gizeml Meme Estetiği ameliyatı

özel msj atamıyorum halaaa.. yolu yarılamışım aama. çok tşk edeerim ramazan bitsin atlayıp gitcem bende izmire. bende senin gibi düşünüyorum denizlideki bi dr ile görüştüm ço sık yapıyorum fln dedi ama ben inanmadım bu forumda çok aradım bulamadım burda ameliyat olan.. tekrar tşk ederim.

tşk ederim gizeml resimlerine baktım valla müthişş iştaha geldimm oruçlu oruçlu bende bakalım gözüm çok karardı bankadan kredi mıredi çeker yolurumm o dereceee

Gizoşumun gögüsleri gerçektende harikadır..Ben Istanbulda Hasan beyle karşılaşmasaydım vallahi atlayıp İzmire,Cenk beyin yanına gidip ameliyat olacaktım..Çok başarılı bir cerrah.. Hastayı anlayan,uygun yöntemi tercih eden bir cerrah..Daha ne olsun Kesinlikle Cenk beyle görüş canım,bak asla pişman olmayacaksın bizden söylemesi

selamm.:)) nasılsın gizemlcim. pek uğrayamıyorum ama bugün annemin yanına gidiyorum veee resimlerinden aldım:))) gösterebilmek için. daha önce söylediğimde tedirgin olmuştu. belki görünce daha iyi olur fikrrii öpüyorum senii. iyi bak kendine.

iyiyim canım sen nasılsın.
benım ıcın sorun yok güzelim..
umarım sende ıstedıgın goguslere en kısa zamanda kavusursun

Son düzenleme:

Bence annen gizoşumun gögüslerini gördükten sonra -Aman Allahımmm.....Bende istiyorum bunlardan diyip oda ameliyat olmayı isteyecek..Çifte ameliyat olacak bu .. Güzel haberlerle gelirsin inşallah

iyiyim canım sen nasılsın.
benım ıcın sorun yok güzelim..
umarım sende ıstedıgın goguslere en kısa zamanda kavusursun

amiin inşallah:) isteyen herkesin başına:) ne yazık ki resimleri göstermeye kalmadı kredi çekebilmem için 2 ay daha var. o zaman gelsin bakarız dedi attı gene beni başından rüyamda görcem bence artık ben onları:))) teşekkür ederim canım gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz burda. çok hoşuma gitse de katılamıyorum pek ortamınıza. takipteyim hep

Geç olsun,güç olmasın canım Eger gerçekten kafana koyduysan bu ameliyatı ben inanıyorumki mutlu sonla bitecek bu hikayede Takipte kalmakla yetinme,yorumlarında aramızda ol

Bence annen gizoşumun gögüslerini gördükten sonra -Aman Allahımmm.....Bende istiyorum bunlardan diyip oda ameliyat olmayı isteyecek..Çifte ameliyat olacak bu .. Güzel haberlerle gelirsin inşallah

ahh ahh arzcm keşke öyle dese seve seve giderim ama yok gene başından attı beni azimliyim kredi çekmeme az kaldı çekebilirsem bide o zaman ekşirim başına öyle yada böyle olacak inşallah:))) gizemin resimlerini ben çok önce görmüştüm msn den atmıştı çok saolsun. gerçekten çok güzeller. aman aman maşşallah. bende istiyorum ya gizemlicim bu arada sana yazmış gibi olmadım ama cenk bey her hastasına dual plan mı uygluyo? ben korkuyorum da ondan o yüzden görüşmeyi bile düşünmedim canım çok tatlı iki ay yataktan kalkamam ben senin olduğun ameliyatı olsam diye düşünüyorum. barış bey kafamda şuan. uzak ama daha basit geldi yguladığı yöntem bakcaz artık. öpüyorum hepinizi

canım cenk bey 4 yöntemıde uyguluyo (kasaltı-kasüstü-dualplan -kaszarıaltı)..
benım oldugum zaten dual plandı canım..sanırım sen kasaltından korkuyosun..
ama en agrısızı kasustudur..bunun dısında dıger yontemlerın hepsınde 4 gun yatıp kalkarken zorlanacaksın..
mesela arzumun yontemı kaszarıaltı ama oda ılk bı kac gun zorlandı.
bu arada arzunun dedıgı gıbı gec olsun ,guc olmasın..
bu arada daha cok arastırma fırsatın olur..burdakı dıger arkadaslardan fıkır alırsın.

Cenk bey bir yönteme bağlı kalan bir doktor degilki.. Forumda Cenk beye ameliyat olan kişilerin yorumlarını okursan her yöntemi uygulayan,hastaya göre yöntem tercih eden br doktor oldugunu anlarsın canım.. Ayrıca iki ay yataktan çıkamam gibi bir durum hiçbir yöntemde yok.Hangi yöntem olursa olsun ilk bir hafta yatak istirahati gerekecektir... Belki kas üstü yönteminde daha az ağrıların olabilir...Bilemiyorum..Ağrılar yönteme degil birazda kişiden kişiye göre değişiklik gösteren bir durumdur.. Aynı yöntemle ameliyat olan iki kişiden biri bu ameliyatı daha rahat atlatırken digeri daha zor geçirebilir...Bilgin olsun

teşekkür ederim arkadaşım. ne yazık ki hep gelemediğim için herkesi takip edemiyorum ben dual plan genellikle uyguluyo sanıyordum. o zamaaaannn cenk beyi de görmek lazım en kısa süredeee izmire gelip gitmem eksik olmuyor pek ama iş nedeniyle hep pazar kapalı oluyorlar randevu almaya çalışmıştım aslında. bir gün izin alıp da kaçarsam cenk beye gitmeliyim. kas zarı altı yapsın bana da ya(( ben korkuyorum kasın kesilmesinden(

Geç olsun,güç olmasın canım Eger gerçekten kafana koyduysan bu ameliyatı ben inanıyorumki mutlu sonla bitecek bu hikayede Takipte kalmakla yetinme,yorumlarında aramızda ol

inşallahh:) ben kafaya koydum da annem başıma kalkıyo :)))) bi gün habersiz yapıvercem o olcak sonunda ama bakcak biri lazım tabiki mecbur razı olması lazım:) elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum fakat giremeyince bir süre kopuyo bütün konular( seviyorum ortamınıızı hep ama sürekli gelme imkanım olmuyor hmm ben cenk bey genellikle dual plan yapıyor sanıyordum. fırsatım olursa gitmek istiyorum. uzun zaman önceydi gizemlicim resimlerini gönderince hep cenk bey dedim ama nasip olmadı. olurda anlaşırsak çok güzel olurr

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..

ben de ekliyorum kabul ederseniz sevinirim :)

benm de aynı seninki gibi canım dümdüz az bi çıkıntı var yani çocuk göğsü gibi :/ rica etsem doktorunun adını öğrenebilir miyim ve senin protez nereden yerleştirildi?

canım resimleri görebilmek için mesaj sayısının kaça ulaşması gerekiyo?

canım doktor secımı tamamen senın kararın..için kıme ısınırsa kımı daha basarılı gorduysen ona amelıyat olursun..ben doktorumdan memnunum..bu forumda olanlarda memnun..
Asla kımseye demem gıdın cenk beye amelıyat olun dıye..sadece onerırım memnunum dıye.. amelıyat olmak ısteyende gıder konusur aklına yatarsa olur amelıyatını..
sonucta herkesın krıterlerı farklıdır.. mesela ben damlayı begenmıyorum ve doktorumda benle aynı dusuncede ve hastam cok ıstemedıkce damla yapmam dıyo..
benım krıterlerımle sızlerınklı bır degıl..o yusden gorusmek ıstersen gıder gorusursun ve kararını ona gore verırsın..

ben de ekliyorum kabul ederseniz sevinirim :)

kabul edıyorum sızı

resimleri nasıl görebilirim??

arkadas olarak ekleyeceksın ve forumdakı konulara 25 mesaj yazman gerekıyo..sonra gorebılırsın resımlerı

canım resimleri görebilmek için mesaj sayısının kaça ulaşması gerekiyo?

25 mesaj sayısına ulasmanız gerekıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…