması açısından.Şimdiden teşekkürler...

Merhaba canım sen 1.75 68 kgymişsin sanırım ve 350/375 cc protez kullanılmış, ben ise 1.60 48 kgyim acaba çok büyük mü olur bana 350 cc? fotograflarını da göremiyorum yeni üye olduğum için:25:

Merhaba canım sen 1.75 68 kgymişsin sanırım ve 350/375 cc protez kullanılmış, ben ise 1.60 48 kgyim acaba çok büyük mü olur bana 350 cc? fotograflarını da göremiyorum yeni üye olduğum için:25:

canım onu doktor senın gogus kafesıın genıslıgı, meme dokun, omuz genıslıgın gıbı seylere bakarak karar verıyo ben amelıyata 325 e 350 ıle gırdım yanı o sekılde olacaktı amelıyatta begnmemıs yaptırdıgına degmeyecektı dedı ve 350/375 yaptı. benım bır meme dokum 25 cc lık var oldugu ıcın ona 350 kullandı.ama ben o zamanlar 70kıloydum ve amelıyattan sonra 64 e dustum dıyet yyaptım falan sımdı daha guze duuyolar. sarkma falanda olmadı kılo verınce mesela. normalde kendı memen olsa ordanda gıdıyo.

Merhaba canım cevabın için çok teşekkür ederim:38: Ben açıkcası forumda yer alan yorumları okuyup doktora büyük istediğimiz durumda bunu belirtmemiz gerektiğini söyleyen arkadaşlarımızı dikkate alıp 350 CC istediğimi söyledim, Hasan Fındık da bu dogrultuda ameliyat sırasında 325/350/375 CC deneyeceğini söyledi, boyut konusunda çok kararsızım. Canım beni arkadaşın olarak ekler misin lütfen:17:

Merhaba canım cevabın için çok teşekkür ederim:38: Ben açıkcası forumda yer alan yorumları okuyup doktora büyük istediğimiz durumda bunu belirtmemiz gerektiğini söyleyen arkadaşlarımızı dikkate alıp 350 CC istediğimi söyledim, Hasan Fındık da bu dogrultuda ameliyat sırasında 325/350/375 CC deneyeceğini söyledi, boyut konusunda çok kararsızım. Canım beni arkadaşın olarak ekler misin lütfen:17:

hasan bey uygun gorduyse yapar, uygun hastaymıssın demekkı ama gercekten 350 cc oyl dusunuldugu gıbı cok buyuk bı protez degıl..
uygun gormezse soylerdı sana su olur bu olmaz dıye.. rahat ol canım gıttıgın cerrah basarılı bı cerrah. ne ısteıgını belırt ve gerısını ona bırak

canım onu doktor senın gogus kafesıın genıslıgı, meme dokun, omuz genıslıgın gıbı seylere bakarak karar verıyo ben amelıyata 325 e 350 ıle gırdım yanı o sekılde olacaktı amelıyatta begnmemıs yaptırdıgına degmeyecektı dedı ve 350/375 yaptı. benım bır meme dokum 25 cc lık var oldugu ıcın ona 350 kullandı.ama ben o zamanlar 70kıloydum ve amelıyattan sonra 64 e dustum dıyet yyaptım falan sımdı daha guze duuyolar. sarkma falanda olmadı kılo verınce mesela. normalde kendı memen olsa ordanda gıdıyo.

7 aydaki hali süper çok güzel. şimdi daha da güzel olmuşlardır. güle güle kullanın.

Canım fotograflarına baktım gerçekten süper olmuşsun:16: Peki kesi yeri gogus altı mıydı yoksa gogus ucu mu? Bir de iz kaldı mı canım? Gogus ucunda iz kalmasından çok korkuyorum:18: Bir de damla mı yuvarlak mı olucağına nasıl karar verdin canım?

Canım fotograflarına baktım gerçekten süper olmuşsun:16: Peki kesi yeri gogus altı mıydı yoksa gogus ucu mu? Bir de iz kaldı mı canım? Gogus ucunda iz kalmasından çok korkuyorum:18: Bir de damla mı yuvarlak mı olucağına nasıl karar verdin canım?

canım benım kesı yerı memealtı. daha bekar oldugum ıcı doktorum onu tercıh etti. meme ucu teknıgını daha cok emzırmeyı bıtırmıs bayanlarda kullanıyo.. ız bellı degıl yanı ılk zamanlar cok kırmızı oluyolar hepp boylemı kalırar acaba dıosun ama zamanla sılıklesıyo ve bellı bı zaman sonra sadece sen dıkkatlı baktıgında farkedıyosun.

ben hep yuvarlak ıstedım doktorumda yuvarlak kullanıyodu..hastası ıstedıkce ve ısrar ettıgınde damla kullanan bı cerrah..
ben hep okudum ve yuvarlak yaptıranlar daha memnundu.. hem dekoltesınden hemde donme rıskı olmamasından dolayı yuvarlagı tercıh ettım ve doktorumda dedıkı damla yapsam 6 ay sonra gelır ustlerım bos dıye aglarsın demeside etkılı oldu.

Son düzenleme:
canım benım kesı yerı memealtı. daha bekar oldugum ıcı doktorum onu tercıh etti. meme ucu teknıgını daha cok emzırmeyı bıtırmıs bayanlarda kullanıyo.. ız bellı degıl yanı ılk zamanlar cok kırmızı oluyolar hepp boylemı kalırar acaba dıosun ama zamanla sılıklesıyo ve bellı bı zaman sonra sadece sen dıkkatlı baktıgında farkedıyosun.

ben hep yuvarlak ıstedım doktorumda yuvarlak kullanıyodu..hastası ıstedıkce ve ısrar ettıgınde damla kullanan bı cerrah..
ben hep okudum ve yuvarlak yaptıranlar daha memnundu.. hem dekoltesınden hemde donme rıskı olmamasından dolayı yuvarlagı tercıh ettım ve doktorumda dedıkı damla yapsam 6 ay sonra gelır ustlerım bos dıye aglarsın demeside etkılı oldu.

canım merhaba;gerçekten süper olmuşlar.inşallah bizimkide böyle doğal durur.sen kas üstümü oldun canım.ben yeni üye olduğum için orayı kaçırdım.ben kas üstü düşünüyorum.yardımcı olurmusun fikrin ne bu konuda?teşekkür ederim

canım merhaba;gerçekten süper olmuşlar.inşallah bizimkide böyle doğal durur.sen kas üstümü oldun canım.ben yeni üye olduğum için orayı kaçırdım.ben kas üstü düşünüyorum.yardımcı olurmusun fikrin ne bu konuda?teşekkür ederim

canım benım dual plan .. ust kısmı kasaltında alt kısmı kasustunde..,
meme dokun varsa guzel olur ama yoksa portakal gıbı durabılır.
benım dokum yoktu o yusden doktor dedı portakal gıbı bı gorunum ıstıyosan kasustu yaparım kı bunu ısteyenler var o yuzden soruyorum demıstı.
ama bence bı kac doktorun fıkrını alarak karar ver.. kendı dusuncene gore kasustu yada kasaltı karar verme..
onlar bu ısın uzmanı gorus ve kafana yatan cerraha amelıyat olursun

Back