- Konu Sahibi asminreina
canım bende yeni ameliyat oldum.bugün 8. günüm.hala bişeye benzemiyorlar.arkadaş olarak ekler misin beni.seninkilere bakınca bi fikrim olur belki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende yeni ameliyat oldum.bugün 8. günüm.hala bişeye benzemiyorlar.arkadaş olarak ekler misin beni.seninkilere bakınca bi fikrim olur belki.
daha cok erken bıseye benzemelerı ıcın..suankı halıne bakıp canını sıkma sakın..protezın yerıne yerlestıkce ve yumusamaya basladıkca cok daha guzel duracak.bende amelıyat oldugum zamanlar bıseye benzetemedım ama eskı halınden guzeldı ve bı 6 ayda dahada guzellestı ve ılk ıkı haftalık halıyle arada dunya kadar fark var..senı ekledım ben goreceksın aradakı farkı :))
gizeml bugün Özlem karataş silistreliyle görüştüm..çok beklenmedik şekilde gerçekleşti..bi arkadaşımın meğerse ona ameliyat olmuş 2 yıl önce.. ben hep onun göğüslerini doğal sanıyordum halbuki..sonra soluğu özlem hanımın yanında aldım..çok tatlı birisi gerçekten..doğal durmasını ve büyük istemediğimi söyledim..meme dokum varmış bana dual plan 260 ya da 300cc önerdi meme altı kesisi...ağustosta olmak istiyorum...özlem hanımla ilgili bilginiz var mı?
bakarken resmen ağzım açık kaldı.nasıl bir değişim o öyle.öncesi i 2. ay, 11. ay.muhteşemler gerçekten.elimi uzattıp dokunsım geldı.o derece yanii seninkilere bakmam cok iyi oldu.saol canım ekledediğin için.en azından nasıl değişim olduğunu biliyorum artık.sabır sabır sabır diyorum kendime..
canım özlem hanım hakkında herhangı bı bılgım yok..ben bayan cerrah tercıh etmıyorum cunku ben bazı hormonal rahatsızlıklardan dolayı cok doktorla gorustum ve bu gorusmeler netıcesınde bayanlarla anlasamıyorum..genelleme yapmıyorum ama benım denk geldıklerım oyleydı o yusden ben hıc bır bransta bayan cerrah tercıh etmıyorum..
onemlı olan ıcıne sınmesı ve sana guven vermesı.. senın ıcıne sındıyse amelıyat tarıhını al ve ertelemeden amelıyatını ol..izmirde olursan dedıgım gıbırahat edersın.
gizeml bugün Özlem karataş silistreliyle görüştüm..çok beklenmedik şekilde gerçekleşti..bi arkadaşımın meğerse ona ameliyat olmuş 2 yıl önce.. ben hep onun göğüslerini doğal sanıyordum halbuki..sonra soluğu özlem hanımın yanında aldım..çok tatlı birisi gerçekten..doğal durmasını ve büyük istemediğimi söyledim..meme dokum varmış bana dual plan 260 ya da 300cc önerdi meme altı kesisi...ağustosta olmak istiyorum...özlem hanımla ilgili bilginiz var mı?
kız ne hormonal rahatsızlığı anlamadım buna bağlı olarakmı görüşmüyorsun bayan doktorla.bu arada gsel olmuş cuk oturmuş sanki senn gerçek göğüsmuş gbi duruyo.kaç cc taktırdın acaba
selam grkm aynı doktorun hastasıyız.
senin arkadaşın vardı değil mi dr hanıma protez taktıran.?moresea sen tarih aldın mı? bir de bilgin var mı Özlem hanımla ilgili? çevrende özlem hanıma meme büyütme yaptıran falan?
canım sen hangı yontemle oldun..benım dual plan yuvarlak hıgh profıl ama sekıl almaya baslayınca asagı yukarı be nımkıler gıbı olur..eskı hallerınıde gormussundur ne ıcler acısıymısım dımı :)))
evett çok memnun bizzat bende gördüm elledim mıncıkladımm bi güzel kas üstü olmasına rağmen hiçbir şekilde belli değil ve anlaşılmıyor silikon..tamamen doğal duruyor...sonra o arkadaşımdan gören 7 kişi de Özlem hanıma yaptırmış ve herkes inanılmaz memnunmuş..güvendiğim bi arkadaşım ve genelde bu riskli durumlara karışmam ama Özlem hanıma kesinlikle referans olurum dedi..sonra drla konuşunca benim de içime sindi..birlikte atlatıcaz bu süreci desene :) çok sevindim adına ve adıma :81: inşallah kolayca atlatırız ve istediğimiz gibi olurr...
evet grkmmmm sanırım beraber atlatacağız. planlama yolunda giderse ben önümüzdeki hafta yaşadıklarımı detaylarıyla burada paylaşacağım. ayyy vallahi heyecan mıdır korku mudur ama deli gibi karnımı ağrıtıyor. bakarsın kontrollerde tanışırız ne dersin?