• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizeml Meme Estetiği ameliyatı

gizeml fotolarına baktım. seninnkiler 2. haftadan beri çok doğallar ne güzel. benimkini sanırım doktor çokyukarı koymuşşş çok biçimsiz seninkilere göre:s moralim bozuldu. belki bende şişlik daha çoktur zamanla iner diye umuyorum
benimde sağ göğsüm yukarıdaydı sol taraf aşagıda masaj verdi doktorum ve şu an 6 ay bitti ve tamamen şeklini aldı çok güzel oldu .endişelenmene gerek yok çünkü gerçekten zamanla yerini buluyor ben canlı örneğiyim bunun

benimde sağ göğsüm yukarıdaydı sol taraf aşagıda masaj verdi doktorum ve şu an 6 ay bitti ve tamamen şeklini aldı çok güzel oldu .endişelenmene gerek yok çünkü gerçekten zamanla yerini buluyor ben canlı örneğiyim bunun

canım ya nerelerdesın?? uzun zaman oldu yoksun. herseyın yerınde olmasına sevındım :))

gizeml canım üstteki şişkin görüntü ne zaman aşağı inmeye başlıyor? benim 4. günüm bugün merakla bekliyorum şekil almalarını..şu an gergin ve üst bölümler oldukça şişkin..

gizeml canım üstteki şişkin görüntü ne zaman aşağı inmeye başlıyor? benim 4. günüm bugün merakla bekliyorum şekil almalarını..şu an gergin ve üst bölümler oldukça şişkin..

cnm zamanla protezın yerıne oturmaya baslayınca o usttekı sıslık gıdecek.sımdı yerıne oturmadıgı ıcın bombelı duruyo olabılır..
daha senın cok erken vucudunda şiştir..zamanla cookk güzel şekil alıyolar..şişliklerin ıkı üç haftaya gecer vucudundakı ve memendekı odemler sekıl almasınıda sabırla bekleyeceksın..sıkı bır sporcu sutyenı kullan sekıllenmesınde yardımcı oluyo..

ben de estetik yaptırmayı düşünüyorum. aslında doğal yollardan büyütmek istedim ama mümkün olmadığını söylüyolar. meme estetiği ile ilgili bu siteyi okuyordum hep. epey ameliyat olan ve olmayı düşünen insan görmek beni mutlu etti sizinle paylaşabileceğimi düşündüm:) fotoğrafları görmem şuan için mümkün olmuyor yeni geldim ama gerçekten merak ettim. benim de sanırm herkes gibi tek korkum doğal durmaması. zaten çok büyük istemiyorum ama ne biliym. bi de anneme söyledim pek yanaşmadı zararlı falan dedi. ben babama söylemem annemden destek alırım diyordum, annemi de yanaştıramıyorum. yağ enjeksiyonu için biraz daha araştırma yaptıktan sonra annemizin vermese de sanırım işe girer girmez slikon taktırırım:))

cnm şimdi resimlerine baktım ve çoook beğendim iyi ki olmuşsun çok doğal ve aynı zamanda vücudunla çok uyumlu olmuşlar kusursuz olmuşlar güle güle kullan keyfini çıkar artık cnm :nazar:

Gizem merhaba sana gene bir sorum olacaktı ; hani kontrollerimize gidiyoruz ya doktora kontrol ücreti vermiyormuyuz ve bu sonuna kadar böyle mi devam edecek? Ben ilk gittiğimde sormuştum yardımcısı gerek yok demişti bana garip geliyor kendimi rahatsız hissediyorum bir daha sorayım mı acaba? Bilgilendirirsen beni içim rahat edecek

cnm cenk bey kontrollerden ucret almıyo..bende sormustum.. ılk gıttıgımde unuttum..ıkıncısınde kontrollere ucret verıyomuyuz dıye..kontrollerden ucret almıyorum demıstı ve cok sık kontrole cagırmasına ragmen..sasırmıstım ben o zmn cunku ben adudekı doktoruma sadece tahlıl sonucuna bakmaya 150 lıra para verıyorum ve cenk bey almayınca kontrolden ucret benımde senın gıbı garıbıme gıtmıstı..bende bıdahakı gıdısımde tatlı alıp goturdum..sende bole bı jest yapabılırsın istersen..tabı senın kararın ama ben neredeyse 8 kontrole gıttım elı bos gıtmeyıde sevmıyorum o yusdeen arada bıseyler alıp goturuyodum..

cnm cenk bey kontrollerden ucret almıyo..bende sormustum.. ılk gıttıgımde unuttum..ıkıncısınde kontrollere ucret verıyomuyuz dıye..kontrollerden ucret almıyorum demıstı ve cok sık kontrole cagırmasına ragmen..sasırmıstım ben o zmn cunku ben adudekı doktoruma sadece tahlıl sonucuna bakmaya 150 lıra para verıyorum ve cenk bey almayınca kontrolden ucret benımde senın gıbı garıbıme gıtmıstı..bende bıdahakı gıdısımde tatlı alıp goturdum..sende bole bı jest yapabılırsın istersen..tabı senın kararın ama ben neredeyse 8 kontrole gıttım elı bos gıtmeyıde sevmıyorum o yusdeen arada bıseyler alıp goturuyodum..

Ben de aynen teşekkür hediyesi kalem almıştım sonra yöresel birşeyler götürdüm ücret almadığı için herseferinde birşeyler götürmeye çalışıyorum kendimi eksikli hissettim çok sağol en azından içim rahatladı bir daha sorayımmı diyodum kendime..

kızlar merhaba,
ameliyat oldugunuz doktora neden boyle bir jest yapıyorsunuz kı?sonucta doktor ona gore parasını aldı.ben sımdıye kadar hıc bır doktora hedıye almadım alanda duymadım.herkezın kendı tercıhı yargılamıyorum fakat gereksız oldugunu dusunuyorum.

Canım duymaman ilginç benim babamda doktor ve hastalarından ufak tefek çok hediyeler gelir.Etrafımda da doktor tanıdığımız çok hastalarından memnuniyet hediyesi
verenler çok ha ufak tefek şeyler bunlar içinden gelir yaparsın veya yapmazsın doktor yaptı veya yapmadı diye zaten hastasına ona göre davranmaz veya yargılamaz sana göre
gereksiz bana göre içimi rahatlatacak bişey..

kızlar merhaba,
ameliyat oldugunuz doktora neden boyle bir jest yapıyorsunuz kı?sonucta doktor ona gore parasını aldı.ben sımdıye kadar hıc bır doktora hedıye almadım alanda duymadım.herkezın kendı tercıhı yargılamıyorum fakat gereksız oldugunu dusunuyorum.

benım ıcımden gelıyo boyle ufak jestler yapmak.. eli boş gıtmeyı sevmıyorum o yusden boyle tercıh edıyorum..ha tabıkkıde hakedene yapılır..amelıyat gecesı telını verıp bı sorun olursa ara dıyen , o kadar sık kontrole cagıran , amelıyatta oldugu zamanlar harıc en ufak bı sorunda ddırek kendısıne ulasabılıyo olmam ve en onemlısı tüccar olmaması..bunlar benım gozumde bır cerrahın degerını arttırır.
sonucta cok basarılı bır amelıyatt gecırdım ve hersey ıstedıgım gıbı oldu..sağolsun bır gun bıle pişmanlık yasamadım sayesınde ve benım gercekten ne ıstedıgımıde cok ıyı bılıyodu..
yıllardır eksık olan parcama srounsuz bır sekılde ve tam ıstedıgım gıbı sahıp olmamı sagladı
cenk beyın benım ıcın yaptıklarının yanında benım yaptıgım hıcbirşey..
tamam onun gorevı ama her cerrah görevini başarıyla yapamıyo..

Back