- Konu Sahibi asminreina
-
canım benım dual plan .. ust kısmı kasaltında alt kısmı kasustunde..,
meme dokun varsa guzel olur ama yoksa portakal gıbı durabılır.
benım dokum yoktu o yusden doktor dedı portakal gıbı bı gorunum ıstıyosan kasustu yaparım kı bunu ısteyenler var o yuzden soruyorum demıstı.
ama bence bı kac doktorun fıkrını alarak karar ver.. kendı dusuncene gore kasustu yada kasaltı karar verme..
onlar bu ısın uzmanı gorus ve kafana yatan cerraha amelıyat olursun
çok teşekkür ederim canım.haklısın.benimde meme dokum yok.ben de seninki gibi doğal olsun istiyorum.dün bi doktorla daha görüştüm.oda sadece kas altı yapıyomuş.ama çok ağrılı oluyor diye cesaret edemiyorumkayseride bu işin ehli olan doktor bulmak çok zor.imkanım olsa istanbul ankara tercihim olacak ama.valla en zoru karar vermek.gerisi senin gibi güzel göğüslere sahip olma hayali.umarım herkesin gönlüne göre olur.
Canım cevabın için çok teşekkürler, evet haklısın aslında benim zaten üstte gogus dokum fazla yok acaba biraz sarkık gibi mi durur diye endişe ediyorum damla için ama Barış Çakır'a ameliyat olursam o damla protez kullanıyormuş, Hasan Fındık yuvarlak kullanıcak. Senin ve pistachos'un güzel fotograflarını gördükten sonra ben de istanbul'dan izmir'e gelip cenk tokat'a mı ameliyat olsam diyorum, çok kontrol oluyor mu canım ameliyattan sonra?
Canım cevapların için çok teşekkürlerBugün Cenk Bey'le telefonda görüştüm, çok şeker bir doktor tüm sorularımı sabırla cevapladı. Yarın Barış Çakır ile, haftaya da Onur Erol ile görüşmem var sonrasında duruma göre İzmir'e geleceğim. Üçünüzün silikonlarını da çok çok begendim, Cenk Bey gerçekten çok iyi iş çıkarıyor:) Hasan Bey de başarılı ameliyat yapıyor, Arzum çok çok güzel olmuş ama Hasan Bey ile ilgili içime sinmeyen bir nokta oldu o da hiçbir protez göstermeyişi ve ameliyattan sonra ne boyutta silikonlarım olacağına dair hiçbir fikir vermeyişi oldu. Onun dışında Cenk Bey gibi Hasan Bey de çok şeker bir doktor ama boyutla ilgili hiçbir fikrim olmadan bıçak altına yatma fikri ürkütücü bence.
Neyse canım umarım ameliyat olmak isteyen tüm hanımlar da sizin gibi güzel sonuçlar elde eder
Bir gün bende bomba gibi cicişlere sahip olmak istiyorum. Yazılanları okuyorum hep. Biraz stress de var , ama bu kış yaptırıcam sanırım. Uzun zamandır para biriktirdim. resimleri görebilir miyim gizemcimm merak ediyorumm
Ne yaptım canım..Barış bey ile görüşmen nasıl geçtiEvet canım dediğin gibi doktor olumsuz oldugunu düşündüğü sonuçları hastalarına göstermez ve önceki hastalarda başarılı sonuçlar oldu diye herkeste de iyi olucak diye bir garanti yok sonuçta. Ben yinede ameliyat öncesinde doktorun kafasında ne boyutta bir görüntü olucağını merak ediyorum, sonuçta doktorun begenisi benimkiyle örtüşmeyebilir ve istediğim gibi bir görüntü olmazsa dönüşü çok zor. Seninki gibi güzel olucağı kesin olsaydı hemen Hasan Bey'e ameliyat olurdum; ancak muayenede hiçbir ölçüm yapmadı ve açıkcası ameliyat sonrası nasıl bir görüntü olucağı konusunda fikir edinemedim. Hasan Bey hala aklımda, bu hafta ve haftaya diğer doktorlar ve Ecemciğimin doktoru olan Cenk Bey ile görüştükten sonra karar vereceğim. Seni gerçekten çok çok begendim, ecemciğimi de öyle ama siz uzun boylu hanımlar oldugunuz için büyük protez sizde güzel duruyor ama bende güzel durmayabilir, o nedenle ameliyat sonrası boyuta ilişkin bir fikir edinmeden ameliyat olmaya çekiniyorum. Eylül ayında ameliyatımı olup ben de başlığımı açacağım, yardımların ve desteğin için teşekkürler arzumcum
Ne yaptım canım..Barış bey ile görüşmen nasıl geçtiSon durumlar nasıl...
Evet canım dediğin gibi doktor olumsuz oldugunu düşündüğü sonuçları hastalarına göstermez ve önceki hastalarda başarılı sonuçlar oldu diye herkeste de iyi olucak diye bir garanti yok sonuçta. Ben yinede ameliyat öncesinde doktorun kafasında ne boyutta bir görüntü olucağını merak ediyorum, sonuçta doktorun begenisi benimkiyle örtüşmeyebilir ve istediğim gibi bir görüntü olmazsa dönüşü çok zor. Seninki gibi güzel olucağı kesin olsaydı hemen Hasan Bey'e ameliyat olurdum; ancak muayenede hiçbir ölçüm yapmadı ve açıkcası ameliyat sonrası nasıl bir görüntü olucağı konusunda fikir edinemedim. Hasan Bey hala aklımda, bu hafta ve haftaya diğer doktorlar ve Ecemciğimin doktoru olan Cenk Bey ile görüştükten sonra karar vereceğim. Seni gerçekten çok çok begendim, ecemciğimi de öyle ama siz uzun boylu hanımlar oldugunuz için büyük protez sizde güzel duruyor ama bende güzel durmayabilir, o nedenle ameliyat sonrası boyuta ilişkin bir fikir edinmeden ameliyat olmaya çekiniyorum. Eylül ayında ameliyatımı olup ben de başlığımı açacağım, yardımların ve desteğin için teşekkürler arzumcum
gizeml mrb forumdan uzun süre uzak kaldım ailevi sebeplerden dolayı sen daha önce ekliydin,hatırladığım kadarıyla fotolarından ameliyatına epey oldu şuan bir sıkıntın varmı dokunduğunda protezi hissediyormusun hiç pişmanlık yaşadınmı şu korkuları atamıyorum bi türlü
doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum kızlar ama ben artık kararımı verdim her ne kadar ameliyat düşüncesi bile beni ürpertmeye yetiyorsa da bu ameliyatı olup göğüslerimi büyütmeye karar verdim.ufuk bilkayı çok önermişler burda diye mail attım.toplam 5.000 maliyeti yazmış.hafta içi gidip görüşmeyi düşünüyorum.bıktım artık takoz gibi sütyenlerle gezmekten :/
Bende olmak istiyorum fakat ilk once vermem gereken 30 kilom var
22 yasindayim cok uzun bi surede cocuk dusunmuyorum :) Goguslerim cok sarkik ve bu bi cok seyde problem oluyor en basiti yuruyus yaparken rahat edemiyorum sallaniyorlar geceleri bile sutyensiz yatamiyorum
Fakat kan aldirmaya bile korkuyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?