• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyim tarzı çok mu önemli?

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhabalar
Ben eskiden beri çok tercih edilen biri değilim...bazen ablamla ya da yakın arkadaşlarımla konuşuruz bu durumu
Aslında eli yüzü düzgün biriyim ama toplasan 3 tane teklif almışımdır hayatımda
Ablam da diyor ki sen havalı giyinmiyorsun ondan kimse çıkmadı karşına...aslında herkes gibi giyiniyorum düzgün bir pantolon kazak ayrıca önemli bir günse şık bir bluz ve pantolon giyerim topuklu ayakkabı ile tamamlarım
Ama genellikle gundelik gayatta ve ise giderken pantolon ve düzgün bir kazak ya da hırka giyerim
Sizce giyim tarzı ile mi ilgili? Dikkat çekici giyinmek mi önemli karşı cinsi etkilemek acisindan

Şu ana kadar çıktığım her erkek giyim tarzıma ayrı olarak iltifat edip, güzel şeyler söylemiştir ama hiçbiri özellikle giyim tarzım için gelmemiştir.

Önemli olan duruş, yaydığın enerjidir. Ama yine de tamamen ilgisiz olduğunu söyleyemem sonuçta insana ait belli izler taşır ve bu ilgi alanları konusunda da fikir verir.

Tabi ki önemli, önemli olmaz mı?
İnsanlar genelde diğer insanların eğitimine, kültürüne, huylarına, hayata bakışına bakmak yerine pantolonunun modeline, eteğinin rengine, ayakkabısının markasına bakarak seçiyor eşlerini. Eskiden burç uyumu aranırdı şimdi marka uyumu aranıyor(!)

Ben flört ettiğim çok çok yakışıklı - profesyonel sporcu elemanla spor salonunda tanıştım
Leş gibi terliydim, saçım tepeden bağlıydı, üstümde tayt tişört vardı
Gerisini siz düşünün :KK66:
Feromon salmışsın adamın üzerine en etkilisini yapmışsın aslında :D

Ben flört ettiğim çok çok yakışıklı - profesyonel sporcu elemanla spor salonunda tanıştım
Leş gibi terliydim, saçım tepeden bağlıydı, üstümde tayt tişört vardı
Gerisini siz düşünün :KK66:
Seksi olur öyle de daha ne olsun :KK53:

Merhabalar
Ben eskiden beri çok tercih edilen biri değilim...bazen ablamla ya da yakın arkadaşlarımla konuşuruz bu durumu
Ablam da diyor ki sen havalı giyinmiyorsun ondan kimse çıkmadı karşına...aslında herkes gibi giyiniyorum düzgün bir pantolon kazak ayrıca önemli bir günse şık bir bluz ve pantolon giyerim topuklu ayakkabı ile tamamlarım
Ama genellikle gundelik gayatta ve ise giderken pantolon ve düzgün bir kazak ya da hırka giyerim
Sizce giyim tarzı ile mi ilgili? Dikkat çekici giyinmek mi önemli karşı cinsi etkilemek acisindan
Fatal hata sakın ha sakın birini etkilemek için giyimi dekolteyi kullanmayın sonra ne oluyo biliyo musun seninle birlikteyken daha çekici daha havalı başka birine gidiyo. Mesela eşim beni evlenmeden önce burnum akarken makyajsız en sünepe halimi gördü en kötü en çirkin hallerini kıyafet olarakta en rezil hallerimi ama hep benim düşünce yapımı hayata bakışımı sevdiğini söyler . Benim etrafimda tuttuğum insanlarda da aradığım 3 kriter var
1 ahlaklı olmasi
2 akıllı olması ( zeka demiyorum o Allah vergisi bı lütuf herkesde olmaya bilir ben zeki değilim mesela)
3 bu ikisini sentezleyerek kullanabiliyor olması

İnanın somut unsurların hepsi geçici .Allah iyilerle karşılaştırsın

Merhabalar
İlla mini giymek gerekmiyor bende pantoloncular danım evde de eşofman. Uyurken şort yani öncelik hep rahatlığım bu işin makyaj,giyim ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

Giyim bence onemli. Bir erkek daha guzel giyindiginde nasil goze daha bir hos geliyorsa, ayni sey kadin icin de gecerli.

Giyim elbette önemli...bunun farkındayım
Ama herkes genellikle benim gibi giyiniyor arkadaşlarım ve sokakta gordugum bayanlar hep belli tipte giyiniyor pantolon ve duzgun bir ust giyiyor
Aksine etek ve elbise giyen bayan pek göremiyorum
Birkaç kişiden giyimim hakkinda benzer sözler duyunca şaşırdım

Giyim elbette önemli...bunun farkındayım
Ama herkes genellikle benim gibi giyiniyor arkadaşlarım ve sokakta gordugum bayanlar hep belli tipte giyiniyor pantolon ve duzgun bir ust giyiyor
Aksine etek ve elbise giyen bayan pek göremiyorum
Birkaç kişiden giyimim hakkinda benzer sözler duyunca şaşırdım

Buradaki mevzu, kisinin ne giydigi degil, kendisine yakisan seyi giymesi.

Back