- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- Konu Sahibi asminreina
yazın denize girme ihtimalimden dolayı istemedim bende..dikiş iyileşse bile senin gibi düşünüp garantiye alırdım sanırım bende kendimi
keşke 2 ay önce karar verseydim de yapsaydım yazın güzel geçerdi..bıktım artık bikinileri dolgulu giymekten:) alt geliyo üst hep bol:S sütyen de bile en küçük beden içi boş ya gerçekten de özgüveni gelir sanırım insanın.ameliyat kısmı geçince sonraki ağrılardan pek korkmuyorum gerçi ameliyat için de cesaretim var..nasıl bişey istediğimi bilmiyorum bitek orası var:) yani doğal dursun da olması gerektiği gibi çok büyüğünde de gözüm yok..ama yuvarlak takıyo olması da hoşuma gitti bir de dual uygulaması bana iyi gibi gelmişti araştırdığım kadarıyla. ben 163 boyunda 49 kiloyum normalde 54 kilo flndım ama zayıfladım işte 4 aydır o da giden kilo direk göğüsten gitti :) ben bi de ileride kilo alırsam acaba göğüs de büyük olunca kilolu gösterir miyim dedim ama eminim insanın dekoltesi olması güzel bişeydir..bir tek izin alma kısmı sıkıntılı biraz bakalım ailem nasıl karşılıycak anneme hergün söylüyorum ama babama söylemek biraz utanç verici yani..evlenmeden de olsun istiyorum ama sonra daha zor olur anne evinin nazı ayrı işte:) bir de ben senin fotonu göremedim acaba yaptığım yorum yetersiz de ondan mı bilmiyorum
evet canım 25 mesaj doldurman lazım.
doktor o kılo alma durumunu falan herseyı hesaplıyo..onlar hem estetık hemde saglık acısından bakıyolar.