- Konu Sahibi asminreina
-
cok tesekkur ederım canım..sen erzurumda yasıyomussun baktımda profılıne..ordamı amelıyat olacaksın..benım bır arkadasım plastık cerrah erzurumda..sen kıme olcan merak ettım sımdı..
bende erzurumda yaşıyorum ama burda doktor bulmak biraz sıkıntılı arkadaşının ismini verebilir misin
gidip kendisiyle görüşeyim
selamlar. ben bayramdean öb-nce göğüs büyütme ameliyatı oldum dr güner uysala ve çok memnunm. koltuk altından koyuyor kendisi protezi ve sonıuçları hakikaten çok iyi. Tavsiye ederim bir düşünmeni.
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
selamlar. ben bayramdean öb-nce göğüs büyütme ameliyatı oldum dr güner uysala ve çok memnunm. koltuk altından koyuyor kendisi protezi ve sonıuçları hakikaten çok iyi. Tavsiye ederim bir düşünmeni.
yeni bir resim ekledım abiye straplez olarak..bakalım yorumlarınız nasıl olacak :)
Canım maşallah..Gögüs büyüklügün gayet iyi duruyor..zaten yorumumuda yaptım ama burdanda yapiyim dedimElbisenin diyorum gögüs kesimi birazdaha oyuk şekilde olsaydıda biraz fışkıran dekolte verseydin harika olurdu..Vallah ortalıktaki hatunlar çatlardı..Gözlerine sokarcasına..Ama boşver yaa..olan vaaarrr..olmayan varr..şimdi bir deyim vardır..Kedi ulaşamadıgı cigere mındar dermiş..O hesap yani Aman bizler memnunuz,mutluyuzya kim ne derse desin.Allahım benim hakkımda kim ne düşünüyorsa Allah ona iki katını versin de..gidecegi yere gider zaten Allah büyük..Canım çok çok öpüyorum..kendine iyi baakkk...
yeni bir resim ekledım abiye straplez olarak..bakalım yorumlarınız nasıl olacak :)
Katılıyorumgöğüs ölçün, göğüslerinin vücuduna oranı, elbisenin rengi, biçimi, boyu... hepsi harika!
başka söz söylemeye gerek bile yok.
göğüs ölçün, göğüslerinin vücuduna oranı, elbisenin rengi, biçimi, boyu... hepsi harika!
başka söz söylemeye gerek bile yok.
bıras dekoltede olsa fena olmazdı)
Evet ...işte bunada katılıyorum ben
geldım artık forumdayım sureklı :) özledım yazı yazmayı buraya
geldım artık forumdayım sureklı :) özledım yazı yazmayı buraya
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
sağda 375 cc , solda 350 cc hıgh profıle yuvarlak cohensıve jel var..
teknık dual plan..
kesi yeri meme altı.
hosgeldın canım yuvanagünaydınlar olsun
Hoşgeldinnnn...sefalar getirdinnn.... Buralarda ol tabi,boş bırakma buraları
Sanırım beni tarif ediyosun canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?