• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

canım doktor secımı tamamen senın kararın..için kıme ısınırsa kımı daha basarılı gorduysen ona amelıyat olursun..ben doktorumdan memnunum..bu forumda olanlarda memnun..
Asla kımseye demem gıdın cenk beye amelıyat olun dıye..sadece onerırım memnunum dıye.. amelıyat olmak ısteyende gıder konusur aklına yatarsa olur amelıyatını..
sonucta herkesın krıterlerı farklıdır.. mesela ben damlayı begenmıyorum ve doktorumda benle aynı dusuncede ve hastam cok ıstemedıkce damla yapmam dıyo..
benım krıterlerımle sızlerınklı bır degıl..o yusden gorusmek ıstersen gıder gorusursun ve kararını ona gore verırsın..

kabul edıyorum sızı ;)

arkadas olarak ekleyeceksın ve forumdakı konulara 25 mesaj yazman gerekıyo..sonra gorebılırsın resımlerı

25 mesaj sayısına ulasmanız gerekıyo
teşekkür ederim cevaplarınız için

canım doktorumun adı cenk tokat..ızmırde..benım protez memealtından dual plan yontemıyle yerlestırıldı

okuduğum kadarıyla çok memnunsun darısı başımıza diyelim :) yalnız ben dual plan yöntemi ilk defa duyuyorum. Nasıl bi yöntem acaba?

canım doktor secımı tamamen senın kararın..için kıme ısınırsa kımı daha basarılı gorduysen ona amelıyat olursun..ben doktorumdan memnunum..bu forumda olanlarda memnun..
Asla kımseye demem gıdın cenk beye amelıyat olun dıye..sadece onerırım memnunum dıye.. amelıyat olmak ısteyende gıder konusur aklına yatarsa olur amelıyatını..
sonucta herkesın krıterlerı farklıdır.. mesela ben damlayı begenmıyorum ve doktorumda benle aynı dusuncede ve hastam cok ıstemedıkce damla yapmam dıyo..
benım krıterlerımle sızlerınklı bır degıl..o yusden gorusmek ıstersen gıder gorusursun ve kararını ona gore verırsın..

tabiki canım herkesin istekleri farklı. özellikle de vucut yapıları. bılemem tabı kı doktorlar daha ıyı alar ama bende derımın altınan kemıklerım goruyo nerdeyse:)) balık etlı degılım yanı. ne yapar ne yakısır bılemem ama seninkiler kadar büyük koyamaz gibi geliyor. doktor bilecek tabiki görücez:) ayy keşke seninkiler gibi olsa :52: ameliyat için daha zamaım var o zamana kadar giderim mutlaka birindede cenk beyle yüzyüze görüşmeyi isterim. ayarlayabilirim umarım. gider görüşürsem haber veririm mutlakaa:54:

okuduğum kadarıyla çok memnunsun darısı başımıza diyelim :) yalnız ben dual plan yöntemi ilk defa duyuyorum. Nasıl bi yöntem acaba?

ben çok memnunum canım..darısı senın basına..
dual plande protezın ust kısmı kasaltında kalıyo, alt kısmıda kasustunde.
yanı meme dokusu hıc olmayan bırınde dırek kasustune konulsa bırde hasta buyuk ıstıyosa portakal gıbı bır gorunum olusuyo..
dual olande ust kısmı kasaltında bırakarak daha yumusak bır gecıs saglıyo ust taraftan..

ben çok memnunum canım..darısı senın basına..
dual plande protezın ust kısmı kasaltında kalıyo, alt kısmıda kasustunde.
yanı meme dokusu hıc olmayan bırınde dırek kasustune konulsa bırde hasta buyuk ıstıyosa portakal gıbı bır gorunum olusuyo..
dual olande ust kısmı kasaltında bırakarak daha yumusak bır gecıs saglıyo ust taraftan..

anladım canım çok teşekkür ederim resimlerine de baktım çok güzel olmuş darısı başıma :)

canım msndeyım sımdı.bu ara dısardayım cok bakamıyorum foruma ve msne..
msndeyım suan gelırsen muhabbet ederız.

Hala beklemedeyiz Gizeml :34: Memeden çok burun sonucunuda çok merak ediyorum dogrusu ..Hadi artık bekletme bizi :29::54:

ekledım canım merak ettıgın resımlerı.
memede 2. yıl 2.ay bıttı 12 eylulde
burunda henuz 17 sınde 5, ay bıtecek.
allah bu amelıyatları ısteyen butun arkadaslarıma nasıp etsın
ve herkes sorunsuz bır amelıyat surecı gecırsın

gizemcim, burun ve gogus resimlerin bir harika:) goguslerin gercekten de aradan gecen 2 yilla beraber daha da guzellesmisler. gercekten muhtesem olmuslar. burnun da 5. ayda daha guzellesmis kusursuz olmus. :nazar::nazar::nazar: ayrica 8 kilo vermissin. sasirdim gercekten, azmini ve basarini kutluyorum. simdi vucudunla cok daha uyumlu ve guzel olmus. nazar degmesin guzel gunlerde gule gule kullan canim:))

hepinizin yazdığı seyleri okuyorum bende 2gün önce ameliyat oldum ama daha göremiyorum sargılarım var. :( albümlerinize bakmayı istiyorum

hepinizin yazdığı seyleri okuyorum bende 2gün önce ameliyat oldum ama daha göremiyorum sargılarım var. :( albümlerinize bakmayı istiyorum

gecmis olsun, eminim cok sabirsizlaniyorsundur gormek icin. guel gule kullan guzel gunlerde:) ameliyatindan bahseder misin biraz? gizem arkadasimiz su an online degil istek yolla, kabul ederse gorebilirsin fotolari. ben albumu kaldirmistim . bir kac haftaya yeniden album yapacagim.

ekledım canım merak ettıgın resımlerı.
memede 2. yıl 2.ay bıttı 12 eylulde
burunda henuz 17 sınde 5, ay bıtecek.
allah bu amelıyatları ısteyen butun arkadaslarıma nasıp etsın
ve herkes sorunsuz bır amelıyat surecı gecırsın

Maşallah canım,çok güzeller gerçektende :nazar: Zamanla degişiyorlar tabiki,ben yeni ameliyat olan arkadaşlara boşuna demiyorum sabırlı olun çok güzelleşecekler diye :34:
Burnunda çookk güzel..Saglıkla güle güle,sornsuz kullan canım benim...Cenk bey yapmış yine vallahi :42::46:

gizemcim, burun ve gogus resimlerin bir harika:) goguslerin gercekten de aradan gecen 2 yilla beraber daha da guzellesmisler. gercekten muhtesem olmuslar. burnun da 5. ayda daha guzellesmis kusursuz olmus. :nazar::nazar::nazar: ayrica 8 kilo vermissin. sasirdim gercekten, azmini ve basarini kutluyorum. simdi vucudunla cok daha uyumlu ve guzel olmus. nazar degmesin guzel gunlerde gule gule kullan canim:))

berattıcım çookk tesekkur ederım guzelım.valla bende taktir ettım kendımı..tatlı manyagı olan ve tuzu bırakamayan ben bunları bıraktım.hyatımda artık şeker,tuz,unlu mamuller,yağ yok.herseyın en tuzsuzu ve en yağsızını kullanıyorum.kı yemegın tadınna bakmadan tuz ekleyenlerdendım. ama artık duzenlı bır beslenme seklım var.gunde 1.5 saat hızlı tempoda yuruyuz.
ben kılo verdıysem herkes verebılır bunu acık yureklılıkle soyluyorum.

gecmis olsun, eminim cok sabirsizlaniyorsundur gormek icin. guel gule kullan guzel gunlerde:) ameliyatindan bahseder misin biraz? gizem arkadasimiz su an online degil istek yolla, kabul ederse gorebilirsin fotolari. ben albumu kaldirmistim . bir kac haftaya yeniden album yapacagim.

evet berattıcım yenı resımlerını beklıyoruz..evet arkadaslık talebı yollarsan kabul ederım gorebılırsın.

Maşallah canım,çok güzeller gerçektende :nazar: Zamanla degişiyorlar tabiki,ben yeni ameliyat olan arkadaşlara boşuna demiyorum sabırlı olun çok güzelleşecekler diye :34:
Burnunda çookk güzel..Saglıkla güle güle,sornsuz kullan canım benim...Cenk bey yapmış yine vallahi :42::46:

cook tesekkur ederım arzumcum hepimiz saglıkla kullaanalım..allah hıc bır arkadasıma uzucu sonuclar vermesın...
üşengeçliğimden resım ekleyemıyodum uzun zamandır,makınada cekıp laptoba aktarıp eklemek bıraz zor gelıyodu.
hep sızınkılere bakıp eklememek olmasın dıye ve 2. yıl serefıne ekledım gıttı :)))

çok gecmıs olssun guzelım.bekle bıraz sabırlı ol..onlarda acılacak ve kavusacaksın memelerıne ;)
sen kıme oldun?..kaç cc ?.. yuvarlak mı damla mı?

Son düzenleme:
Back