- Konu Sahibi asminreina
gizeml sonunda günüm belli olduu :81: 12 ağustos ameliyat tarihim.dual plan 300cc olacak...şimdiden heyecan bastı :18: canım ameliyattan 2 hafta sonra durum nasıl oluyor? bayaa toparlamış olunuyo mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gizeml sonunda günüm belli olduu :81: 12 ağustos ameliyat tarihim.dual plan 300cc olacak...şimdiden heyecan bastı :18: canım ameliyattan 2 hafta sonra durum nasıl oluyor? bayaa toparlamış olunuyo mu?
canım ben kolay atlatanlardanım ama uzun sure agrı cekenlerde olabılıyo..ben 4 gunden fazla sıkıntı yasamadım oda yatıp kalkarkendı ve destek olmadan kalkamıyodum ama 4-5 . gunden sonra her ısımı kendım yapabılıyodum kollarıma fazla yuklenmemek sartıyla.korkuyla gırme amelıyatın ve her sey daha guzel olacak dıye gır ve hep pozıtıf ol..ılk zamanlar sıkıntı cekeceksın , bıseye benzemeyecekler ama 6 aylık surecte yerıne oturdugunda cok begenırsın.. benım ılk zamanlarda yurumede sorunum yoktu sadece yatıp kalkarken desteksız olmuyodu ılk 4 gun..vucudun alıskın olmadıgı ıcın goguslerınde bı sure agırlıkta hıssedeceksın..ben sporcuya gectıkten sonra yanı bırıncı haftadan sonra gayet rahattım cunku bandajlıydı oncesınde ve benı cok one cekıyodu ama bır haftada n sonra sporcuya gecınce rahatladım..sıkı oldugu ıcın rahattı..sadece ben kollarıma cok yuklenmedım dusta fazla kalmadım dıkıs yerllerımı dustan sonra ıyıce kuruttum ve dıkıs yerlerıne cok dıkkat ettım..5.gunden ıtıbaren ben normal hayatıma dondum ama kollarıma cok yuklenmeden dırsekten hareketle,kendımı yyormayarak..kişiden kişiyede degısıyo senın agrı eşigine bağlı ve bır an once hasta psıkolojınden cıkmana,pozıtıf dusunmene
sana sımdıden hayırlı olsun bol sans..
canım verdiğin tüm bilgiler ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.bende gayet pozitifim içimde hiç kötü bi his yok zaten ağrı eşiğim yüksektir..bugünü o kadar çok bekledim ki artık kavuşmak için sabırsızlanıyorum
kıme amelıyat olacaksın canım..sımdıden bol sans ve hayırlı olsun..umarım hersey ıstedıgın gıbı gıder ve güzel bır sonuc alırsın
görkem hanım hangi hastanede olacaksınız, göğüs ölçüleriniz ve boyunuz kaç?doktorum özlem karataş silistreli..inanılmaz tatlı biri..ve yaptığı göğüsleri bizzat gördüğüm için arkadaşımdan onun arkadaşlarından beğendim güvendim ona karar verdim..çok da aklımı karıştırmak istemiyorum yoksa uzuyo da uzuyo...artık kurtulmak istiyorum..
görkem hanım hangi hastanede olacaksınız, göğüs ölçüleriniz ve boyunuz kaç?
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
Ozel Ege saglikta olucam.. Boy 1.68 omzum genis.. Gogus olcum 75A..hatta onu bile doldurmuyor :)
Sizin 15inde Di mi bi degisiklik gelisme var mi?
resım ekledım meme buyutme amelıyatı olmamıs fakat olmayı dusunen arkadaslara yardımcı olmak acısından...
özel album oldugu ıcın arkadas olarak eklersenız ggorebılırsınız..
canım izmirdesin sanırım amliyatıda ordamı oldun ben istanbuldayım ama bakıyorum senin boyun kilon kaçtı ve kaç cc uygulandı acaba ?
canım benide arkadaş olarak eklermisin bende hala bakınıyorum :)
görken hangi doktor acaba isim verebilirmisin birde hangi teknik olucak ve fiyat nedir acaba? teşekkürler :)
gizeml fotolarına baktım. seninnkiler 2. haftadan beri çok doğallar ne güzel. benimkini sanırım doktor çokyukarı koymuşşş çok biçimsiz seninkilere göre:s moralim bozuldu. belki bende şişlik daha çoktur zamanla iner diye umuyorum
gizeml sence dual planla 300 cc high profile çok büyük olur mu? ben aşırı büyük istemiyorum küçük de olmasın tabi..omuzlarım geniş meme dokum çok çok az...seninde aynı teknik ve high profildi yanlış hatırlamıyorsam..260 küçük geldi gözüme açıkcası başka da 300 var allergan marka olacak...ne diyorsun büyük olur mu?
ekledım cnm senı .
canım Özlem Karataş Silistreli'ye 300 cc dual planla ameliyat olucam..1 gün hastanede kalıcam hepsi 4000 tl..
hımm çok iyiymiş canım yaa :) hangi şehirde acaba istanbuldamı özlem hanım ? bu arada arkadaşlık gönderiyorum kabul edersen sevinirim canım :)