- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- Konu Sahibi asminreina
-
Canım birçok başlıkta cevaplarını gordum, senin topigini buldum :) amel. sonucundan memnun olduğunu okudum güle güle bir ömür kullan cicilerini, dual plane olmuşun teknik olarak yanılmıyorsam, albümün varsa görebilir miyim? Sevgiler..
ekledım senı.tabıkı gorebılırsın canım. evet teknık dual plan ve yuvarlak protez,375 cc
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
Canım teşekkür ederim resim görmek ameliyat olmayan biri için büyük şans. Gün geçtikçe guzellesmis ve harika olmuslar gercekten, Maşallah! :)
gizeml selam , ya beni de ekleyebilir misin arkadaş olarak foto için? benim de ameliyatım 25 in de de deli gibi karar vermeye çalışıyorum high profil mi moderate mı daha güzel, boyut ne olsun falan diye. gerçi seninle vücut ölçülerimiz hiç uymuyor, sen uzun boylu ve yapılısın sanırım. ben 164 52 kilo, göğüs kafesim dar 76 cm. göğüs çapı 82 falan göğüs dokum çok az, dümdüz değil ama düze yakın mı desem artık bilmem. gerçi emzirdim ben, sonrasında sağ büyük sol iyice küçük kaldı. bir de uyumuş yumuş derisi var :) sence boyut olarak ne yapmalıyım? 400 büyük geliyor bana ? 300 gibi mi düşünsem acaba?
bu arada arkadaş olarak eklediğim kişilerin de resimlerini göremiyorum ben niye öyle oluyor? mesaj sayısıyla mı alakalı ?
İyi günler gizeml Mart ayında meme büyütme ve rinoplasti revüzyon ameliyatı olmayı planlıyorum çok az vaktim kaldı ve iş hayatından vakit bulup adam akıllı görüsme yapamadım. Sadece Ufuk Bilkaya muayene oldum ama çok tatmin edici olmadı. Cenk Tokatla da görüşmek istiyorum önümüzdeki günlerde kendisiyle görüsmeye de gideceğim sana sormak istediğim Cenk beyin güncel meme büyütme ameliyatı fiyatları hakında bilgin var mı? Malum bu iki ameliyat içinde ayırdığım bi bütçe var ve ona göre hareket etmek durumundayım :44:
ufuk bey basarılı bı cerrah ama herkesın her cerrahla elektrıgı tutmuyo..ben gorusmedım tanımam etmem kendısını ama arastırdıgım zamanlarda bana hıc cekıcı gelmedı.
basarılı cok memnun hastalarıda var ama benım ıste bu dedıgım bı cerrah degıl.gorusmek ıcınde bı elektrık alamadım.
cenk bey telde bana 20 dakıka acıklama yaptı ve hıc doktor havası olmadan sordugum her soruya cevap alabıldım.ve gorusmek ıcın aydından cıktım gıttım. yanı bana o guvenı verdı.
baska bırıylede gorusmedım.
guncel amelıyat ucretı yılbasından sonra degısmedıyse 4500 meme 3500 burun.100tl muayene ucretı var ve bunu amelıyat oldugun zaman fıyatttan dusuyo.
ıkı amelıyatı bır arada olursanda fıyat bıras daha dusuyo.amelıyathane kırasını, oda ucretını bır kez odedıgın ıcın.
bunun yanında garantı karta taksıt oluyo dıye bılıyorum ben amelıyat oldugum zamanlar soylemıstı taksıtı ama vade farkı bınıyo tabı.
sartları degısmıste olabılır.
ekledım senı.tabıkı gorebılırsın canım. evet teknık dual plan ve yuvarlak protez,375 cc
ne zaman dolcak şu msj sayısı yaaaa
dolmuyo hakkaten dolamıyo bi türlü:)))
ne zaman dolcak şu msj sayısı yaaaa
sağol canım, senin meme dokun da çok azmış, benimki de seninki gibi sayılır. belki biraz daha farklı.. yanlız benim doktor şöyle birşey demişti bana.. senin göğüslerin zor cins göğüs köpek memesine benzer diye geçermiş kitaplarda filan, hatta o nedenle bana fiyatı biraz daha fazla tuttu.. sanırım dar yapılı bir göğüs tabanı geniş değil demek istedi...
seninkiler 375, ya bana sanki 300 ün üzerindekiler bende çok büyük olacakmış herkes anayacakmış gibi geliyor.. kimse anlasın istemiyorum ben..
benim artık gün falan hepsi alındı, herşey ayarlandı. başka doktora gitmem bu saatten sonra , kafam karışır. ben dediğin gibi bir kaç foto koyup götürürsem daha iyi olacak sanırım. vücut ölçüleri bana yakın olan birilerinin resimlerini bulursam daha da iyi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?