- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
- Konu Sahibi asminreina
-
ıyıyım canım sen nasılsın ?
bende ozledım senı evet saatlerımız denk gelmıyo sanırım.. ben cok msn acan bırıde degılım ondan karsılasamıyoruz..
ama sımdı msn acık gel ıstersen muhabbet ederız azcık zamanın varsa
tşk ederim gizeml resimlerine baktım valla müthişş iştaha geldimm oruçlu oruçlubende bakalım gözüm çok karardı bankadan kredi mıredi çeker yolurumm o dereceee
selamm.:)) nasılsın gizemlcim. pek uğrayamıyorum ama bugün annemin yanına gidiyorum veee resimlerinden aldım:))) gösterebilmek için. daha önce söylediğimde tedirgin olmuştu. belki görünce daha iyi olur fikrriiöpüyorum senii. iyi bak kendine.
merhaba gizeml,darısı başıma olsun inşallah ya,çok istiyorum güzel göğüslerimin olmasını...
inşallah sende memelıler kervanına gırersın..
selamm.:)) nasılsın gizemlcim. pek uğrayamıyorum ama bugün annemin yanına gidiyorum veee resimlerinden aldım:))) gösterebilmek için. daha önce söylediğimde tedirgin olmuştu. belki görünce daha iyi olur fikrriiöpüyorum senii. iyi bak kendine.
iyiyim canım sen nasılsın.
benım ıcın sorun yok güzelim..
umarım sende ıstedıgın goguslere en kısa zamanda kavusursun
amiin inşallah:) isteyen herkesin başına:) ne yazık ki resimleri göstermeye kalmadıkredi çekebilmem için 2 ay daha var. o zaman gelsin bakarız dedi attı gene beni başından rüyamda görcem bence artık ben onları:))) teşekkür ederim canım gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz burda. çok hoşuma gitse de katılamıyorum pek ortamınıza. takipteyim hep
Bence annen gizoşumun gögüslerini gördükten sonra -Aman Allahımmm.....Bende istiyorum bunlardan diyip oda ameliyat olmayı isteyecek..Çifte ameliyat olacak bu ..Güzel haberlerle gelirsin inşallah
ahh ahh arzcm keşke öyle deseseve seve giderim ama yok gene başından attı beni azimliyim kredi çekmeme az kaldı çekebilirsem bide o zaman ekşirim başına öyle yada böyle olacak inşallah:))) gizemin resimlerini ben çok önce görmüştüm msn den atmıştı çok saolsun. gerçekten çok güzeller. aman aman maşşallah. bende istiyorum ya gizemlicim bu arada sana yazmış gibi olmadım ama cenk bey her hastasına dual plan mı uygluyo? ben korkuyorum da ondan o yüzden görüşmeyi bile düşünmedim canım çok tatlı iki ay yataktan kalkamam ben senin olduğun ameliyatı olsam diye düşünüyorum. barış bey kafamda şuan. uzak ama daha basit geldi yguladığı yöntem bakcaz artık. öpüyorum hepinizi
ahh ahh arzcm keşke öyle deseseve seve giderim ama yok gene başından attı beni azimliyim kredi çekmeme az kaldı çekebilirsem bide o zaman ekşirim başına öyle yada böyle olacak inşallah:))) gizemin resimlerini ben çok önce görmüştüm msn den atmıştı çok saolsun. gerçekten çok güzeller. aman aman maşşallah. bende istiyorum ya gizemlicim bu arada sana yazmış gibi olmadım ama cenk bey her hastasına dual plan mı uygluyo? ben korkuyorum da ondan o yüzden görüşmeyi bile düşünmedim canım çok tatlı iki ay yataktan kalkamam ben senin olduğun ameliyatı olsam diye düşünüyorum. barış bey kafamda şuan. uzak ama daha basit geldi yguladığı yöntem bakcaz artık. öpüyorum hepinizi
canım cenk bey 4 yöntemıde uyguluyo (kasaltı-kasüstü-dualplan -kaszarıaltı)..
benım oldugum zaten dual plandı canım..sanırım sen kasaltından korkuyosun..
ama en agrısızı kasustudur..bunun dısında dıger yontemlerın hepsınde 4 gun yatıp kalkarken zorlanacaksın..
mesela arzumun yontemı kaszarıaltı ama oda ılk bı kac gun zorlandı.
bu arada arzunun dedıgı gıbı gec olsun ,guc olmasın..
bu arada daha cok arastırma fırsatın olur..burdakı dıger arkadaslardan fıkır alırsın.
Geç olsun,güç olmasın canımEger gerçekten kafana koyduysan bu ameliyatı ben inanıyorumki mutlu sonla bitecek bu hikayede Takipte kalmakla yetinme,yorumlarında aramızda ol
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
gogus dokun daha fazlaysadoktorunun buyuk protez kullanma ımkanı daha ada artıyo.benım dumduze 375 ı sıgdırdı ve cokta yakıstı bana..
umarım sende ıstedıgın goguslere kavusursun cok basarılı bır amelıytla
gizemlicim merhaba nasılsın. cenk tokat'a burun içinde gittin anladığım kadarıyla. ben hep takip edemediğimden geç kalıyorum biraz herşeyehayırlı uğurlu olsun şimdiden. eski halini bilmiyorum resimlerini göremedim hala şu mesaj sayısı yuzunden offf. ama cok tatlı görünüyosun. ilk estetiğinin resimlerini atmıştın bana 1. ay ve 5. ayını görmüştüm. eminin şimdi iyice oturmuşlardır. ayy çok merak eiyorum inat ettim aşıcam bu msj sayılarını ıyı bak kendinee.
inşallahh:) ben kafaya koydum da annem başıma kalkıyo :)))) bi gün habersiz yapıvercem o olcak sonundaama bakcak biri lazım tabiki mecbur razı olması lazım:) elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum fakat giremeyince bir süre kopuyo bütün konular ( seviyorum ortamınıızı hep ama sürekli gelme imkanım olmuyor hmm ben cenk bey genellikle dual plan yapıyor sanıyordum. fırsatım olursa gitmek istiyorum. uzun zaman önceydi gizemlicim resimlerini gönderince hep cenk bey dedim ama nasip olmadı. olurda anlaşırsak çok güzel olurr
ben de ekliyorum kabul ederseniz sevinirim :)
resimleri nasıl görebilirim??
canım resimleri görebilmek için mesaj sayısının kaça ulaşması gerekiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?