- Konu Sahibi asminreina
İzmir'deyim canım ben...ama İstanbul'da olsaydım Barış Çakır'a olurdum..bu arada arkadaşlık isteğini kabul ettim..
teşekkürler canım :) evet Barış bey ağırlıkta şu an haklısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzmir'deyim canım ben...ama İstanbul'da olsaydım Barış Çakır'a olurdum..bu arada arkadaşlık isteğini kabul ettim..
hımm çok iyiymiş canım yaa :) hangi şehirde acaba istanbuldamı özlem hanım ? bu arada arkadaşlık gönderiyorum kabul edersen sevinirim canım :)
benimde sağ göğsüm yukarıdaydı sol taraf aşagıda masaj verdi doktorum ve şu an 6 ay bitti ve tamamen şeklini aldı çok güzel oldu .endişelenmene gerek yok çünkü gerçekten zamanla yerini buluyor ben canlı örneğiyim bunungizeml fotolarına baktım. seninnkiler 2. haftadan beri çok doğallar ne güzel. benimkini sanırım doktor çokyukarı koymuşşş çok biçimsiz seninkilere göre:s moralim bozuldu. belki bende şişlik daha çoktur zamanla iner diye umuyorum
benimde sağ göğsüm yukarıdaydı sol taraf aşagıda masaj verdi doktorum ve şu an 6 ay bitti ve tamamen şeklini aldı çok güzel oldu .endişelenmene gerek yok çünkü gerçekten zamanla yerini buluyor ben canlı örneğiyim bunun
benimde sağ göğsüm yukarıdaydı sol taraf aşagıda masaj verdi doktorum ve şu an 6 ay bitti ve tamamen şeklini aldı çok güzel oldu .endişelenmene gerek yok çünkü gerçekten zamanla yerini buluyor ben canlı örneğiyim bunun
gizeml canım üstteki şişkin görüntü ne zaman aşağı inmeye başlıyor? benim 4. günüm bugün merakla bekliyorum şekil almalarını..şu an gergin ve üst bölümler oldukça şişkin..
Gizem canım merhaba,ben geldim.Nasılsın,yahu herkes nerde kimse kalmamış.Yeni arkadaşlar gelmiş foruma..Görüşürüz canım öpüyorum çok
cnm şimdi resimlerine baktım ve çoook beğendim iyi ki olmuşsun çok doğal ve aynı zamanda vücudunla çok uyumlu olmuşlar kusursuz olmuşlar güle güle kullan keyfini çıkar artık cnm
cnm cenk bey kontrollerden ucret almıyo..bende sormustum.. ılk gıttıgımde unuttum..ıkıncısınde kontrollere ucret verıyomuyuz dıye..kontrollerden ucret almıyorum demıstı ve cok sık kontrole cagırmasına ragmen..sasırmıstım ben o zmn cunku ben adudekı doktoruma sadece tahlıl sonucuna bakmaya 150 lıra para verıyorum ve cenk bey almayınca kontrolden ucret benımde senın gıbı garıbıme gıtmıstı..bende bıdahakı gıdısımde tatlı alıp goturdum..sende bole bı jest yapabılırsın istersen..tabı senın kararın ama ben neredeyse 8 kontrole gıttım elı bos gıtmeyıde sevmıyorum o yusdeen arada bıseyler alıp goturuyodum..
kızlar merhaba,
ameliyat oldugunuz doktora neden boyle bir jest yapıyorsunuz kı?sonucta doktor ona gore parasını aldı.ben sımdıye kadar hıc bır doktora hedıye almadım alanda duymadım.herkezın kendı tercıhı yargılamıyorum fakat gereksız oldugunu dusunuyorum.