-
- Konu Sahibi BeyazPerim
gibi gibi. canım şöyLe bişey tabi ben bukadar asLa abartmıyorummonuda söLiyim xD punkLa fzLa bi aLkası yok gbi yni öLe
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX-----------
bnde punk ve skınhead tarzı giyiniyorum hatta bi ara saçlarım muaktı :jeyyar: dar paça dar kesim pantolon giyiyorum ayakkabı olarak etnies, supra giyiyorum deri ceketim muhakkak vardır leopar desenli kıyafetlerim ve kemerlerimde dövmem var piercing im var tabi saçlarım normal .... marjinal olmayı seviyorum asla koyu renkleri tercih etmem fosforlu ve canlı renkleri severim 20 yaşındayım senelerden beride tarzım hep bu yönedir değişiceğinide sanmıyorum :lepi::lepi::lepi::
işte bu giyim tarzı süppperrrrr
bende gündüzleri spor giyiniorum daha cok akşamları daha süslü frapan oluo :)sanırım arnavut olmamın verdiği bişi süsü abartıyı seviorum :)
ben de metal music hard rock dinlememden dolayı o tarzı seviyorum siyah gri lacivert ağırlıklı.siyah deri ceketimi severim.rayban pilot gözlükle tamamlar birbirini.siyah veya gri skinny pantolon giyerim.boru paça veya daha geniş kesinlikle giyemiyorum.saçlarımı her zaman açık bırakırım düzleştirici kullanırım.saçım uzun.siyah makyaj yaparım ama taa kaşıma kadar far sürmem.abartıyı sevmem.eyeliner, siyah rimel, bordo ruj ve beyaz pudra işimi görür.siyah oje sürüyorum.hatta sürekli sürüyorum.çünkü sildiğimde kenarlarda siyahlıklar kalıyor ve tırnağım havasızlıktan sararmış oluyor.bu görüntüyü sevmediğim için sürekli sürüyorum ben de.başkaa..başka da bişey gelmio aklıma.bi de siyah pantolon giyeceksem demirli kemer, gri pantolon giyeceksem sade siyah kemer takıyorum.boğazı tamamen saran kolye veya boyunluk takarım.sarkan küpe sevmem.bu kadar sanırım zemuszemus