canım doktor secımı tamamen senın kararın..için kıme ısınırsa kımı daha basarılı gorduysen ona amelıyat olursun..ben doktorumdan memnunum..bu forumda olanlarda memnun..
Asla kımseye demem gıdın cenk beye amelıyat olun dıye..sadece onerırım memnunum dıye.. amelıyat olmak ısteyende gıder konusur aklına yatarsa olur amelıyatını..
sonucta herkesın krıterlerı farklıdır.. mesela ben damlayı begenmıyorum ve doktorumda benle aynı dusuncede ve hastam cok ıstemedıkce damla yapmam dıyo..
benım krıterlerımle sızlerınklı bır degıl..o yusden gorusmek ıstersen gıder gorusursun ve kararını ona gore verırsın..
tabiki canım herkesin istekleri farklı. özellikle de vucut yapıları. bılemem tabı kı doktorlar daha ıyı alar ama bende derımın altınan kemıklerım goruyo nerdeyse:)) balık etlı degılım yanı. ne yapar ne yakısır bılemem ama seninkiler kadar büyük koyamaz gibi geliyor. doktor bilecek tabiki görücez:) ayy keşke seninkiler gibi olsa
ameliyat için daha zamaım var o zamana kadar giderim mutlaka birindede cenk beyle yüzyüze görüşmeyi isterim. ayarlayabilirim umarım. gider görüşürsem haber veririm mutlakaa