• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

Merhaba Gizem,
Ben de meme büyütme operasyonu geçirmek istiyorum. Senin ve diğer arkadaşların sayesinde kafamda bir iki isim oluştu. Özellikle senin doktorun Cenk Beyle görüşmek istiyorum. Siz operasyonu geçiren arkadaşların da sonuçlarını merak ediyorum. Beni arkadaş olarak eklersen çok sevinirim

Merhaba Gizem,
Ben de meme büyütme operasyonu geçirmek istiyorum. Senin ve diğer arkadaşların sayesinde kafamda bir iki isim oluştu. Özellikle senin doktorun Cenk Beyle görüşmek istiyorum. Siz operasyonu geçiren arkadaşların da sonuçlarını merak ediyorum. Beni arkadaş olarak eklersen çok sevinirim

evet bu forum ınsana ıyı fıkır verıyor.ben doktorumu burdan bulmadım ama ısteklerımı burdakı arkadaslardan aldıgım fıkırlerle harmanlayarak belırttım.
ve doktorumdan cok memnun kaldıgım ıcın konu actım..
kafanda belırledıgın ısımlerle gorus ve burdan da az cok fıkır edınmıssındır ,onlarla harmanlayıp karar verebılırsın.
sımdıden surecınde bol sans.
ben mutluyum hem memeden hem burundan ve allah bu amelıyatı omak ısteyen tum arkadaslarıma nasıp etsın

Gizeml beni de ekler misin??resim bakiyim bu kadar övgü var:) ben de istanbulda bu temmuz ameliyat olcam inşallah!!! Fikrim olsun.sağol

beni hatırlayabilecekmisin bilmiyorum ama şimdi çok yardımına ihtiyacım var.geçenlerde yazmıştım,dün istanbula gittim doktorla görüşmemi yaptım,,
ama 7 saatlik bi yolculuktu gelince oraya gitmekten vazgeçtim.bugün cenk beyi aradım ama tatil olduğu için cevap vermediler.yarın hemen sabahtan tekrar arayacağım ve hemen cuma günü gitmek istiyorum.marka konusunda bir ısrarım olacak tamam derse hemen mayıs20 sine kadar ameliyt randevumu acağım

beni hatırlayabilecekmisin bilmiyorum ama şimdi çok yardımına ihtiyacım var.geçenlerde yazmıştım,dün istanbula gittim doktorla görüşmemi yaptım,,
ama 7 saatlik bi yolculuktu gelince oraya gitmekten vazgeçtim.bugün cenk beyi aradım ama tatil olduğu için cevap vermediler.yarın hemen sabahtan tekrar arayacağım ve hemen cuma günü gitmek istiyorum.marka konusunda bir ısrarım olacak tamam derse hemen mayıs20 sine kadar ameliyt randevumu acağım

ızmırde yasıyosan ıstanbulda olman zor olur senın ıcın..ulasmak ıstedıgın anda hemen ulasamazsın yada acıl bı sey olsa..
ben baana bır saat uzaklıkta olan ızmırde yaptırdım..sıkıntı olmadı ama ılk amelıyat oldugumda ertesı gun donerken dedım ıyıkı daha uzak bır yerde yaptırmadım cunku en ufak bı sarsıntıda canın acıyo.
hayırlısı olsun senın ıcın sımdıden.ıstedıgın marka ne?
3 marka kullanıyo bıldıgım kadarıyla ama en cok kullandıgı mentor ,bide ıngılızlerın ozellıkle ıstedıgı bır marka var adını hatırlamıyorum ,soylemıstı ama suan aklıma gelmedı..onları kullanıyo.

ızmırde yasıyosan ıstanbulda olman zor olur senın ıcın..ulasmak ıstedıgın anda hemen ulasamazsın yada acıl bı sey olsa..
ben baana bır saat uzaklıkta olan ızmırde yaptırdım..sıkıntı olmadı ama ılk amelıyat oldugumda ertesı gun donerken dedım ıyıkı daha uzak bır yerde yaptırmadım cunku en ufak bı sarsıntıda canın acıyo.
3 marka kullanıyo bıldıgım kadarıyla ama en cok kullandıgı mentor ,bide ıngılızlerın ozellıkle ıstedıgı bır marka var adını hatırlamıyorum ,soylemıstı ama suan aklıma gelmedı..onları kullanıyo.

arion yada natrella ikiside olabilir,ben 1 yıl önce görüşme yaptığımda mentor demişti, ama ben 1 yıl içinde 2 natrella ile yapılmış,1 tane arion ile yapılmış ,2 tanede mentor ile yapılmış meme gördüm.mentor ben çok yumuşak meme sevdiğim için bana sert geldi diğer ikisi aynı meme yumuşaklığındaydı çok beğendim.bakalım bugün arıycam inşallah cenk beyle görüşebilirim. 1 yıl önce muayene olduğum için ,benimle ilgili notlar almıştı onu atmıştır diye düşünüyorum,hemen yarına gel derse bu arda 2,5 saatlik yoldan geleceğim orayada,hemen baksın ölçülerimi alsın,markada anlaşalım,cc söylesin bende hemen ameliyat tarihimi konuşayım geleyim istiyorum

arion yada natrella ikiside olabilir,ben 1 yıl önce görüşme yaptığımda mentor demişti, ama ben 1 yıl içinde 2 natrella ile yapılmış,1 tane arion ile yapılmış ,2 tanede mentor ile yapılmış meme gördüm.mentor ben çok yumuşak meme sevdiğim için bana sert geldi diğer ikisi aynı meme yumuşaklığındaydı çok beğendim.bakalım bugün arıycam inşallah cenk beyle görüşebilirim. 1 yıl önce muayene olduğum için ,benimle ilgili notlar almıştı onu atmıştır diye düşünüyorum,hemen yarına gel derse bu arda 2,5 saatlik yoldan geleceğim orayada,hemen baksın ölçülerimi alsın,markada anlaşalım,cc söylesin bende hemen ameliyat tarihimi konuşayım geleyim istiyorum

sen nerede yasıyosun canım.. ınsallah ıstedıgın gıbı olur her sey.

bu bahsettiğinz markalardan hangisi daha iyi?

canım bende mentor var ve forumun genelınde genellıkle mentoru duyuyorum.
ama bu demek degıldır dıgerlerı kotu..
ben mentordan gayet memnunum. bı sıkıntı yasamadım 3 yıldır benımleler :nazar::64:

mentor sert mi diğerleri daha mı yumuşak öyle yazmış ya bi arkadaş. yumoş yumoş olsalar daha iyi olur sanki diye düşündüm de :D

canım ben mentora kötü demiyorum ama üçünede canlı canlı dokunma ve bakma fırsatım oldu mentor bana sert geldi arion ve natrella daha yumuşak yumuşak geldi onu diyorum,tabiki mentorda kalitelidir yoksa bu kadar doktor neden kullansın.ben sadece kıvam olarak diğerlerini daha çok beğendim.inşallah cenk beğle görüştüğümde o markaları kullanır yoksa mentor istemiyorum kesinlikle.gizemcim bu fotoğraf görme işleri nasıl oluyo,senin mentoru görme şansım varmı

canım ben de dıgerlerıne kotu demıyorum. tamamen tercıh eselesi.
profılıme gır asagıya dogru ılerle solda album var oradan gorebılırsın.

mentor sert mi diğerleri daha mı yumuşak öyle yazmış ya bi arkadaş. yumoş yumoş olsalar daha iyi olur sanki diye düşündüm de :D

canım ben mentora kötü demiyorum ama üçünede canlı canlı dokunma ve bakma fırsatım oldu mentor bana sert geldi arion ve natrella daha yumuşak yumuşak geldi onu diyorum,tabiki mentorda kalitelidir yoksa bu kadar doktor neden kullansın.ben sadece kıvam olarak diğerlerini daha çok beğendim.inşallah cenk beğle görüştüğümde o markaları kullanır yoksa mentor istemiyorum kesinlikle.gizemcim bu fotoğraf görme işleri nasıl oluyo,senin mentoru görme şansım varmı

:)) Sürekli karşıma gelen bir konu ve süreklide açıklamaya çalıştıgım bir konu bu aslında..Bendede MENTOR marka protez var,iki sene oldu ameliyat olalı.Asla çok sertler,ne zaman yumuşayacaklar diye bir endişem olmadı..
Bir kişi şu marka iyi,şu kötü diye yazabilmesi için aynı büyüklükte bir protezle,aynı yöntemle iki gögsünün birine Mentor diğerinede diğer bahsettiginiz Arıon yada Natrelle marka protez koyulması gerekki test edip net birşeyler söyleyebilsin..
Biraz önce başka bir konuyada yazdım.Her protez her vücutta aynı kıvamı vermez.Kişinin önceki meme dokusuna,yöntemine,vücuduna göre doğru olan yada olmayan protez tipine,büyüklügüne,deri kalitesine,kas kalınlıgına,deri kalitesine v.s. göre değişen bir durumdur..Yani ben başka kişide elledim,yumuşaktı,onunki sertti gibi yorumlar yapmak yanlış olur bence ;)
Ayrıca çokta yumoş yumoş memeler hoş olmaz.Neden? Gögsümüz protezlerle bir agırlıga maruz kalacak ve yerçekimi denilen,karşı koyamayacagımız bir güce çekime maruz kalacaklar.Ne yaparsak yapalım o gögüsler zamanla aşşagıya dogu inecek!
Keşke albüme foto ekleme gibi şansımızın oldugu gibi kendi çektigimiz videolarıda profilimize ekleyebilsekte gögüslerimin kıvamını sizlere gösterebilsem...Seçtiginiz doktor zaten sizin gögüs yapınıza,deri kalitenize göre yuvarlak protezde size en uygun olan kıvamda protez kullanacakki doğal,taş gibi durmayan gögüsler olsun..
Bir doktor bir markayı öneriyorsa ve başka marka kullanmakl istemiyorsa bence ısrarcı omayın.Haa,içinizde şüphe kalacaksa doktorunuzu değiştirin ve o markayı kullanan bir doktora ameliyat olun bence.Çünkü hiçbir doktor tercih etmedigi bir markayı hastasına kullanmak istemez,bazıları kullanabilirde.Bunun için doktorla görüşüp fikir almak gerek tabi ;)
Ama tavsiye etmiyorsa ve sizin ısrarlarınız sonucu kullanırsa ilerisinde sorun yaşarsanız (Allah korusun) siz istediniz,ben yaptım diye bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz..

Gizemcim ne kadar doğal nasıl güzel onlar.allah nazardan esirgesin.allahım isteyen herkese banada nasip etsin böyle güzel Memiş ler.çok beğendim. Dönüp dolaşıp sana bakıyorumçok güzel olmuşlar

Gizemcim ne kadar doğal nasıl güzel onlar.allah nazardan esirgesin.allahım isteyen herkese banada nasip etsin böyle güzel Memiş ler.çok beğendim. Dönüp dolaşıp sana bakıyorumçok güzel olmuşlar

tesekkur ederım canım. allah sana ve ısteyen tum arkadaslara nasip etsin.

Gizemim sürekli senin fotolara bakıyorum çok güzel ler.benim vücut yapıma göre çok büyük.ama büyük olması na rağmen çok çok doğal. Bende seninkinden küçük ama seninkiler gibi doğal dursunlar istiyorum.cenk beyde bu fotoğraf lar varmı.hemen arayıp gizeminkiler kadar doğal olsun istiyorum diyeyim.bu arada ben sana cenk beyle görüşmeye gittiğimi söylemedim.

Gizemim sürekli senin fotolara bakıyorum çok güzel ler.benim vücut yapıma göre çok büyük.ama büyük olması na rağmen çok çok doğal. Bende seninkinden küçük ama seninkiler gibi doğal dursunlar istiyorum.cenk beyde bu fotoğraf lar varmı.hemen arayıp gizeminkiler kadar doğal olsun istiyorum diyeyim.bu arada ben sana cenk beyle görüşmeye gittiğimi söylemedim.

:))) tesekkur ederım. var cenk beyde de resımler.
soyleyebılırsın tabıkı..gorusmen nasıl gectı ? ne soyledı kac cc?

Gizem desem hatırlar heralde seni.görüşmem iyi geçti 250 veya 275 dedi.300 de zorlayabilir dedi.bende doğal olsun dedim sadece .natrella yı söyledim mentordan pahalı olduğunu duymuştum aradaki fiyat farkını karşılayacağımı söyledim.tamam yaparım dedi.kas altı dedi.ameliyat tarihini kesin leştiremedik yalnız. Yurt Dışı na çıkacakmış ben tekrar programa bakıp sizi arayayım dedi

Back