- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- Konu Sahibi asminreina
-
gizeml harika olmuş saçın ve burnun süpeeeer olmuş süper. evet ödemler geç gidiyor sanırım burundan, keşke hep ilk alçıdan çıktığı gibi kalsa diyorum şişliklerim artınca. iki operasyon da süper olmuş senin. doktorumuz konusunda gerçekten çoook şanslıyız gerçekten.
canım sana bişey sormak istiyorum kimseye güvenemiyorum bu konuda ve emin olmak istiyorum.bazı arkadaşlar silikonu hissettiğinden bahsediyor ya sende hissediyomusun.yoksa hani bunlarla doğmuş gibiyim diyebilirmisin bana.
canım ılk ıkı ay ıcın dıyemezsın bunu hatta 4 aya kadarda dıyemeyebılırsın cunku ılk basta ıkı tane protez senın derınde oacak ve hem cok gergın olacak derın gerılecegı ıcın hemde agırlık hıssedeceksın alıskın olmadıgın ıcın..ılk zamanda protezı dokundugunda hıssedebılırsın ama amanla protez yerıne oturdukca ve yumusadıkca dıyebılırsın kendı memelerım ve bunlarla dogmus gıbıyım..
ılk zamanlar cok sert ve hıc hareket etmeyen bı durumla karsılasacaksın ama zamanla o sertlık gıdecek ve daha da dogallasacak.
ben suan unutmus gıbıyım sılıkon oldugunu cunku yumusaklıgı ıyı ve ıstedıgım buyuklukte, izler hıc bellı degıl ancak coookk cookk dıkkatlı ayna karsısında ıncelersen gorebııyosun..3. seneme gırecegım temmuzda ve hıc sorun yasamadım.
ben derım kı ıhtıyacı olan her kadın yaptırsın ama mutlaka ıyı bır doktor secerek yapsın bunu.
burada herseyden onemlısı doktor secımı..senı ıstedıgın oruntuye ulastıracak ınsanla frekansların uymalı.
doktorlarla gorusurken bunlara dıkkat et ve mutlaka yaptıgı amelıyatların sonucunu gormeden amelıyat olma cunku onlar sana az cok fıkır verecek cerrahın el beceısıyle ılgılı.
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
merhabaa konu eski olsa da hala aktif olduğunuz için yazmak istedim ekleme talebimi kabul eder misiniz bende henüz ilk aşamadayım :)
ilk zamanlarda çok yapay durduğu kesin ama .
6 ay itibariyle gördüğüm resimler yuzunden ve o harika çamaşırlarda 2neden olarak istifamı verip hastanaye koşup benim şu dk amelyata alın diye yalvarıcam okadarmı güzel olabilir.:)))
AYRICA:aml oncesi resmini koymasam vallahi silikon taktırdım diye bizi kandırıp dr reklamı yapıyo dicem .nebir izin var? nebir yapay görüntün? o dr ellerine sağlık bravo vallahi pes...
arkadaşlar merhaba ben de göüslerimi büyütmek istiyorum ancak çevremden hep bu ameliyatn çok acılı olduğunu duydum. bi de 6 ay kdr hissiz olduğunu söylüolar. dooru mudur? bide ortalama fiyatlar nedir bu ameliyatlarda
gizeml sana msj yollayamadım henüz 100 msj sayısını doldurmadığım için.
resimlerini görmeyi çok istiyorum.
ankara gazi hastanesinde olucam ameliyat. ben de olabilecek, vücudumun kaldırabileceği ama iri büyük bi silikon istiyorum.
Gizemlcim ben hala forumu takip etmeye devam etmekle birlikte istanbulda ameliyat olma fikrinden uzaklaşmaya başladım. Tuğrul Turan içime pek sinmişti ama çok zor olacak.En azından bir hafta dinlenmem gerekecek evimden uzak sıkıntılı olur gibi geliyor...Senin, felucasın ve diğer Cenk Tokat yorumları sanırım hafta içi Cenk bey den randevu almam konusunda beni ikna etti. Hem yuvamda olmuş olucam:) senden ricam sakıncası yoksa beni de ekleyebilirmisin?Resimlerine bakabilirsem kararım konusunda içim rahatlamış olacak:)
Teşekkürler şimdiden!
canım bende fotoğrafları çok merak ettim arkdaşlık isteği gönderdim :) bende ameliyat olalı 5 gün oluyor.. acaba herkes benim gibi mi diye merak ediyorum :))
ekledım canım senı de. sende resım ekle bızde senı gorelım
tesekkur ederım canım..emınım senınde cok guzellerdır aynı elden cıktı sonucta...
sen bole soyleyınce ve ben senı mutlu gorunce cok sevınıyorum..
darısı tum ısteyen arkadaslarımıza..
çok başarılı bence de.ben yuvarlak protezi yuvarlak durur zanediyodum ne kadar cahilim:) yuvarlakta doğal durabiliyomuş.güle güle kullan[/QUOTE
tesekkur ederım..canım o senın cahıllıgınden degıl genelde oyle bır ınanıs var..
doktorrum bna sormustu nasıl ıstıyosun dıe...dırek kasustune koysam top top durabılırler (benım meme dokum hıc yoktu) ben ıstemedım..benım tek dedgım buyuk ve dogal olsundu...hengı marka protez kullancagı,kesıyı nereden yapcagı hepsını kendısıne bıraktım zaten genelde yuvarlak kullanıyo daha fazla dolgunluk verdıgı ıcın,damlayıda cok ısteyen hastalarında kullanıyoo..o konudada hemfıkırdık... dual plan ıle yaptı oda.. ust kısım kasın altında ve daha dogal bır gorunum saglıyo bu yuzden..
cok gecmis olsun ve cok hayirli olsun saglikli gunlerde kullan.bende görmek isterdim bende bir ay evvel yaptirdim. sen tam olarak ne zaman yaptirdin halen sertlermi yoksa yumusadilarmi .bana damla seklinde uygun görüldü gögüs altindan yerlestiridi ve kas altina yapildi.su haline her sekilde eskisine tercih ederim ama tam olarak sonuc bumudur yoksa degisime ugriyabilirmi.henuz sertler bir gögsümde tamamen hissizlik varken digerinde de asiri duyarlilik var acitir sekilde.bu sorunlarin haricinde cok memnun oldugumu söyliyebilirim.sorun olmaz ise hangi doktorda bu ameliyati oldugunu söyliyebilirmisin.tekrar gecmisler olsun
cok gecmis olsun ve cok hayirli olsun saglikli gunlerde kullan.bende görmek isterdim bende bir ay evvel yaptirdim. sen tam olarak ne zaman yaptirdin halen sertlermi yoksa yumusadilarmi .bana damla seklinde uygun görüldü gögüs altindan yerlestiridi ve kas altina yapildi.su haline her sekilde eskisine tercih ederim ama tam olarak sonuc bumudur yoksa degisime ugriyabilirmi.henuz sertler bir gögsümde tamamen hissizlik varken digerinde de asiri duyarlilik var acitir sekilde.bu sorunlarin haricinde cok memnun oldugumu söyliyebilirim.sorun olmaz ise hangi doktorda bu ameliyati oldugunu söyliyebilirmisin.tekrar gecmisler olsun
ben izmirde cenk tokat a amelıyat oldum.cok tesekkur ederımcanım.sanada gecmıs ve hayırlı olsun
3 sene olcak temmuzda.memnunum bı sıkıntı yasamadım.
bu arada 1 ay erken bı surec. 6 aya kadar degısım oluyo. sarap gıbı yıllandıkca guzellesıyo.
sımdıkı hallerıne bakıp canını sıkma,daha da dogallasır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?