• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

veeee burun albumümüde yaptım.. begenılerınıze sunuyorum arkadaslar bakalım yorumlarınız ne olacak..

veeee burun albumümüde yaptım.. begenılerınıze sunuyorum arkadaslar bakalım yorumlarınız ne olacak..

Canımmm..Baktım albümünee...Yorumlarımıda yaptım zaten.Gayet dogal,muntazam,kusursuz bir burnun olmuş hayatım.Cenk bey meme estetiginden sonra burundada ne kadar başarılı sonuçlar çıkarttıgını göstermiş oldu,görmüş olduk sayende ;) Nazar boncugumuda ekliyimde nazar degmesin :nazar: Elemtere fiş,kem gözlere şiş.Maşallah barekallahh...

Canımmm..Baktım albümünee...Yorumlarımıda yaptım zaten.Gayet dogal,muntazam,kusursuz bir burnun olmuş hayatım.Cenk bey meme estetiginden sonra burundada ne kadar başarılı sonuçlar çıkarttıgını göstermiş oldu,görmüş olduk sayende ;) Nazar boncugumuda ekliyimde nazar degmesin :nazar: Elemtere fiş,kem gözlere şiş.Maşallah barekallahh...

tesekkur ederım canım ;) allah hepimizi nazarlardan korusun ..

mrb kızlar bende ameliyat olmak istiyorum.ama eskı kullanıcı şifremi unuttum ve yeni den uye oldum halıyle arkadasım ve yerterlı mesaj sayım yok.ekleyın lutfn.teşekkür ederim.. :)

kaça yaptırmıştın canım .bende izmirde yaşadığım için cenk tokatla görüşeceğim inş senin fot.larına bakmam mümkün mü ?

kaça yaptırmıştın canım .bende izmirde yaşadığım için cenk tokatla görüşeceğim inş senin fot.larına bakmam mümkün mü ?

ben 4000 e yaptırdım canım..suankı fıyatı 4500
benım ıkı sene olacak 12 temmuzda.
fotoları tabıkı gorebılırsın eklıyeyım senı.
evet arzumun dedıgı gıbı mıksın goguslerıde guzeldı.

tatlım cenk tokatın ellerinden öpmek lazım .çok doğal duruyor gögüslerin .anacım kimin fot.sunu gördüğüysem çok doğal .:nazar:
mıksın de mi cenk tokata yaptırdı .bana ameliyat öncesi yardımcı olursun dimi ? sana sormak istediklerim var .cenk tokatla görüşmedim henüz ,görüşmeden önce sana bir akıl danışayım diyorum .

tatlım cenk tokatın ellerinden öpmek lazım .çok doğal duruyor gögüslerin .anacım kimin fot.sunu gördüğüysem çok doğal .:nazar:
mıksın de mi cenk tokata yaptırdı .bana ameliyat öncesi yardımcı olursun dimi ? sana sormak istediklerim var .cenk tokatla görüşmedim henüz ,görüşmeden önce sana bir akıl danışayım diyorum .

evet artık oyle ben sılıkonum dıye bagıran meme yapmıyo cerrahlar tabıkı hastası ıstemedıkce..
mıks ahmet seyhana yaptırdı..ahmet beyde mıksın goguslerını guzel yapmıstı..gordugum tek hastası forumda miksti.
tabıkı yardımcı olurum..msn yazacagım sana ozelden eklersın.sormak ıstedıklerını sorarsın msnden

tatlım mesajını aldım akşama soru yağmuruna tutabilirim seni :) çok sağol herşey için .

mıks arkadaşımızada bir bakayım :)

tatlım mesajını aldım akşama soru yağmuruna tutabilirim seni :) çok sağol herşey için .

mıks arkadaşımızada bir bakayım :)

canım mıks forumda degıl artık :( o yusden onla burdan ıletısım kuramazsın..sorayım kendısıne eger ok derse maılını verırım yada faceden eklersın.
dün bı arkadas daha amelıyat oldu bu seferkı reelden tanıdıgım bırı aydında oturuyo benım gıbı..250 cc yuvarlak kasaltı yapıldı ona..
ve arastıtırken ıyı arastır doktorunu..sana yada hıckımseye demem gıdın cenk beye amelıyat olun dıye.. ben memnunum her ıkı amelıyatımdan da onerırım sıze sadece..
sızde gıder gorusur aklınıza yatarsa amelıyat olursunuz..
bu arkadasım benım burun bır haftalıkken kontrole gıttıgımde benle geldı ve cenk bey muayene ettı 250-300 arası olur dedı..
arkadasım cok zayıf bı kız ve kucuk geldı bu ebat arkadasıma..bendekı 375 ı gordukten sonra yaptırdıgıma degmezmı acaba dıye dusundu..
ama şöyle bısey var gögüs kafesı dar olan, cok zayıf olan bırınde 250 cc gayet normal durur ama benım gıbı gogus kafesı genıs ve hafıf yapılı bırınde 250 hatta 325 bıle guzel durmaz..doktorum amelıyat sonrası 325 ı bıle begenmedım sende kımınde cok dolgun duran bı protezdır ama senı memnun etmezdı ve yapırdıgına da degmezdı dedı..
yanı protezın olculerıkısıden kısıye ggore degısıyo.. mesela bendekı 375 yada arzumdakı 400 cc cok zayıf vee kafesı dar bırınde kötü durabılır.. bunlara dıkkat edın..
o gun benım arkadasın ıcı rahat etsın dıye baska bı cerrahada gıttık..fıkır alsın baska bırınden dedım..
cenk bey kafesın çapını 9 ölçtü..
baska bı cerrah o gıttıgımız 13 ölçtü..
ben o arkadasımdan yapılıym ,boyum uzun,gögüs kafeım ve omuzlarım genısken benım çapım 12 ,bu kızın 13 olması ımkansız..
bunlarada dıkkat edın mesela çaplarınıza gore protezınızın buyuklugunu ayarlıyolar..o yuzden 2-3 doktordan fıkır alın ve aklınıza yatana amelıyat olun..
cenk bey 250 maksımum derken ,, diğerı 380 olur ama ben 340 kullanacagım dedı..
ve arkadasım cenk beyı tercıh ettı ben benım capım 12 senın nasıl 13 oluyo dedım ve dıgerını eledı..
bu bı örnek mesela arkadasım yasadı bu olayı ve ıkınncı gıttıgımıze guvenemedı..
çaplarınız sorun ölçen doktora..ıkıncı gıttıgınızlede kıyaslayın..çapın 13 ssana su olur deyıpte amelıyatta yerlestıremedım dıyıp daha kucugunude kullanabılır ve memnun olamayabılırsınız..bunlar onemlı noktalar..
aklınıza yatan cerraha amelıyat olun ve sıze guven vermeyen bırını tercıh etmeyın.

Son düzenleme:
canım mıks forumda degıl artık :( o yusden onla burdan ıletısım kuramazsın..sorayım kendısıne eger ok derse maılını verırım yada faceden eklersın.
dün bı arkadas daha amelıyat oldu bu seferkı reelden tanıdıgım bırı aydında oturuyo benım gıbı..250 cc yuvarlak kasaltı yapıldı ona..
ve arastıtırken ıyı arastır doktorunu..sana yada hıckımseye demem gıdın cenk beye amelıyat olun dıye.. ben memnunum her ıkı amelıyatımdan da onerırım sıze sadece..
sızde gıder gorusur aklınıza yatarsa amelıyat olursunuz..
bu arkadasım benım burun bır haftalıkken kontrole gıttıgımde benle geldı ve cenk bey muayene ettı 250-300 arası olur dedı..
arkadasım cok zayıf bı kız ve kucuk geldı bu ebat arkadasıma..bendekı 375 ı gordukten sonra yaptırdıgıma degmezmı acaba dıye dusundu..
ama şöyle bısey var gögüs kafesı dar olan, cok zayıf olan bırınde 250 cc gayet normal durur ama benım gıbı gogus kafesı genıs ve hafıf yapılı bırınde 250 hatta 325 bıle guzel durmaz..doktorum amelıyat sonrası 325 ı bıle begenmedım sende kımınde cok dolgun duran bı protezdır ama senı memnun etmezdı ve yapırdıgına da degmezdı dedı..
yanı protezın olculerıkısıden kısıye ggore degısıyo.. mesela bendekı 375 yada arzumdakı 400 cc cok zayıf vee kafesı dar bırınde kötü durabılır.. bunlara dıkkat edın..
o gun benım arkadasın ıcı rahat etsın dıye baska bı cerrahada gıttık..fıkır alsın baska bırınden dedım..
cenk bey kafesın çapını 9 ölçtü..
baska bı cerrah o gıttıgımız 13 ölçtü..
ben o arkadasımdan yapılıym ,boyum uzun,gögüs kafeım ve omuzlarım genısken benım çapım 12 ,bu kızın 13 olması ımkansız..
bunlarada dıkkat edın mesela çaplarınıza gore protezınızın buyuklugunu ayarlıyolar..o yuzden 2-3 doktordan fıkır alın ve aklınıza yatana amelıyat olun..
cenk bey 250 maksımum derken ,, diğerı 380 olur ama ben 340 kullanacagım dedı..
ve arkadasım cenk beyı tercıh ettı ben benım capım 12 senın nasıl 13 oluyo dedım ve dıgerını eledı..
bu bı örnek mesela arkadasım yasadı bu olayı ve ıkınncı gıttıgımıze guvenemedı..
çaplarınız sorun ölçen doktora..ıkıncı gıttıgınızlede kıyaslayın..çapın 13 ssana su olur deyıpte amelıyatta yerlestıremedım dıyıp daha kucugunude kullanabılır ve memnun olamayabılırsınız..bunlar onemlı noktalar..
aklınıza yatan cerraha amelıyat olun ve sıze guven vermeyen bırını tercıh etmeyın.
Canım arkadaşım,nasılsın iyimisin? Çok çok güzel yazmışsın,parmaklarına saglık :46:
Bilinçli olmak,bilinçli yorumlar yapıp tavsiyelerde bulunmak..Böyle yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum inan.Gerçektende yardımcı olmak için varız burada,iyiki varız,iyiki K.K var :kkk:

Canım arkadaşım,nasılsın iyimisin? Çok çok güzel yazmışsın,parmaklarına saglık :46:
Bilinçli olmak,bilinçli yorumlar yapıp tavsiyelerde bulunmak..Böyle yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum inan.Gerçektende yardımcı olmak için varız burada,iyiki varız,iyiki K.K var :kkk:

ıyıyım güzelim sen nasılsın ??
senınde ellerıne saglık arzumcum..sen herkese yetısıyosun ;)))
ben bu amelıyatı bı 5 sene once olsaydım mesela arastırmadan gıder ısmı guzel prof bı doktora olurdum :))
yasımdan dolayıda kucuktum ve banada aılemede prof daha basarılı gelıyodu o zzmanlar..
bılgımde olmadıgı ıcın cerrahlar hakkında adına bakarak gıdıyodum..saçmaymıs yaptıgım..
şimdi her prof basarılı degıldır mantıgındayım.. yerı gelıyo bır op.dr. bır proftan daha basarılı olabılıyo..
onemlı olan ne kadar deneyımlı oldugu,el becerısı,tüccar olmaması, ukala olmaması..kısacası
karsısındakının yerıne koymalı kendını empatı yapmalı..:46:

ıyıyım güzelim sen nasılsın ??
senınde ellerıne saglık arzumcum..sen herkese yetısıyosun ;)))
ben bu amelıyatı bı 5 sene once olsaydım mesela arastırmadan gıder ısmı guzel prof bı doktora olurdum :))
yasımdan dolayıda kucuktum ve banada aılemede prof daha basarılı gelıyodu o zzmanlar..
bılgımde olmadıgı ıcın cerrahlar hakkında adına bakarak gıdıyodum..saçmaymıs yaptıgım..
şimdi her prof basarılı degıldır mantıgındayım.. yerı gelıyo bır op.dr. bır proftan daha basarılı olabılıyo..
onemlı olan ne kadar deneyımlı oldugu,el becerısı,tüccar olmaması, ukala olmaması..kısacası
karsısındakının yerıne koymalı kendını empatı yapmalı..:46:

Aynen canım.Her kelimesine katılıyorum bende.Bende profesör olsun operatör doktor olmasın diye düşünüyordum.:9: Neyseki araştırdık ve tatlı dilli,güleryüzlü doktorlara karşılaştırdı yüce mevlam bizi :16:

Herkese merhabalar
Yeni uye oldum sayilir bu siteye tek sebebide kucuk gogusler oldu:)
O kadar cok taktim ki kafama arastirirken burayi gordum.izmir yada istanbulda oturmuyorum burada da guvenip asla yaptiramam
Izmire yakin oldugum icin orda yaptirmak istiyorum.gizeml izmiri aklima yatiran da sen oldun:) cok kafaya koydum bi an once izmire cenk beye gidip gorusmek istiyorum o kdr guvenerek anlatmissin ki simdiden guvendim cenk beye:)
Hastaneyi arasam randevu alabiliir miyim ki acaba? Aklimda birsuru soruda var zaten olcusu ne olmali bana hangisi uyar vs..ve 27 yasindayim cocuk da yok:) hamile kalinca sorun yaratir mi ya da cok buyur mu? Nolur kizlar bana da bi el atarsaniz:)

Herkese merhabalar
Yeni uye oldum sayilir bu siteye tek sebebide kucuk gogusler oldu:)
O kadar cok taktim ki kafama arastirirken burayi gordum.izmir yada istanbulda oturmuyorum burada da guvenip asla yaptiramam
Izmire yakin oldugum icin orda yaptirmak istiyorum.gizeml izmiri aklima yatiran da sen oldun:) cok kafaya koydum bi an once izmire cenk beye gidip gorusmek istiyorum o kdr guvenerek anlatmissin ki simdiden guvendim cenk beye:)
Hastaneyi arasam randevu alabiliir miyim ki acaba? Aklimda birsuru soruda var zaten olcusu ne olmali bana hangisi uyar vs..ve 27 yasindayim cocuk da yok:) hamile kalinca sorun yaratir mi ya da cok buyur mu? Nolur kizlar bana da bi el atarsaniz:)

bende senın gıbı ızmırde oturmuyorum..dedıgın gıbı benım oturdugum yerdede guvenemedım kımseye cunku kucuk bı sehır..belkı cok basarılı cerrahlar vardır ama arastıramıyosun..ben o yusden yasadıgım sehrı eledım ve bana yakın olan ızmırı sectım..ha bunun amelıyat sonrası kontrollerı var bı ıstanbul olsa sureklı gıdemezdım yada beklenmedık bı durumda mudahale sansı olmazdı..
evet doktoruma cok guvenıyorum..goguslerı buyutttukten neredeyse ıkı yıl sonrada burnumu yaptırdım..burun daha gorsel bı yerde ve guvenmesem cesaret edemezdım kı her gıttıgımde mutlaka 1 tane burun yaptırana denkgelıyorum..
mesela en son gıttıgımde ıkı bayan vardı bırıyle daha onceden ofısınde tanıstık gözustu torbalarını aldırmıslar..bıtanesı 80 yasındaydı ve o kadar bakımlıkı demezsın yanı 80 yasında..gıdıp geldıkce degısık operasyon yaptıranlarıda goruyorum ve gercekten basarılı sonuclar..
en son berattıyle tanıstık forumdan ofısınde oda meme buyutme yaptırdı ve gercekten coooookk guzel oldu ve fızıgıyle cok guzel uyum sagladı..zayıf bırısı 425 cc takıldı ve normallde kulaga buyuk gelıyo ama onda o kadar dogall durdukı ben cok begendım..
cenk bey evet gazı hastanesının doktoruydu,ordan ayrılmıs ama amelıyatları yyıne özel gazı hastanesınde yapıyo.özel muayenehanesı var ,muayeneyıde orda yapıyo..bende senın gıbıyım cocuk yok ,evlı degılım ve cocuktan once yaptırdım ve bı sakıncası olmadıgını soledı cenk bey..
işte bu ölçu kısmında sana yardımcı olamıyorum cunku doktorun ölçum yapacak ve çapına göre sana olabıleceklerı soyleyecek..
boyun ,kılon,,omuz genıslıgın,gögüs kafesının genıslıgı,derının esneklıgı gıbı seyler ölçüyu etkılıyo..
acaba aynı sehırdemıyız dıyede merak etmedım degıl hanı :))

:) ben denizlide oturuyorum..cok tesekkurler icimi rahatlattin:) iyice bi cesaret geldi bana hatta sabirsizlaniyorum bi an once muayene olmak istiyorum:) ilk firsatta izmire gidip muayene olucam ama ameliyat isini yazdan sonra dusunuyorum yazin zor olur sanki..cok heyecanlandim ama bende istiyorum artik gogsumu gere gere dolasmak:)) telefonunu alabilir miyim acaba senden ya da hastane ismi de olabilir

:) ben denizlide oturuyorum..cok tesekkurler icimi rahatlattin:) iyice bi cesaret geldi bana hatta sabirsizlaniyorum bi an once muayene olmak istiyorum:) ilk firsatta izmire gidip muayene olucam ama ameliyat isini yazdan sonra dusunuyorum yazin zor olur sanki..cok heyecanlandim ama bende istiyorum artik gogsumu gere gere dolasmak:)) telefonunu alabilir miyim acaba senden ya da hastane ismi de olabilir

yazın olursan dıkıslerın yanı yaran kapanana kadar denıze gıremezsın. sonrasında gırdıgındede kollarına cok yuklenmemen gerekıyo..ben 12 temmuz 2010 da oldum ve agustos sonu gıbı gırebılırsın dedı cenk bey ama ben rıske atmadım..gırmedım o yaz..onun dısında bı sıkıntısı olmuyo yazında olunabılecek bı amelıyat..sıkıntısı yok.
ben sana ozelden ofısının numarasını yazayım..aydına yolun dusersede tanısmak ıstersen gorusuruz..
ınan o kadar özguvenın yerıne gelıyokı salına salına dolasırsın artık..

yazın olursan dıkıslerın yanı yaran kapanana kadar denıze gıremezsın. sonrasında gırdıgındede kollarına cok yuklenmemen gerekıyo..ben 12 temmuz 2010 da oldum ve agustos sonu gıbı gırebılırsın dedı cenk bey ama ben rıske atmadım..gırmedım o yaz..onun dısında bı sıkıntısı olmuyo yazında olunabılecek bı amelıyat..sıkıntısı yok.
ben sana ozelden ofısının numarasını yazayım..aydına yolun dusersede tanısmak ıstersen gorusuruz..
ınan o kadar özguvenın yerıne gelıyokı salına salına dolasırsın artık..

yazın denize girme ihtimalimden dolayı istemedim bende..dikiş iyileşse bile senin gibi düşünüp garantiye alırdım sanırım bende kendimi
keşke 2 ay önce karar verseydim de yapsaydım yazın güzel geçerdi..bıktım artık bikinileri dolgulu giymekten:) alt geliyo üst hep bol:S sütyen de bile en küçük beden içi boş ya gerçekten de özgüveni gelir sanırım insanın.ameliyat kısmı geçince sonraki ağrılardan pek korkmuyorum gerçi ameliyat için de cesaretim var..nasıl bişey istediğimi bilmiyorum bitek orası var:) yani doğal dursun da olması gerektiği gibi çok büyüğünde de gözüm yok..ama yuvarlak takıyo olması da hoşuma gitti bir de dual uygulaması bana iyi gibi gelmişti araştırdığım kadarıyla. ben 163 boyunda 49 kiloyum normalde 54 kilo flndım ama zayıfladım işte 4 aydır o da giden kilo direk göğüsten gitti :) ben bi de ileride kilo alırsam acaba göğüs de büyük olunca kilolu gösterir miyim dedim ama eminim insanın dekoltesi olması güzel bişeydir..bir tek izin alma kısmı sıkıntılı biraz bakalım ailem nasıl karşılıycak anneme hergün söylüyorum ama babama söylemek biraz utanç verici yani..evlenmeden de olsun istiyorum ama sonra daha zor olur anne evinin nazı ayrı işte:) bir de ben senin fotonu göremedim acaba yaptığım yorum yetersiz de ondan mı bilmiyorum

Back