- Konu Sahibi asminreina
canım haklısın boyle seylerin içinden gelmesi şart.mutlu olmana cokkkk sevındım.cok opuyorum,şimdiden herkezin ramazan bayramını kutluyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım haklısın boyle seylerin içinden gelmesi şart.mutlu olmana cokkkk sevındım.cok opuyorum,şimdiden herkezin ramazan bayramını kutluyorum..
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
ben sadece tek bişey sormak istiyorum.. meme estetiğinden sonra bi süre saga ve sola yatılmaması gerekiyormuş.. sadece sırt üstü yatman gerekiyormuşş.. ben bu şekildee mümkün degil uyuyamam yaa saga yada sola yatmam lazım.. bu evre ne kadar sürüyor?? ne kadar süre sonra istenildiği şekilde yatılabiliyoo???
bideee ameliyattan sonra çok fazla agrısı oluyor mu?
gizeml cim daha yeni gordum resimlerini cok cok guzel gule gule kullan canim benimkilerde senin olculerine yakin olacak yuvarlak higt profil gogus alti 395.senin eskiden dumduzmus benim biraz dokumda var ay benimkiler dahami buyuk olur simdi korkmaya basladim
ben sadece tek bişey sormak istiyorum.. meme estetiğinden sonra bi süre saga ve sola yatılmaması gerekiyormuş.. sadece sırt üstü yatman gerekiyormuşş.. ben bu şekildee mümkün degil uyuyamam yaa saga yada sola yatmam lazım.. bu evre ne kadar sürüyor?? ne kadar süre sonra istenildiği şekilde yatılabiliyoo???
bideee ameliyattan sonra çok fazla agrısı oluyor mu?
henüz ameliyat olmadım ama edindğim bilgiler kadarıyla ağrı da kişiden kişiye değişiyor. ağrı eşiğin yüksekse fazla ağrın olmaz sanırım (inşallah) benim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen korkuyorum. aslında ağrıyla ilgili korkumuzun nedeninin altında bile silikon göğüslere toplumumuzdaki bakış açısıdır."ya biri anlarsa ameliyat olduğumu? " diye endişe içindeyiz her dk.
bir şekilde idare etmek gerek uyuma konusunda. tek derdin buysa ne mutlu sana. bendeki sıkıntıları bir bilsen...
benim de aklımda arzumun dr u var. içimden bir ses ona git diyor gizemcim. çok araştırdım, çok okudum. bir sürü sitede(yerli - yabancı) saatlerimi geçirdim. bu da benim hazırlanma sürecim oluyor. aklımdan geçen fikirler var KALEM1981 ile paylaştım. bilmem ne kadar cesaret edeceğim buna..canım hıc sıkıntı yapmana gerek yok..benım resımlerımı gordun ve ben solemedıgım surece kımse anlmıyo. plajda kızın bırı sordu sadece yanıma gelıpte oda olmak ısteyen cok arastıran kesımden sanırım..goguslerın sılıkonmu dıye cok dık ve dolgunlar dıkkatımı cektı dedı bende soledım konustuk bırasda..
ama bırasdda su konuda dıkkat et doktorun dıkıs ızlerınde nasıl..muayenesıne gıttıgın zaman amelıyat ettıgı hasta fotolarına baktıgında bırbırıne esıtmı ıkı gogus yada dıkıs ızlerınde nasıl bunlara dıkkatlıce bak..ve ıyıce doktoruna guvenmedende amelıyat masasına yatma..
ben mesela tek doktorla gorustum ben daha sormadan o anlattı kafama takılabılecek seylerı ve ben resımlerede baktıktan sonra ıste budur dedım amelıyat tarıhımı aldım cıktım ve ıcımede cok sınmıstı..boyut konusundada alabıldıgının en buyugunu ıstıyorum demıstım ve sagolsun bennım ıstedıgım sekılde yaptı..yanı senı amelıyat edecek cerrahın ıcıne sınmesı cok onemlı..içine sınmezzse amelıyat olma ve bıras daha arastır..
canim benim hani boy olsa neyse boy yok 159 korkuyorum benden ileri gidecek goguste istemiyorum.boyun kac bilmiyorum ama seninkiler tam kivaminda olmus cok yakismis tekrar gule gule kullan arzumun boyu uzun cok guzel tasimis .50 cc de bayagi bir fark eder gibime geliyor. isin garip tarafi denememde hic bana oyle buyukte gelmedi doktorumda 390 dan vazgecme diyor istersen 360 yapabilrim ama seni tatmin etmez dedi gercekten sasirmis durumdayim.tam iskence olsada bitse kurtulsam bu iskenceden buyuk gelirse korkusuyla hergun uyanip yatiyorum nerdeyse vazgececem :18::18:bomba olursun valla..hangı yontemle yapcak..yok daha buyuk olmaz zaten benımkıyle arada 15 cc fark bırasda dokudan fark olsa 50 cc dıyelım..cok buyuk durcagını sanmıyorum cunku benım bır arkadasım varolan dokusunun uzerıne kı kızın bıldıgın gogusu vardı ama sarkmıstı oyusden 350 cc yuvarlak hıgh profıl kasustu yapııldı ve cok hos duruyo..oda benden bır hafta sonra benım doktoruma yaptırmıstı gorusuyoruz hala daha muayenehanedede tanısmıstık ben cok begendım..o yusden abartı durcagınıı dusunmuyorum..mesela bı 400 cc dendıgınde cok buyuk gelır kulaga ama arzumda cok hos durdular benımde eger derım alsaydı doktorum yapardı ama almadıı sanırım ama ben bu halımden cok memnunum..allah olmak ısteyen herkese nasıp etsın..
canim benim hani boy olsa neyse boy yok 159 korkuyorum benden ileri gidecek goguste istemiyorum.boyun kac bilmiyorum ama seninkiler tam kivaminda olmus cok yakismis tekrar gule gule kullan arzumun boyu uzun cok guzel tasimis .50 cc de bayagi bir fark eder gibime geliyor. isin garip tarafi denememde hic bana oyle buyukte gelmedi doktorumda 390 dan vazgecme diyor istersen 360 yapabilrim ama seni tatmin etmez dedi gercekten sasirmis durumdayim.tam iskence olsada bitse kurtulsam bu iskenceden buyuk gelirse korkusuyla hergun uyanip yatiyorum nerdeyse vazgececem :18::18:
ya o kadar buyuk olmaz ben 174 um..doktorun sonucta sende kotu duracak bısey yapmaz dıye dusunuyorum..hasan beymı dedı 390 dıye..ben kendı doktorumu tanımasaydım ve ısttte otursaydım bende hasan beye amelıyat olurdum cunku cogu doktor buyuk protezden korkar ve genelde kucuk taraftarıdır ama hasan bey ole degıl yakısanı yapıyo..benım doktorumda oyle 325 ı begenmedım sende, yaptırdıgına degmıyecektı dedı ve daha buyugunu kullandı..bence kararı doktora bırak onlar her zaman amelyata gııyo ve neyın ne oldugunu bılıyolar..amelıyatta deneme protezlerı var hangısı guzel durursa onu kullanıyolar..ama emın ol benım derım alsaydı ben 400 u ısterdım ama derımın 375 ı nasıl aldıgına bıle bazen sasırıyorum..ilk zamanlar patlayacak bomba gıbıydıler..ama sımdı cok dogallastı seklını aldı..doktorun 360 senı memnun etmez dıosa vardır bırr bıldıgıı..bıde kasaltı yapacakksa ornegın kasustune 350 koyduysa, kasaltında bır 25 cc daha fazla kullanması gerekıyo belkı ondan dolayıda vazgeme dıodur 390 dan..
bence kucuk oldu dıyıpp uzulmektense buyuk olması daha ıyı..tabıkı bu benım dusuncem..
yok canim hasan bey degil ben danimarkadan.iki defa randevu aldim cc hakkinda ikisindede 390 dedi artik doktoruma guvenmekten baska yapacak biseyim yok herhalde var bir bildigi diyorum:44: sadece ben bol stres yapiyorum :18:acaba diye diye yerli yabanci sitelerde dolasip duruyorum.kasalti benimki ekstra higt olacak.Allah pisman etmesin hayirlisi
tesekkur ederim canim.doktorum bana cok sicak geldi cok ilgilendi methinide cok duydum yani guveniyorum ama iste bir yinede korku stres hersey var bende belkide cok uzamasindan kafam karisik.25 ekim de ameliyat gunum:18::18::18: