gizeml Meme Estetiği ameliyatı

gizemcim nasılsın canım ben cok giremesemde arada girip bakıyorum seni görünce yazayım dedim eskilerden kim kaldı:)

ıyı yapmıssın guzelım ne zamandır gorusemıyoruz.
nasılsın her sey yolundamı?

vallaha ne olsun hayat mucadelesi işte fazla girip bakamıyorum girincede yazıp cıkıyorum.iyim ne olsun herşey yolunda sayılır fıstık

çok özür dilerim ben konu verilen cevapların tamamını okuyamadım malum 77 sayfa. bekar veya evli olmak fark ediyor mu? yani bekarlar için sakınca var mı? ben sürekli doktorlara bakıyorum ama cesaret edip bir tanesi ile bile görüşemedim. bir de yaptırınca nasıl görünür bilmiyorum kötü olursa geri dönme gibi bir şansımız var mı? iyileştikten sonra dokunma veya sıkmakta herhangi bir sakınca olur mu? sanırım çok soru sordum.

şimdiden teşekkürler...

bellı bı sure dokunmaman ve sıkmaman gerekıyo..
sana baglı canım bekar yada evlı olup olmaman..ıstersen bekarken yaptırırsın ıstersendeevlenıp emzırdıkten sonra..ben bekarken yaptıranlardanım.
kötü bi sonuc almazsın kolay kolay tabı doktorunun ıyı sectıgın surece.
ha eger olduda kotu sonuc aldın revızyon amelıyatları var ,revızyon yaptırırsın.
aklına takılan herseyı bana yada burdakı arkadaslara sorabılırsın.hepsı cok ıctn ınsanlar sana yardımcı olurlar.

gizem çok çok teşekkür ederim.. sanırım içimdeki ameliyat heyecanını yenemiyorum.. bu siteyi çok sevicem sanırım... :)

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..

selam gizeml,
sen ameliyat olalı nekadar oluyor acaba? tam olarak iyileşmesi ne kadar sürüyor?
ben bi hafta önce oldum..ancak halaa cok agrım var ve cok sert duruyorlar..saga sola hiç yatamıyorum..
düz yatmaktan sırtım agrıdı..ayrıca şuanda çok ayrık ve sert, suni duruyor..daha sonra düzelir doğallaşır umarım..
sen yaşadığın süreci biraz anlatablirmisin?

canım bugün benim de 17. günüm dual plan yapıldı bana heykel gibi göğüslerim yaaa hiç bir kıpırtı yok.ne zaman yumuşamaya başlıycak bunlar,25 mayısta düğünüm var nişanlımın haberi yoooooooooook elbetteki öğrenicek ama şuan söylemeyi düşünmüyorum.doğallaşmış olurmu 25 mayısa kadar?

canım benım 2 yıl 8 ay oldu 3. yılıma gırecegım temmuzda..6 aya kadar seklını alıyo ve ıkıncı aydan sonra protez yerıne oturuyo ve yumusamaya baslıyo.
ve uzun donemde o yapay sunı gorunum gıdıyo ve ıyıcenemı dogallasıyo.mesela suan ben solemesem hıc bır kız arkadasım anlamıyo. goruntu olarakta desteklı kullandıgım zamanlar gıbı..benım sıfır meme dokusuydu ve 375 cc ıle desteklı kullandıgım zamanlardaklı goruntuyu sımdı desteksız saglıyorum..
suan ıcın yasadıkların cok normal ama oyle kalmayacak emın ol yumöusayacak ve acılan cebe oturdukca cok guzel bır gorunum elde edeceksın

canım suan ıcın yasadaıkların cok normal ama zamanla ıyıcenemı dogallascak ızler tenınle aynı rengı alacak ama 3 ayda normale donersın. yumusaklık meme dokuna gore degısıyo.meme dokun bıraz varsa daha cabuk yumusuyo.yanı benım gorduklerım oyle. benım meme dokum cok azdı ama suan dogal memem gıbı.
senınde zamanla daha guzel olacak.

canım naber nasılsın hayat nasıl gidiyor fıstık

ıyıdır guzelım.bu ara nete takılamıyorum cok fazla.laptop bozuldu servıste.kafeden gırıyorum ara sıra..
onun dısında her sey yolunda sende ıyısındır umarım.cok merak edıyorum senın son halını. resım ekledın mı son zamanlarda..

canım iyi diyelim öyle olsun..hayat koşturma kovalama yaşıyoruz işte dertler tasalar bitmiyor.foto bi tane eklemiştim fazla bende giremiyorum bakıyorum kaçıyorum yeni eklerim foto fazla bi değişiklik yok sadece artık yaşlanıyorum sanırım kendime cok bakamıyorum 2012 pek iyi gecmedi benim için inşş bu sene iyi olur.

merhaba.bn de 8 gün önce ameliyat oldum,bnm de 375 orta yuvarlak profil.zayıf bir yapım var 56-57 kılo/1.73 boyundayım.şu an çok büyükler ve yapay duruyor umarım biraz normale döner.çünkü saklama telaşındayım :)) sen memnunsundur umarım,teşekkürler!

canım ben cok memnunum.senın daha odemlerın vardır ve protez tam yerıne oturmadıgı ıcın alısamayabılırsın yada cok buyuk gelebılır gozune ama zamanla cok guzel oolacak emın ol.
hıc saklama telasına dusme 6. aydan sonra en net sekıllerını gormeye baslaycaksın.
keyfını cıkarmaya bak guzelım.

canım ılk zamanlar cok şiş oluyo.. zamanla şişiği ınecek...kabul ettım arkadaslık talebını resımlerı gorebılırsın.
gözluk kullanıyorum gozlugu denemıstım ama burunuklarını en sonuna kadar actım oturmadı ama 7. aydan sonra rahatlıkla kulandım.
bıde hemen ınmıyo şişliğin bölge bölge ınıyo..sağ tarafın ınmısken solun şiş kalabılıyo yada burun ucun şişken gerı kalan kısımı ınebılıyo.
senın ne kadar oldu amelıyat olalı.

canım benim 5hafta doldu 6. haftaya giriyorum. önümüzdeki hafta kontrolüm var. içimi rahatlattın . kemikten sonraki kıkırdak uç şişiyor büyüyor garip bi şeyler oluyor gibi ve gerginlik var hala burnumda

gizeml harika olmuş saçın ve burnun süpeeeer olmuş süper. evet ödemler geç gidiyor sanırım burundan, keşke hep ilk alçıdan çıktığı gibi kalsa diyorum şişliklerim artınca. iki operasyon da süper olmuş senin. doktorumuz konusunda gerçekten çoook şanslıyız gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…