• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

canım benım dual plan .. ust kısmı kasaltında alt kısmı kasustunde..,
meme dokun varsa guzel olur ama yoksa portakal gıbı durabılır.
benım dokum yoktu o yusden doktor dedı portakal gıbı bı gorunum ıstıyosan kasustu yaparım kı bunu ısteyenler var o yuzden soruyorum demıstı.
ama bence bı kac doktorun fıkrını alarak karar ver.. kendı dusuncene gore kasustu yada kasaltı karar verme..
onlar bu ısın uzmanı gorus ve kafana yatan cerraha amelıyat olursun

çok teşekkür ederim canım.haklısın.benimde meme dokum yok.ben de seninki gibi doğal olsun istiyorum.dün bi doktorla daha görüştüm.oda sadece kas altı yapıyomuş.ama çok ağrılı oluyor diye cesaret edemiyorumkayseride bu işin ehli olan doktor bulmak çok zor.imkanım olsa istanbul ankara tercihim olacak ama.valla en zoru karar vermek.gerisi senin gibi güzel göğüslere sahip olma hayali.umarım herkesin gönlüne göre olur.

çok teşekkür ederim canım.haklısın.benimde meme dokum yok.ben de seninki gibi doğal olsun istiyorum.dün bi doktorla daha görüştüm.oda sadece kas altı yapıyomuş.ama çok ağrılı oluyor diye cesaret edemiyorumkayseride bu işin ehli olan doktor bulmak çok zor.imkanım olsa istanbul ankara tercihim olacak ama.valla en zoru karar vermek.gerisi senin gibi güzel göğüslere sahip olma hayali.umarım herkesin gönlüne göre olur.

inşallah canım ıyı bır cerraha denk gelirsın ve sorunsuz bır amelıyat gecırırsın

Canım cevabın için çok teşekkürler, evet haklısın aslında benim zaten üstte gogus dokum fazla yok acaba biraz sarkık gibi mi durur diye endişe ediyorum damla için ama Barış Çakır'a ameliyat olursam o damla protez kullanıyormuş, Hasan Fındık yuvarlak kullanıcak. Senin ve pistachos'un güzel fotograflarını gördükten sonra ben de istanbul'dan izmir'e gelip cenk tokat'a mı ameliyat olsam diyorum, çok kontrol oluyor mu canım ameliyattan sonra?

Canım cevabın için çok teşekkürler, evet haklısın aslında benim zaten üstte gogus dokum fazla yok acaba biraz sarkık gibi mi durur diye endişe ediyorum damla için ama Barış Çakır'a ameliyat olursam o damla protez kullanıyormuş, Hasan Fındık yuvarlak kullanıcak. Senin ve pistachos'un güzel fotograflarını gördükten sonra ben de istanbul'dan izmir'e gelip cenk tokat'a mı ameliyat olsam diyorum, çok kontrol oluyor mu canım ameliyattan sonra?

ben damla sevmedıgımden barıs cakırı tercıh etmezdım istanbulda..basarılı bır cerrahtır saygım var ama herkese aynı yontem aynı protez uygulayan bırını ben tercıh etmem hele bıde damlaysa bu protez asla.
hasan beyın sonuclarını ben begenıyorum.hastasının ısteklerıne onem verıyo.yuvarlak kullanıyo oda hastası damla ıstemedıkce..bu konularda hemfıkır oldugum ıcın ıstanbulda yasasam onu secerdım ama bu işler tercıh meselesi ve benım begendıgımı sen begenmeyebılırsın..
cenk beye gelınce ıyıkı onu tanımısım ve 3sene 3 ay oldu memelerımı yaptıralı.. allaha şükür sayesınde hiç bir sorun yasamadım..
adam titiz calısıyo ve senın ısteklerıne onem vererek olabılecek alternatıflerı acıklıyo..burunda yaptırdım ona ondan da cok memnunum.
kontrollere 1 ay ıcınde 4-5 kez cagırıyo ama uzaktaysan ılk bır hafta 10 gun kalırsın donersın ..mesela berattı ıngıltereden gelıp amelıyat oldu ve 1 hafta sonra döndü..

Canım cevapların için çok teşekkürler:38: Bugün Cenk Bey'le telefonda görüştüm, çok şeker bir doktor tüm sorularımı sabırla cevapladı. Yarın Barış Çakır ile, haftaya da Onur Erol ile görüşmem var sonrasında duruma göre İzmir'e geleceğim. Üçünüzün silikonlarını da çok çok begendim, Cenk Bey gerçekten çok iyi iş çıkarıyor:) Hasan Bey de başarılı ameliyat yapıyor, Arzum çok çok güzel olmuş ama Hasan Bey ile ilgili içime sinmeyen bir nokta oldu o da hiçbir protez göstermeyişi ve ameliyattan sonra ne boyutta silikonlarım olacağına dair hiçbir fikir vermeyişi oldu. Onun dışında Cenk Bey gibi Hasan Bey de çok şeker bir doktor ama boyutla ilgili hiçbir fikrim olmadan bıçak altına yatma fikri ürkütücü bence.
Neyse canım umarım ameliyat olmak isteyen tüm hanımlar da sizin gibi güzel sonuçlar elde eder:38:

Canım cevapların için çok teşekkürler:38: Bugün Cenk Bey'le telefonda görüştüm, çok şeker bir doktor tüm sorularımı sabırla cevapladı. Yarın Barış Çakır ile, haftaya da Onur Erol ile görüşmem var sonrasında duruma göre İzmir'e geleceğim. Üçünüzün silikonlarını da çok çok begendim, Cenk Bey gerçekten çok iyi iş çıkarıyor:) Hasan Bey de başarılı ameliyat yapıyor, Arzum çok çok güzel olmuş ama Hasan Bey ile ilgili içime sinmeyen bir nokta oldu o da hiçbir protez göstermeyişi ve ameliyattan sonra ne boyutta silikonlarım olacağına dair hiçbir fikir vermeyişi oldu. Onun dışında Cenk Bey gibi Hasan Bey de çok şeker bir doktor ama boyutla ilgili hiçbir fikrim olmadan bıçak altına yatma fikri ürkütücü bence.
Neyse canım umarım ameliyat olmak isteyen tüm hanımlar da sizin gibi güzel sonuçlar elde eder:38:

Ameliyat öncesi yapılan görüşmelerde protez boyutu tahminen söyleniyor zaten.herşey ameliyat esnasında belli oluyor..Protezler deneniyor,vücuduna en çok yakışan,hastanın istediği görüntüyü veren protez tercih edilip ameliyat bitiriliyor ;) Muayenede protez denemesi yapmak,ameliyat olan hasta sonuçları göstermek ne kadar mantıklı sence?Bunlar göz boyamadan başka bir şey değil zaten.Hiçbir doktor kötü olan bir sonucu ameliyat düşünen hastaya göstermez...Sütyen içinde yapılan protez denmesinde ortaya çıkan sonuç ile vücuda,gögüs altına koyulan protezin sonucu asla aynı olmaz! Boyut ile olan fikri sen doktoruna söyleyeceksin zaten,ne istediğini söyleyeceksin doktorda olabilir evet diyecek yada olmaz senin istediğin gibi bir sonuç abartı olabilir diyecek...Ameliyattada sen mışıl mışıl uyurken doktorun seni iyi anlamışsa,hastanın isteklerine önem veriyorsa zaten en iyisi yapılacak :;)
Cadillac arkadaşımızda Hasan beye ameliyat oldu.Onun sınuçlarınada bak istersen :34: http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=430052

Evet canım dediğin gibi doktor olumsuz oldugunu düşündüğü sonuçları hastalarına göstermez ve önceki hastalarda başarılı sonuçlar oldu diye herkeste de iyi olucak diye bir garanti yok sonuçta. Ben yinede ameliyat öncesinde doktorun kafasında ne boyutta bir görüntü olucağını merak ediyorum, sonuçta doktorun begenisi benimkiyle örtüşmeyebilir ve istediğim gibi bir görüntü olmazsa dönüşü çok zor. Seninki gibi güzel olucağı kesin olsaydı hemen Hasan Bey'e ameliyat olurdum; ancak muayenede hiçbir ölçüm yapmadı ve açıkcası ameliyat sonrası nasıl bir görüntü olucağı konusunda fikir edinemedim. Hasan Bey hala aklımda, bu hafta ve haftaya diğer doktorlar ve Ecemciğimin doktoru olan Cenk Bey ile görüştükten sonra karar vereceğim. Seni gerçekten çok çok begendim, ecemciğimi de öyle ama siz uzun boylu hanımlar oldugunuz için büyük protez sizde güzel duruyor ama bende güzel durmayabilir, o nedenle ameliyat sonrası boyuta ilişkin bir fikir edinmeden ameliyat olmaya çekiniyorum. Eylül ayında ameliyatımı olup ben de başlığımı açacağım, yardımların ve desteğin için teşekkürler arzumcum:38:

Bir gün bende bomba gibi cicişlere sahip olmak istiyorum. Yazılanları okuyorum hep. Biraz stress de var , ama bu kış yaptırıcam sanırım. Uzun zamandır para biriktirdim. resimleri görebilir miyim gizemcimm merak ediyorumm

Bir gün bende bomba gibi cicişlere sahip olmak istiyorum. Yazılanları okuyorum hep. Biraz stress de var , ama bu kış yaptırıcam sanırım. Uzun zamandır para biriktirdim. resimleri görebilir miyim gizemcimm merak ediyorumm

bu forum sana cok faydalı olacak canım. elınden geldıgınce okumaya calıs yorumları.
ben arkadaslık ıstegını kabul ettım gorebılırsın resımlerı

Evet canım dediğin gibi doktor olumsuz oldugunu düşündüğü sonuçları hastalarına göstermez ve önceki hastalarda başarılı sonuçlar oldu diye herkeste de iyi olucak diye bir garanti yok sonuçta. Ben yinede ameliyat öncesinde doktorun kafasında ne boyutta bir görüntü olucağını merak ediyorum, sonuçta doktorun begenisi benimkiyle örtüşmeyebilir ve istediğim gibi bir görüntü olmazsa dönüşü çok zor. Seninki gibi güzel olucağı kesin olsaydı hemen Hasan Bey'e ameliyat olurdum; ancak muayenede hiçbir ölçüm yapmadı ve açıkcası ameliyat sonrası nasıl bir görüntü olucağı konusunda fikir edinemedim. Hasan Bey hala aklımda, bu hafta ve haftaya diğer doktorlar ve Ecemciğimin doktoru olan Cenk Bey ile görüştükten sonra karar vereceğim. Seni gerçekten çok çok begendim, ecemciğimi de öyle ama siz uzun boylu hanımlar oldugunuz için büyük protez sizde güzel duruyor ama bende güzel durmayabilir, o nedenle ameliyat sonrası boyuta ilişkin bir fikir edinmeden ameliyat olmaya çekiniyorum. Eylül ayında ameliyatımı olup ben de başlığımı açacağım, yardımların ve desteğin için teşekkürler arzumcum:38:
Ne yaptım canım..Barış bey ile görüşmen nasıl geçti ;) Son durumlar nasıl...

canım naptın. gorustun mu dedıgın doktorlarla. karar verebıldın mı?

doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum kızlar ama ben artık kararımı verdim her ne kadar ameliyat düşüncesi bile beni ürpertmeye yetiyorsa da bu ameliyatı olup göğüslerimi büyütmeye karar verdim.ufuk bilkayı çok önermişler burda diye mail attım.toplam 5.000 maliyeti yazmış.hafta içi gidip görüşmeyi düşünüyorum.bıktım artık takoz gibi sütyenlerle gezmekten :/

gizeml mrb forumdan uzun süre uzak kaldım ailevi sebeplerden dolayı sen daha önce ekliydin,hatırladığım kadarıyla fotolarından ameliyatına epey oldu şuan bir sıkıntın varmı dokunduğunda protezi hissediyormusun hiç pişmanlık yaşadınmı şu korkuları atamıyorum bi türlü

gizeml mrb forumdan uzun süre uzak kaldım ailevi sebeplerden dolayı sen daha önce ekliydin,hatırladığım kadarıyla fotolarından ameliyatına epey oldu şuan bir sıkıntın varmı dokunduğunda protezi hissediyormusun hiç pişmanlık yaşadınmı şu korkuları atamıyorum bi türlü

canım ben hıc bı sorun yasamadım. 3 yıl 3 ay oldu. protezı hıssetmıyorum kendı memelerım gıbıler. bu arada bı ara lıstemı temızledım sende uzun zamandır yoktun hatırlayamadım sildım. ekledım şimdı. umarım sende her sey yolundadır

doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum kızlar ama ben artık kararımı verdim her ne kadar ameliyat düşüncesi bile beni ürpertmeye yetiyorsa da bu ameliyatı olup göğüslerimi büyütmeye karar verdim.ufuk bilkayı çok önermişler burda diye mail attım.toplam 5.000 maliyeti yazmış.hafta içi gidip görüşmeyi düşünüyorum.bıktım artık takoz gibi sütyenlerle gezmekten :/

canım ben de yeni büyütme ameliyatı oldum.göğüslerim 70 gibiydi yani tam bir çocuk.33 yaşındayım şu anda.Kendimi ancak kadın gibi hissediyorum.Güzel dekolte kıyafetler alıcam,planlarımı yapıyorum:)Bana 275cc silikon koydu canım doktorum Op.Dr.Murat Ataseven.Eşimle birlikte karar vermiştik.Şu anda çok memnunum.Sana kesinlikle Murat Bey'le görüş derim karar vermeden önce.Çok geçmiş olsun şimdiden.

Bende olmak istiyorum fakat ilk once vermem gereken 30 kilom var :(
22 yasindayim cok uzun bi surede cocuk dusunmuyorum :) Goguslerim cok sarkik ve bu bi cok seyde problem oluyor en basiti yuruyus yaparken rahat edemiyorum sallaniyorlar geceleri bile sutyensiz yatamiyorum :(
Fakat kan aldirmaya bile korkuyorum :)):52:

Bende olmak istiyorum fakat ilk once vermem gereken 30 kilom var :(
22 yasindayim cok uzun bi surede cocuk dusunmuyorum :) Goguslerim cok sarkik ve bu bi cok seyde problem oluyor en basiti yuruyus yaparken rahat edemiyorum sallaniyorlar geceleri bile sutyensiz yatamiyorum :(
Fakat kan aldirmaya bile korkuyorum :)):52:

canım kılo vermeyı dusunuyosan dukan dıyetını dene ama dayanabılırmısın bılmıyorum.. ılk zamanlar sekersızlıhe dayanamıyosun mesela ..benım canım sureklı tatlı ıstıyodu ama tuttum kendımı dayandım 10 kılo fazlam vardı 3 ay gıbı bı surede verdım.
memelerıne gelınce bencede kılo verdıkten sonra olman daha ıyı olur senın ıcın.. ha ben 10 kılo verdım amelıyatttan sonra ve hıc bı sorun yasamadım yanı normal meme gıbı sarkma olmuyo kılo verınce.
uc gun senı cok zorlayacak bu amelıyat destek alarak kalkacaksın ama sonrası ıcın değiyomu yasadıgın acıya kesınlıkle degıyo.
olcagın zaman doktorunu ıyı arastır. bu amelıyatta doktorun ve doktorunun senın ıstegını anlaması cok onemlı

Back