Giyim tarzınız ?

giyim tarzınız ne?

• Spor (Rahat kesim)

OY: 181 51,4%
  • Punk ve Gotic (Karanlık,aykırı)

OY: 22 6,3%
  • Avangard (Yeni/denenmemiş olan,dikkat çekici)

OY: 35 9,9%
  • Kolejli (Ekoseler, baklava dilimi desenleri, süvet

OY: 7 2,0%
  • Klasik (Genel kabul görmüş)

OY: 70 19,9%
  • Hippi (Rahat ve salaş)

OY: 32 9,1%
  • Frapan (Aşırı göz alıcı, çarpıcı,derin dekolteler

OY: 17 4,8%
  • Her hangi bir tarzım yok

OY: 65 18,5%

• Ankete Katılan
    352
Ben etnik giyime bayılırım...Şalvarlar, elbiseler, hatta ceketler...Taksim ve Kadıköydeki pasajlarda istediğim etnik giyimi bulabiliyorum. Sıcak renkleri çok severim ama desenli çiçekli böcekli veya baskılı kıyafetler giymem...genelde tek renk veya çizgilidir kıyafetlerim.

Rahat giyinmeyi seviyorum, eşofman gerçekten bağımlılık yapan bir şey...spor ayakkabı, eşofman T-shirt üçlüsü her mevsim en sevdiğimdir. ama bunların üstüne bolca makyaj yapanlardan, parlak oje sürenlerden değilim -tatlicadiarzu-

Converse tutkumdan da vazgeçemiyorum. Kep törenimde hanfendi plili eteğimin altına bile Converse giydim :)) kaydirigubbakcemile3

Fakat bunların yanında, topuklu ayakkabıya da bayılırım, ihtiyacım olmasa bile indirimde hoşuma giderse mutlaka alırım...giyilecek yerlerde mutlaka topuklu ayakkabı giyerim. skinny kotun altına giymeyi çokk severim...:))

Son zamanlarda daha çok beyaz, siyah ve uçuk pembe renkleri ağırlıklı giyiyorum.

En sevmediğim tarz ise, gothic tarzı, ve baskılı çocuksu T-Shirtler...

bu sayılanların içinden hippi tarzı bana en yakın olan.ama abartılmadığı sürece gotik tarzı da seviyorum.
ortama göre giymek zorundaysam klasik de giyinirim ama kendi tarzımı katarım.

Vintage giysilerden hoşlanıyorum lakin Zara, Mango gibi mağazalarda satılan vintage "görünümlü" gıcır gıcır kıyafetleri kastetmiyorum.
Özellikle 50'lerin modası hoşuma gidiyor.
Puantiyeli elbiseler, saça ve yakaya takılan çiçekler, zarif topuklu ayakkabılar, kabarık etekler...
Elbette her gün böyle giyinmiyorum ancak son zamanlarda giyimim topuklu ayakkabı, çiçekli, puantiyeli, kareli elbise ve üzerine alınan düz renk bir hırka ile küçük çantalardan oluşuyor.
Saçıma bandana ya da küçük bir çiçekli toka takıyorum, aksesuar olarak kirazlı, damalı küpeler kullanıyorum.
Türkiye'de vintage giysiler bulmak zor olabiliyor, ebay bu konuda benim gibi vintage severler için büyük nimet.

qeneLLkLe siyah kenarLarı beyas cizqLi esofman üstüne beyaz t-shirt ... beyaz kenarLarı siyah parLak cisqLi superstarr qbii vss... yada fiLeLi corap üserine diz hizasının ßiras aLtına qeLcek $ekLde siyah tayt we siyah bahcwn tipLi eLbiseee OoOoooo cok cix oLyo wlla xD siyah beyas damaLı her$ein manyaqıymmm...! damaLı ayakkabı cnta kemer cüzdan küpe ne buLursam aLıyorum xD ayakkabı vans, converse we superstar arasnda qidip qeLiorem xD...$mdLk ßu kdr : )

benim tarzım çok farklıdır kimsenin bulamadığı şeyleri bulurum yırtık bluzler filan hep farklı görünürüm..

Genellikle spor giyinirim...
Çoğu zaman elbise, kapri,eşorman,dar paça kot, üstüne genellikle askılı yada straplez badiler, ayakkabı olarakta babet,converse yada spor ayakkabı giyerim... Bu senede ilk defa sandalet aldım normalde kolay kolay sandalet beğenmem...
Çok nadir olarakta kısa şort yada kısa etek giyerim bu da sevgilimle kavga ettiğim zamanlar olur genelde onun haricinde kısa olan etek ve şortlar tarih olur...
Çok nadir klasik giyinirim.. Klasikten kastım yine dar paça kot altına topuklu ayakkabı ve üstüne bi badidir... Bu şekilde de bu sene giymeye başladım...
Bazende acayip salaş giyinirim üstümde bol birşeyler tabi tişört değil bi omuzu açıkta bırakan tarzda bol bi üst altımdada etek pantolon tarzı birşey giyerim... Bu arada file ve desenli çoraplara bayılırım...ama siyah renk olmak şartı ile...Ponponlu ve tüylü şeylere bayılırım kışın genelde kazaklarım yada hırkalarım tüylü ve ponponludur...
Frapan şimdiye kadar pek giymedim ama bundan sonra yerine göre frapanda giymeyi düşünüyorum...
Genellikle giydiğim renkler ise koyu renklerdir yada pastel tonlarında giyinirim .Çok fazla göz alan renkleri giymeyi pek sevmem.
Bu arada ne giyersem giyeyim mutlaka tırnaklarımda ojelerim olur... Genellikle kırmızı ve siyah oje kullanırım bunun yanı sıra bazende kıyafetime uygun bir renk oje sürerim...

belirli bi giyim tarzım yok, yani her tarz giyinirim yerine göre gideceğim yere göre..

oyüzden alışveriş yaparkende tek tarz takılmam her telden çalarım yerimseniben

Spor la klasik tarzı karıştırarak giyinirim
Kot pantolon üstüne şık bir kıyafet , dekolteli dantelli bluzlar
Altına Spor ayakkabıda giyerim topukluda..

Avangard, Frapan ve Klasik giyinirim genelde.Şık ve iddialı olmayı severim her zaman her yerdezemuszemus
Sporda ayda yılda 1 kez :1closedeyes:

ben rahat kıyafetler giyerim genelde..günlük kot babet üzerime badi straplez tşört vs
eşofman converse tşört benm kurtarıcımdır :))
kışın pastel tonlarnda giyerim genel olarak...çizme kazak skinny kot,uzun hırkalar...
yazın ise mini etekler çıkıyo dolaptan :))sevgilimse bagrmaya başlıyo :))
en çok bayıldıgım ise topuklu sadec bi ayakkabı,skinny kot ve üzerine bi bluz...yerinde giymek önemli tabi..bayılıyorum resmn...
bol pantoln aldım bu aralar...sevgilim dar paça giyme artık dedi...begendim bende zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…