gizeml Meme Estetiği ameliyatı

cok tesekkur ederım canım..sen erzurumda yasıyomussun baktımda profılıne..ordamı amelıyat olacaksın..benım bır arkadasım plastık cerrah erzurumda..sen kıme olcan merak ettım sımdı..

bende erzurumda yaşıyorum ama burda doktor bulmak biraz sıkıntılı arkadaşının ismini verebilir misin
gidip kendisiyle görüşeyim

bende erzurumda yaşıyorum ama burda doktor bulmak biraz sıkıntılı arkadaşının ismini verebilir misin
gidip kendisiyle görüşeyim

canım benım o arkadasım ıstanbula gectı ve ıstanbulda calısıyo artık..erzurumdakı cerrahlara baktım ömer beydı sanırım kendını cok gelıstırmıs bırıne benzıyo..onunla gorusmenı onerırım..

selamlar. ben bayramdean öb-nce göğüs büyütme ameliyatı oldum dr güner uysala ve çok memnunm. koltuk altından koyuyor kendisi protezi ve sonıuçları hakikaten çok iyi. Tavsiye ederim bir düşünmeni.

kumsalcım arkadas erzurumda bır cerrah arıyo..erzurumda tavsıye edebılecegın bır cerrah varsa arkadasa onerebılırsın..
istanbul yada izmire gelme gıbı bı dusuncesı yok sanırım..

resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..

canımcım sana özel mesaj yazamadım. Uyarın için teşekkür ederim sana. Bide seni arkadaş olarak ekledim ama özel albümünü göremiyorum yaaa..

selamlar. ben bayramdean öb-nce göğüs büyütme ameliyatı oldum dr güner uysala ve çok memnunm. koltuk altından koyuyor kendisi protezi ve sonıuçları hakikaten çok iyi. Tavsiye ederim bir düşünmeni.

Canım tavsiyelerini ve doktor önerilerini forumdaki arkadaşların konularına yazman bence hoş bir durum degil.Zaten konun açılmış ilgilenen arkadaşlar Açtıgın konuyu okuyarak senden bilgi alabilirler.Bu durumdan emin olki bütün arkadaşlar rahatsızlık duyuyorlar,açıksözlülügümle sana yazmak ve seni uyarmak istedim

yeni bir resim ekledım abiye straplez olarak..bakalım yorumlarınız nasıl olacak :)

Canım maşallah..Gögüs büyüklügün gayet iyi duruyor..zaten yorumumuda yaptım ama burdanda yapiyim dedim Elbisenin diyorum gögüs kesimi birazdaha oyuk şekilde olsaydıda biraz fışkıran dekolte verseydin harika olurdu..Vallah ortalıktaki hatunlar çatlardı..Gözlerine sokarcasına..Ama boşver yaa..olan vaaarrr..olmayan varr..şimdi bir deyim vardır..Kedi ulaşamadıgı cigere mındar dermiş..O hesap yani Aman bizler memnunuz,mutluyuzya kim ne derse desin.Allahım benim hakkımda kim ne düşünüyorsa Allah ona iki katını versin de..gidecegi yere gider zaten Allah büyük..Canım çok çok öpüyorum..kendine iyi baakkk...

arzumcum tesekkur ederım yorumun ıcın..o abıyeyı memesız zamanlarımda almıstım ful destek gıyındıgım ıcın dekoltelı almadım ve halıyle yaptırıncada bıras kapalı kaldı, yanı kapalı dekolteydı..oyle ıste.. allah ısteyenlere daha guzellerını versın..bende cok optum canım senı..sende cok ıı bak kendıne..

sağda 375 cc , solda 350 cc hıgh profıle yuvarlak cohensıve jel var..
teknık dual plan..
kesi yeri meme altı.

slm bende aynen dual plan kesı meme altı, 400cc ye yakın bır buyukluk ıstıyorum..doktorunuz kımdı? yuvarlak-damla arasında kararsızım, dualın ucu kalkık oluyormus, damla zaten oyle ıyıca havaya kalkık olursa dıye endıselenıyorum...yuvarlakta da bır duz gıbı yuvarlark var bırde tam yuksek-high profıl var, o ıkısı arasında kararsızım...dual planın spor yapmaya engelı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…