- Konu Sahibi asminreina
-
insallah canim ogun hayirlisiyla gelsede bitse bu iskenceCanım o heyecanın olması çok normal.Ben o kadar araştırma yapmıştım,ameliyat günü geldiginde arabada giderken eşime ben ne yapıyorum yaa,manyakmıyım.Hadi eve dönelim bile diyesim geldi.Ama demedim çünkü o da böyle bir fırsat bekliyorduHatta doktor son ölçümleri yaparken-Hasan bey 400cc çokmu büyük olur yoksa,biraz küçügünümü yapsak,demiştim.Yüzüme baktı ve rahat ol bana bırak ben senin ne istedigini biliyorum demişti.Yani doktoruna güven canım.Sende böyle duyguların olması,paniklemen falan normal.Ameliyat öncesi sakinleştirici yapana kadar herşey,uyandıgında herşeye degermiş diyeceksin ve inanki öyle kafanda tahmin ettigin gibi kocaman gögüslerin olmayacak.Harika gögüslerin olacak buna odaklan...
insallah canim ogun hayirlisiyla gelsede bitse bu iskencehaha esimde bana yazik etme canina niye bicak vuracan hemde bu krizde ama yemezler canim forum forum dolasmaktan yoruldum ne kadar arastirirsam okadar kafamin karistigini anladim:18: oyuzden artik sakinlesmem ve herseyi doktoruma birakmaya karar verdim tabiki kk fistiklarinin onerisiyle iyiki varsiniz
merhaba bu siteyi bayağıdır takipteyim dual planı da yeni öğrendim ve sanırım sende o yöntemle yaptırmışsın internetten araştırdım ama bulamadım o yöntemle yapılan ameliyat resimlerini. Bazı sorularım olucakdı yuvarlak taktırmışsın sanırım göğsün var mıydı senin yoksa yok gibi birşey miydi? yani yuvarlak konulduğunda çok belli olur gibi geliyo da bana :S hep diyorum gerçi ama serenay sarıkaya gibi olmasını istemiorum göğüslerimin doğal durması önemli çokda büyük olmasın ilerde hamileyken falan benden önde giden göğüsler istemem aslaresimlerini görmek isterim bende sakıncası yoksa ekledim seni Allahım inşallaah en kısa sürede benide göğüslüler kervanına katar innşallaah
benimde senin gibi yani çok çok az bişiler var yarım limon misalivalla zaten ne zamandır denize havuza girmiyodum sağlık sebeplerinden dolayı ama artık nedenimde kalmıcak. utanıyorum gerçekten kendime güvenim yok ağrı,sızı da değil korkum parayı hallettiğim an zamanı ayarlayıp anında yatarım bıçak altına ameliyat korkumda yok benim. Allahım inşallah biran önce olabilmemde yardımcı olur gerçekten moral bozucu birşey bi olsam aah aah neler alıcamda ayna karşısından ayrılamam heralde
seni çok iyi anlıyorum. bu sayfalardaki herkes de benzer süreçlerden geçmiştir. ben de henüz olamadım. kiminin birikimi yok, kiminin bunu paylaşabileceği yakını. inşallah senin derdin ikincisi değildir. çünkü asıl sorun bu bence.
yalnız değilsin bunu bil melike. inşallah üstesinden gelirsin sen de.
inşallah ya inşallah hepimiz atlatabiliriz o sürecibenim kardeşimde olmak istiyo benden önce o söylemişti anneme o da başta şaşırsa da biriktirin olun diyo zaten yani parayı hallettiğim an annem yanımda olucak babama zaten söylemem böyle birşeyi
ben anneme bile söyleyemem...
aa neden o kadar karşımı ki? zormuş gerçekten senin işin ama olsun inşallah her türlüğü zorluğu aşığ bizde olduk diyebiliriz en kısa sürede :97:
ekleddım cnm senı.yeterlı msj sayısına ulastıgında gorebıılırsın..yuvarlak portakal gıbı bır gorunum vermıyo ama vucudunun alabıldıgının cok ustnde bı protez kullanılırsa durabılır..dual plande usttekı gecısı yumusatıyo yanı bende 375 cc var doktorum bana dırek kas ustune koyarsam buyukte ıstıyosun portakal gıı bır gorunum olabılır boyle bı goruntu ıstıyyomusun dedı..bende hayır dedım ve o yusden protezın ust kısmını kasın altında bıraktı gerısı kas ustunde..boyle olunca senın dedıgın gıbı belırgın olmuyo..damla seklını alıyo..benımm resımlerımıde goreceksın zaten..benım oncesı bıldıgın dumduzdu..
az önce baktım kotam doldu nihayet ve artık diyorum ki olucam olucam olucaaaaaamm kararımdan kimse döndüremezhemen hemen benimkiler kadarmış zaman geçtikçe göğüs yerine oturdukça izlerde kaybolmuş zaten başda çok dik dik duruyo gibi geldi ama sonra tam oturmuş valla bravo hem öncesi hem sonrası fotolarını koyman gerçekten çok iyi olmuş daha iyi gaz veriyo çook çook teşekkkürler canım hayırlı olsunlarr yeniden
bende cok tesekkur ederım yorumun için..benım için gereklıydı ve ben kendımı boyle daha mutlu hıssedıyorum..
1 yılı gectı ve hıc pişmanlık yasamadım allahta yasatmasın..
Aman haa..eşine bakma sakın sakın sesiz sedasız git ameliyatına.Valla agzının içine bakıyorlar keşke birşey deselerde dönsek geriye diyeİçini rahatla,yok yöntemmiş,yok protez büyüklügüymüş.... artık rahatla,git güzel bir masaj yaptır kendine,doktorunun tecrübesine bırak kendini.Ohhh..misler gibi ameliyatını olcan,bomba gibi özgüveni tavan yapmış biri olarak aramıza gelcen,fotolar falan
cnm arkadaşlığımı kabul etmişsin tşk edrm. albümüne baktım. göğüslerinin ilk önce yeni hallerini gördüm ve. fazla büyük yaptırmadığını düşünmüştüm. ama eski hallerini görünce fikrim değişti. eski hallerine göre gayet büyük olmş. gerçekten yaptırmakta çok doğru bir karar vermişsin . inşallah benmde imkanlarm elverir bende yaptırabilirm. hiç bi sakıncası yok diye düşünüyorum estetiğin. hayırlı olsn cnm çok hoş olmuşlar
rıca ederım canım..umarım sende ıstedıgın goguslere kavusursun..
benım bırınde 375 dıgerınde 350 cc var dıkkat ettıysen bıı onurune gore bıras var meme dokusu..o yusden bu sekılde dengeledı..bu kadarı sıgdı ancak..derım bu kadar esnemıs sanırım hıc meme dokusu yok yıne 375 ı almasına bıle sasırdım..dahada esnese doktorum buyuge karsı degıl ama kotu durursa da yapmam dedı..ben doktorumu sectıkten sonra hep soledıgım sey ben buyuk ıstıyorum yanı olmusken goze hıtap etsın oylede olduu..
ben cok mutluyum umarıımm sende cok mutlu olursun..
cnm sana peki toplamda ne kadar mal oldu. muhakkak herkese göre değişiyor fiyat ama. kafamda kabaca bi fiat olsn istiyrm
salı günü izmirdeydım ve 1 yıl 2 ayı gerıde bıraktım..uzun zmandır gıtmıyodum kontrole cunku doktorumla aynı sehırlerde degılız.
hersey cok guzel ve yolunda hıc bı aksılık yok..
yarında arkadasım burun amelıyatı olacak ondan cok ben heyecanlıyım..bı tasarım yaptı arkadasıma mukemmel..
yaptııgı burunlarada baktık ve bı tanesı kbb doktoruna amelıyat olmustu ve kızın burnu dusmus ve o buruna bıle cok guzel sekıl vermıs.
darısı en kısa zamnda bnm basıma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?