- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
- Konu Sahibi asminreina
-
haberi yeni öğrendim. inşallah istediğin gibi olur gizemcim burnun da. sağlıkla kal canım.
Dr. Cenk Facebook sayfasında Estetik Cerrahi Ameliyatlar hakkındaki sorularımıza cevap verdi.. Sizlerde araştırdığınız merak ettiğiniz konularda sorularınızı sorabilirsiniz
Evet sorulan her soruya cevap vermiş ..Cenk Bey in eline emeğine sağlık ..
bencede..zatenn amelıyat olmadan once ben nette bakarken baska sıtelerdede gordum cevapladıgı sorularıı ve aradıgında benı 20 dakıka konustuk ve tum aklıma gelenlerı sordum ve acıklamalarını yaptı kı bnm baska saglık problemım vardı onla ılgılı sorularımada gayet net yanıtlar aldım..
bunlarda benım cenk beyı tercıh etmemde etkılı oldu..
gizeml size siz cenk beyemi ameliyat oldunuz diye sorsam aipmi etmis olurum, ve profil resminiz sizemi ait cok sahane gozukuyor :)), merakimi mazur gorun bende cok istiyorum suanda arastirmadayim..
evet ben cenk beye amelıyat oldum..profıl resmım bana ait degıl ama benımkılerden gerı kalır bı halı yok :)) yanıltıcı oluyo sanırım o resım degıstırıyorum ..kendı albumum var. mesaj sayın yeter oldugunda vve ekledıgın zaman gorebılırsın..
resimleri yeni görebildim çok beğendim çok iyi bi örnek oldu teşekkür ederim eklediğin için
rıca ederım canım..ben amelıyat oncesı resımlerımıde ekledım cunku ben 375 cc dedıgım zaman ılk zamanlarda cok buyuk protez gıbı gelıyodu arkadaslara ama vucut bunda cok onemlı..gogus tabanı dar olan bırınde bu ebat kullanılmaz, benım gıbı gogus kafesı genıs bırındede 300 cc cok komık durur.. o yusden oncesı ve sonrasını goren arkadaslardan hep abartı olmadıggı ve tam benım vucuduma gore oldugu yorumunu aldım..
ben mutluyum,darısı ve en guzellerı bu amelıyatı olmak ısteyen arkadaslara nasıp olsun ..
ben de doktorla birlikte karar verilmesi gerektiğini düşünüyorum. çünkü onlar bu işin uzmanı, biz değiliz.
evet bencede sonucta onllar egıtımını alıyo ama sızınde ne ıstedıgınızı anlatmanız onemlı..ben hep amelıyat oncesınde vucuduma gore olsun, buyuk olsun ama abartıda olmasın demıstım ve tam ıstedıgım gıbı oldu..
mesela bende cok kucuk duran 325 cc bı baskasında zayıf, narın yapılı, mınyon tıplı bırınde gayet dolgun durabılıyo..
ne ıstedıgını belırtıp, gerısını ((eger cerrahınıza guvenıyosanız)) cerraha bırakmak gerekir bence ..
fotolarını gördüm. yanlış hatırlamıyorsam mesaj da yazmıştım fotolara. maşallah diyorum.
önden bi foto ekledim nasıl duruyor yorumlarınızı bekliyoruuuum :)
yorumları okudum ve fotograflarını merak ediyorum arkadaş olarak ekledim kabul edersen çok sevinirim.. bende ameliyat olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?