- Konu Sahibi asminreina
-
anlayacagını sanmıyorum..bısey sorarsada boynum tutulmus dersın..
sevgılıne soylesen asırı tepkımı verır.ben olsam soylerdım ama cıddı bı ılıskıyse.
sonucta yarın öbür gun cok azda olsa dıkıs ızlerın olacak ve o zaman anlar..
benimde kafama hep bu takılıyodu dikiş izi kalmıyo mu ya şimdiye kadar dikkatimi hiç çekmedi :26: eş olunca farkediyo yani demek iz kalıyo yani?
anlayacagını sanmıyorum..bısey sorarsada boynum tutulmus dersın..
sevgılıne soylesen asırı tepkımı verır.ben olsam soylerdım ama cıddı bı ılıskıyse.
sonucta yarın öbür gun cok azda olsa dıkıs ızlerın olacak ve o zaman anlar..
Daha cok yeni bi ilski canım.solemem o yuzden.ama baska bi yorumunda dedıgn gbi esim olck insana soleme taraftarym bende.ne olur ne olmaz..yazdklaryla beni cesaretlendren formdaki herkese cok tesekkur ederm.umarm hersey hepmz icn iyi olur
tenınle aynı rengı alıyo dıkıs ızlerın bır yıldan sonra ve cok sılıkleşiyo..dogallık acısından artık cerrahlar cok dogal yapıyo anlasılmaz ve yuumusaklıgıda gayet meme kıvamında oluyo.
ızlere o kadar takılma cok belırsız oluyolar..ama evlencegın kısı sonucta dıkkatlı baktıgı zaman anlar dıye dusunuyorum ben bıde tecrubelı bır erkekse..
ben soylenmesınden yanayım allah korusun yarın öbür gun bı kazada yada bı sekılde bısey oldu dıyelım acıklaması daha zor olur..tabıı bu benım dusuncem ve herkesın gorusunede saygım var.
memeucunu dusunursen ve basarılı bır cerraha oolursan ızler kahverengı kısımda kaldıgı ıcın hıc bellı olmuyo..arzumun oyle mesela ama bekarr olanlarda yanı cocuk emzırmeyı dusununenlerde sut kanallarına zarar verılebılecgı soylenıyo..
göbekten yada koltuk altından 1-2 cm acılarak yapılan serum fızyolojık sılıkonlarda var ama onlardada uzun zamanda hacım kaybı yada bır anda ıcındekı suyun sızdırmasından dolayı kullanıslı bı yontem degıl..
bı zamanlar mankenlerın sılıkonları sık sık patladı dıye haber yapılırdı ya onlar ıcı su dolu oldugu ıcındı..yanı o yontem ızı cok guzel saklıyıo ama kullanıslı bır yontem degıl.
teşekkür ederim bilgin için. bilmiyodum bunları yani göğüs altı olunca bu patlama riski olmuyo. bi de o kıvam meselesi var tabi dokununca sıkınca analaşılır mı diyeseninkide çok güzel olmuş .benim şimdilik bi düşüncem yokta 5 yıl sonra falan olur ya olabilir diye bakıyorum doğal bolumunde takılıyorum şimdilik:26:
yavru oldum ben de burnuş sana yazdım ama görmedin
gordum canımda ben olacaksın dıye dusunmustum..hayırlı olsun canım gule gule kullan
gizemlicim merhaba nasılsın. cenk tokat'a burun içinde gittin anladığım kadarıyla. ben hep takip edemediğimden geç kalıyorum biraz herşeyehayırlı uğurlu olsun şimdiden. eski halini bilmiyorum resimlerini göremedim hala şu mesaj sayısı yuzunden offf. ama cok tatlı görünüyosun. ilk estetiğinin resimlerini atmıştın bana 1. ay ve 5. ayını görmüştüm. eminin şimdi iyice oturmuşlardır. ayy çok merak eiyorum inat ettim aşıcam bu msj sayılarını ıyı bak kendinee.
bende cenk tokatla görüşmek istiyorum denizlide oturuyorum bana en yakın izmir var. ilk görüşme de ücret alıyormu ? gizeml ekledim seni beni kabul edermisin resimlerine bakmak istiyoumdaa
canım peki ameliyat ne kdr tutuyooo
gizemcim nasilsin canim ozledim seni forumda hep kaciriyodum tesaduf bugun yakaladim:)
ıyıyım canım sen nasılsın ?
bende ozledım senı evet saatlerımız denk gelmıyo sanırım.. ben cok msn acan bırıde degılım ondan karsılasamıyoruz..
ama sımdı msn acık gel ıstersen muhabbet ederız azcık zamanın varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?