- Konu Sahibi asminreina
gizeml bana mail adresini gönderebilir misin sana mesaj atamıyorum mesaj sayım az olduğu için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gizeml bana mail adresini gönderebilir misin sana mesaj atamıyorum mesaj sayım az olduğu için
veeee burun albumümüde yaptım.. begenılerınıze sunuyorum arkadaslar bakalım yorumlarınız ne olacak..
Canımmm..Baktım albümünee...Yorumlarımıda yaptım zaten.Gayet dogal,muntazam,kusursuz bir burnun olmuş hayatım.Cenk bey meme estetiginden sonra burundada ne kadar başarılı sonuçlar çıkarttıgını göstermiş oldu,görmüş olduk sayende Nazar boncugumuda ekliyimde nazar degmesin Elemtere fiş,kem gözlere şiş.Maşallah barekallahh...
kaça yaptırmıştın canım .bende izmirde yaşadığım için cenk tokatla görüşeceğim inş senin fot.larına bakmam mümkün mü ?
tatlım cenk tokatın ellerinden öpmek lazım .çok doğal duruyor gögüslerin .anacım kimin fot.sunu gördüğüysem çok doğal .
mıksın de mi cenk tokata yaptırdı .bana ameliyat öncesi yardımcı olursun dimi ? sana sormak istediklerim var .cenk tokatla görüşmedim henüz ,görüşmeden önce sana bir akıl danışayım diyorum .
tatlım mesajını aldım akşama soru yağmuruna tutabilirim seni :) çok sağol herşey için .
mıks arkadaşımızada bir bakayım :)
Canım arkadaşım,nasılsın iyimisin? Çok çok güzel yazmışsın,parmaklarına saglıkcanım mıks forumda degıl artık o yusden onla burdan ıletısım kuramazsın..sorayım kendısıne eger ok derse maılını verırım yada faceden eklersın.
dün bı arkadas daha amelıyat oldu bu seferkı reelden tanıdıgım bırı aydında oturuyo benım gıbı..250 cc yuvarlak kasaltı yapıldı ona..
ve arastıtırken ıyı arastır doktorunu..sana yada hıckımseye demem gıdın cenk beye amelıyat olun dıye.. ben memnunum her ıkı amelıyatımdan da onerırım sıze sadece..
sızde gıder gorusur aklınıza yatarsa amelıyat olursunuz..
bu arkadasım benım burun bır haftalıkken kontrole gıttıgımde benle geldı ve cenk bey muayene ettı 250-300 arası olur dedı..
arkadasım cok zayıf bı kız ve kucuk geldı bu ebat arkadasıma..bendekı 375 ı gordukten sonra yaptırdıgıma degmezmı acaba dıye dusundu..
ama şöyle bısey var gögüs kafesı dar olan, cok zayıf olan bırınde 250 cc gayet normal durur ama benım gıbı gogus kafesı genıs ve hafıf yapılı bırınde 250 hatta 325 bıle guzel durmaz..doktorum amelıyat sonrası 325 ı bıle begenmedım sende kımınde cok dolgun duran bı protezdır ama senı memnun etmezdı ve yapırdıgına da degmezdı dedı..
yanı protezın olculerıkısıden kısıye ggore degısıyo.. mesela bendekı 375 yada arzumdakı 400 cc cok zayıf vee kafesı dar bırınde kötü durabılır.. bunlara dıkkat edın..
o gun benım arkadasın ıcı rahat etsın dıye baska bı cerrahada gıttık..fıkır alsın baska bırınden dedım..
cenk bey kafesın çapını 9 ölçtü..
baska bı cerrah o gıttıgımız 13 ölçtü..
ben o arkadasımdan yapılıym ,boyum uzun,gögüs kafeım ve omuzlarım genısken benım çapım 12 ,bu kızın 13 olması ımkansız..
bunlarada dıkkat edın mesela çaplarınıza gore protezınızın buyuklugunu ayarlıyolar..o yuzden 2-3 doktordan fıkır alın ve aklınıza yatana amelıyat olun..
cenk bey 250 maksımum derken ,, diğerı 380 olur ama ben 340 kullanacagım dedı..
ve arkadasım cenk beyı tercıh ettı ben benım capım 12 senın nasıl 13 oluyo dedım ve dıgerını eledı..
bu bı örnek mesela arkadasım yasadı bu olayı ve ıkınncı gıttıgımıze guvenemedı..
çaplarınız sorun ölçen doktora..ıkıncı gıttıgınızlede kıyaslayın..çapın 13 ssana su olur deyıpte amelıyatta yerlestıremedım dıyıp daha kucugunude kullanabılır ve memnun olamayabılırsınız..bunlar onemlı noktalar..
aklınıza yatan cerraha amelıyat olun ve sıze guven vermeyen bırını tercıh etmeyın.
Canım arkadaşım,nasılsın iyimisin? Çok çok güzel yazmışsın,parmaklarına saglık
Bilinçli olmak,bilinçli yorumlar yapıp tavsiyelerde bulunmak..Böyle yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum inan.Gerçektende yardımcı olmak için varız burada,iyiki varız,iyiki K.K var
ıyıyım güzelim sen nasılsın ??
senınde ellerıne saglık arzumcum..sen herkese yetısıyosun ))
ben bu amelıyatı bı 5 sene once olsaydım mesela arastırmadan gıder ısmı guzel prof bı doktora olurdum :))
yasımdan dolayıda kucuktum ve banada aılemede prof daha basarılı gelıyodu o zzmanlar..
bılgımde olmadıgı ıcın cerrahlar hakkında adına bakarak gıdıyodum..saçmaymıs yaptıgım..
şimdi her prof basarılı degıldır mantıgındayım.. yerı gelıyo bır op.dr. bır proftan daha basarılı olabılıyo..
onemlı olan ne kadar deneyımlı oldugu,el becerısı,tüccar olmaması, ukala olmaması..kısacası
karsısındakının yerıne koymalı kendını empatı yapmalı..
Herkese merhabalar
Yeni uye oldum sayilir bu siteye tek sebebide kucuk gogusler oldu:)
O kadar cok taktim ki kafama arastirirken burayi gordum.izmir yada istanbulda oturmuyorum burada da guvenip asla yaptiramam
Izmire yakin oldugum icin orda yaptirmak istiyorum.gizeml izmiri aklima yatiran da sen oldun:) cok kafaya koydum bi an once izmire cenk beye gidip gorusmek istiyorum o kdr guvenerek anlatmissin ki simdiden guvendim cenk beye:)
Hastaneyi arasam randevu alabiliir miyim ki acaba? Aklimda birsuru soruda var zaten olcusu ne olmali bana hangisi uyar vs..ve 27 yasindayim cocuk da yok:) hamile kalinca sorun yaratir mi ya da cok buyur mu? Nolur kizlar bana da bi el atarsaniz:)
:) ben denizlide oturuyorum..cok tesekkurler icimi rahatlattin:) iyice bi cesaret geldi bana hatta sabirsizlaniyorum bi an once muayene olmak istiyorum:) ilk firsatta izmire gidip muayene olucam ama ameliyat isini yazdan sonra dusunuyorum yazin zor olur sanki..cok heyecanlandim ama bende istiyorum artik gogsumu gere gere dolasmak:)) telefonunu alabilir miyim acaba senden ya da hastane ismi de olabilir
yazın olursan dıkıslerın yanı yaran kapanana kadar denıze gıremezsın. sonrasında gırdıgındede kollarına cok yuklenmemen gerekıyo..ben 12 temmuz 2010 da oldum ve agustos sonu gıbı gırebılırsın dedı cenk bey ama ben rıske atmadım..gırmedım o yaz..onun dısında bı sıkıntısı olmuyo yazında olunabılecek bı amelıyat..sıkıntısı yok.
ben sana ozelden ofısının numarasını yazayım..aydına yolun dusersede tanısmak ıstersen gorusuruz..
ınan o kadar özguvenın yerıne gelıyokı salına salına dolasırsın artık..