- Konu Sahibi asminreina
Merhaba gizeml ben de meme büyütme operasyonu geçirmek istiyorum. eklediğin resimleri göremiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba gizeml ben de meme büyütme operasyonu geçirmek istiyorum. eklediğin resimleri göremiyorum.
Merhaba Gizem,
Ben de meme büyütme operasyonu geçirmek istiyorum. Senin ve diğer arkadaşların sayesinde kafamda bir iki isim oluştu. Özellikle senin doktorun Cenk Beyle görüşmek istiyorum. Siz operasyonu geçiren arkadaşların da sonuçlarını merak ediyorum. Beni arkadaş olarak eklersen çok sevinirim
beni hatırlayabilecekmisin bilmiyorum ama şimdi çok yardımına ihtiyacım var.geçenlerde yazmıştım,dün istanbula gittim doktorla görüşmemi yaptım,,
ama 7 saatlik bi yolculuktu gelince oraya gitmekten vazgeçtim.bugün cenk beyi aradım ama tatil olduğu için cevap vermediler.yarın hemen sabahtan tekrar arayacağım ve hemen cuma günü gitmek istiyorum.marka konusunda bir ısrarım olacak tamam derse hemen mayıs20 sine kadar ameliyt randevumu acağım
ızmırde yasıyosan ıstanbulda olman zor olur senın ıcın..ulasmak ıstedıgın anda hemen ulasamazsın yada acıl bı sey olsa..
ben baana bır saat uzaklıkta olan ızmırde yaptırdım..sıkıntı olmadı ama ılk amelıyat oldugumda ertesı gun donerken dedım ıyıkı daha uzak bır yerde yaptırmadım cunku en ufak bı sarsıntıda canın acıyo.
hayırlısı olsun senın ıcın sımdıden.ıstedıgın marka ne?
3 marka kullanıyo bıldıgım kadarıyla ama en cok kullandıgı mentor ,bide ıngılızlerın ozellıkle ıstedıgı bır marka var adını hatırlamıyorum ,soylemıstı ama suan aklıma gelmedı..onları kullanıyo.
arion yada natrella ikiside olabilir,ben 1 yıl önce görüşme yaptığımda mentor demişti, ama ben 1 yıl içinde 2 natrella ile yapılmış,1 tane arion ile yapılmış ,2 tanede mentor ile yapılmış meme gördüm.mentor ben çok yumuşak meme sevdiğim için bana sert geldi diğer ikisi aynı meme yumuşaklığındaydı çok beğendim.bakalım bugün arıycam inşallah cenk beyle görüşebilirim. 1 yıl önce muayene olduğum için ,benimle ilgili notlar almıştı onu atmıştır diye düşünüyorum,hemen yarına gel derse bu arda 2,5 saatlik yoldan geleceğim orayada,hemen baksın ölçülerimi alsın,markada anlaşalım,cc söylesin bende hemen ameliyat tarihimi konuşayım geleyim istiyorum
ızmırde yasıyosan ıstanbulda olman zor olur senın ıcın..ulasmak ıstedıgın anda hemen ulasamazsın yada acıl bı sey olsa..
ben baana bır saat uzaklıkta olan ızmırde yaptırdım..sıkıntı olmadı ama ılk amelıyat oldugumda ertesı gun donerken dedım ıyıkı daha uzak bır yerde yaptırmadım cunku en ufak bı sarsıntıda canın acıyo.
hayırlısı olsun senın ıcın sımdıden.ıstedıgın marka ne?
3 marka kullanıyo bıldıgım kadarıyla ama en cok kullandıgı mentor ,bide ıngılızlerın ozellıkle ıstedıgı bır marka var adını hatırlamıyorum ,soylemıstı ama suan aklıma gelmedı..onları kullanıyo.
bu bahsettiğinz markalardan hangisi daha iyi?
canım bende mentor var ve forumun genelınde genellıkle mentoru duyuyorum.
ama bu demek degıldır dıgerlerı kotu..
ben mentordan gayet memnunum. bı sıkıntı yasamadım 3 yıldır benımleler
mentor sert mi diğerleri daha mı yumuşak öyle yazmış ya bi arkadaş. yumoş yumoş olsalar daha iyi olur sanki diye düşündüm de
canım ben mentora kötü demiyorum ama üçünede canlı canlı dokunma ve bakma fırsatım oldu mentor bana sert geldi arion ve natrella daha yumuşak yumuşak geldi onu diyorum,tabiki mentorda kalitelidir yoksa bu kadar doktor neden kullansın.ben sadece kıvam olarak diğerlerini daha çok beğendim.inşallah cenk beğle görüştüğümde o markaları kullanır yoksa mentor istemiyorum kesinlikle.gizemcim bu fotoğraf görme işleri nasıl oluyo,senin mentoru görme şansım varmı
Gizemcim ne kadar doğal nasıl güzel onlar.allah nazardan esirgesin.allahım isteyen herkese banada nasip etsin böyle güzel Memiş ler.çok beğendim. Dönüp dolaşıp sana bakıyorumçok güzel olmuşlar
Gizemim sürekli senin fotolara bakıyorum çok güzel ler.benim vücut yapıma göre çok büyük.ama büyük olması na rağmen çok çok doğal. Bende seninkinden küçük ama seninkiler gibi doğal dursunlar istiyorum.cenk beyde bu fotoğraf lar varmı.hemen arayıp gizeminkiler kadar doğal olsun istiyorum diyeyim.bu arada ben sana cenk beyle görüşmeye gittiğimi söylemedim.