Giyim kuşam konusunda söz dinle !

"Seni çöpe atacağım poşete yazık" bir tipmiş görüştüğünüz kişi.Bu ne ya?! Kişi kendinden bilirmiş işi , bakmış milletin karısına kızına zamanında , şimdi de benim olana kimse bakamaz gibi sapıkça bir düşünce içinde.

Bence erkeklerin kısıtlama getirmelerinin sebebi şöyle ;
1-) Lafını karşı tarafa geçirmek ego tatmin etmek.
2-) Benim olana kimse bakamaz kelimesinin acıklamasıda şudur;
Kendiside erkek oldugu için, erkeklerin içini gayet ne kadar pislik, sapık ve kötü niyetli olduklarını bildigi içindir.

Neresi iyi temiz ya bu adamin? Sacma sapan insanlari anlatip anlatip bi de arkadan övmüyor musunuz...
Daha gormemissin bile.
Al benden de o kadar yaaaa.Bu forumda çok görüyorum bu tipleri.Adamın 50 tane kötü özelliği var , 3 tane iyi özelliği var , ilişkimi kurtarmak istiyorum yazıyorlar.Deli oluyor insan.

Bana açıklaması şu; bir tabur askerin içine gir sana sonsuza kadar güveniyorum, asla zerre şüphe etmem, ama dışarıdaki sapıklara güvenmiyorum
Yav he he deseydiniz, hala bunun arkasına sığinan tipler varmış demek, ilginç.

Ek olarak nereden buluyorsunuz böyle tipleri. Adamin her tarafı ofsayt, maço bi tip. Iyi ozellik diye saydiklariniz da zaten olması gerekenler.

Sizin tecrübeniz de var, bu adamın notunu hemen vermeliydiniz. Yol verin gitsin bence

Al benden de o kadar yaaaa.Bu forumda çok görüyorum bu tipleri.Adamın 50 tane kötü özelliği var , 3 tane iyi özelliği var , ilişkimi kurtarmak istiyorum yazıyorlar.Deli oluyor insan.

Bana kizan olacak ama bu tarz kadinlar genelde pek tercih edilmeyen, ilgi gormeyen kadinlar oluyor benim gordugum. Kirk yilda bir adam bulunca da dutum bu oluyor.
Ben yine de boyle biri olscagina olmamasini tercih ederdim heralde.

Hanımlar Merhaba
Yıllar önce boşanmış, Bekar bir kadınım. Boşandığımdan bu yana hayatıma hiç kimse girmedi.
ta ki 10 gün öncesine kadar. Şuan için birebir görüşmemiz hiç olmadı. sadece whatsapp üzerinden
görüntülü görüşüyoruz. Ben balık, erkek arkadaşım başak burcu. yaşlarımız 30 lu yaşlar.

şimdi asıl meseleye gelecek olursak,
Kıskanç demeyeyim, aşırı aşırı kıskanç ama bence hasta !
Çok güzel akıcı bir sohbet halindeyken konu giyim kuşama geldi.
Bana dedikleri aynen şu,
-Kısa etek yok,
- Kapri şort asla yok,
- yakası açık kıyafetlerini anında yok et, ( ya da evde giy )
- yakası açıktan kastım kısa kollu tshirtlerinde eminim ki erkek kol boyundan daha kısa onları da yok et yada evde giy.
- dar kotlar yasak. heee ille de o kotu giyecem dersen üstüne kalçanı geçecek kıyafetler giyeceksin. yada pantolonlarını hatlarını göstermeyen bol olacak şekilde büyük beden alacaksın.
- istisnai durumlar dışında aksam 9 u geçmeyecek eve girmen.
- Akşamları evine geldikten sonra asla dışarıya çıkmanı istemiyorum. hee bir ihtiyaç mı var, ya işten gelirken al yada ertesi gün.

Bana açıklaması şu; bir tabur askerin içine gir sana sonsuza kadar güveniyorum, asla zerre şüphe etmem, ama dışarıdaki sapıklara güvenmiyorum. benim olanın kolunu bacağını kimse görsün istemiyorum ! diyor.

Ben de aynen baltalamak için dedim ki;
ozaman sende bunların hiçbirini yapma giyme, yazın bile uzun kollu giyeceksin tshirtler yasak desem giymeyecekmisin sanki dedim. valla benim için hiç sorun değil giyme dersen giymem, kolumu bile yukarıya sıvamam çekmem diyor.

heee bana şunu de ona da tamamım. " ben giyim kuşam konusunda bunları yapamam, koskoca insanım, aynı şekilde devam edicem dersen ona da tamamım. ama bende ozaman sana hiçbirşeyimi danışmam ve karıştırmam diyor. tamam diyorum fakat aşırı tavır alıyor ve suratsızlaşıyor.

ayrıca açık abartılı giyinen bir kadın da değilim. bunalmış hissediyorum
gardolabımı baştan sona değiştirmemi istiyor.

iyi yönleri, ikili ilişki olarak naif duygusal mantıklı çok ilgili...
kötü yönleri, çabuk yükseliyor, anında kızabiliyor ve beni görmezden gelebiliyor. ve açık açıkta söylüyor. ben buyum işine gelirse, sen bu kadarına bile tahammül edemiyorsun, ilerde bir tartışma yaşadık tut ki sana bağırdım onları nasıl hazmedeceksinler...

İnanın çok iyi bir insan çok temiz bir insan
ama ben boğulduğumu hissediyorum.
fikirlerinize çok ihtiyacım var :KK43:

Bana göre kötü olan özellikleri iyi olanları yok ediyo daha üstün. 2.evliliğinizi düşünüyosunuz bence kararınızı gözden geçirin.

Bence " sen de o zaman bunu bunu giymeyeceksin" diye şart koşmak yerine ilişkinizi bitirin. Benim lise zamanımda yapılıyordu bunlar kusura bakmayın. Kıskanç değil dediğiniz gibi hastalık bu. Hiç ilerlemeden bitirin size yazık olur. Daha en başta ben böyleyim diye direten adamdan bir şey olmaz

Bu kadar polyanna olmaya gerek yok allah aşkına görmüyor musunuz nasıl bir insan olduğunu? Yaşımız 30 lu yaşlar diyorsunuz ama bu tür listeleri lisedeki erkek arkadaşımız yazıyordu bizimde hoşumuza gidiyordu küçüktük ve tecrübesizdik.Sizin konuştuğunuz insan bana göre o düzeyde kalmış kusura bakmayın.Eğer bunları giyecekseniz sizi hiçbirşeye karıştrmayacakmış !! Sizce insana değer verme bu şekilde mi oluyor ? Bu kadar saf olmayın ama siz kanmak istiyorsunuz içten içe yoksa buraya bu mesajı yazmak yerine ona elveda mesajı atardınız.

Bence " sen de o zaman bunu bunu giymeyeceksin" diye şart koşmak yerine ilişkinizi bitirin. Benim lise zamanımda yapılıyordu bunlar kusura bakmayın. Kıskanç değil dediğiniz gibi hastalık bu. Hiç ilerlemeden bitirin size yazık olur. Daha en başta ben böyleyim diye direten adamdan bir şey olmaz
Haha bende aynısını yazmışım :)) Lisede kaldı bunlar diye

Baştan, hem de daha yüzyüze görüşmeden kıyafete sınırlama getiren bir insan düşünün ki ileri aşamalarda daha nelere kısıtlama getirir..bu ileride yapacaklarının ön belirtisi..lütfen görmezden gelmeyin..

Hanımlar Merhaba
Yıllar önce boşanmış, Bekar bir kadınım. Boşandığımdan bu yana hayatıma hiç kimse girmedi.
ta ki 10 gün öncesine kadar. Şuan için birebir görüşmemiz hiç olmadı. sadece whatsapp üzerinden
görüntülü görüşüyoruz. Ben balık, erkek arkadaşım başak burcu. yaşlarımız 30 lu yaşlar.

şimdi asıl meseleye gelecek olursak,
Kıskanç demeyeyim, aşırı aşırı kıskanç ama bence hasta !
Çok güzel akıcı bir sohbet halindeyken konu giyim kuşama geldi.
Bana dedikleri aynen şu,
-Kısa etek yok,
- Kapri şort asla yok,
- yakası açık kıyafetlerini anında yok et, ( ya da evde giy )
- yakası açıktan kastım kısa kollu tshirtlerinde eminim ki erkek kol boyundan daha kısa onları da yok et yada evde giy.
- dar kotlar yasak. heee ille de o kotu giyecem dersen üstüne kalçanı geçecek kıyafetler giyeceksin. yada pantolonlarını hatlarını göstermeyen bol olacak şekilde büyük beden alacaksın.
- istisnai durumlar dışında aksam 9 u geçmeyecek eve girmen.
- Akşamları evine geldikten sonra asla dışarıya çıkmanı istemiyorum. hee bir ihtiyaç mı var, ya işten gelirken al yada ertesi gün.

Bana açıklaması şu; bir tabur askerin içine gir sana sonsuza kadar güveniyorum, asla zerre şüphe etmem, ama dışarıdaki sapıklara güvenmiyorum. benim olanın kolunu bacağını kimse görsün istemiyorum ! diyor.

Ben de aynen baltalamak için dedim ki;
ozaman sende bunların hiçbirini yapma giyme, yazın bile uzun kollu giyeceksin tshirtler yasak desem giymeyecekmisin sanki dedim. valla benim için hiç sorun değil giyme dersen giymem, kolumu bile yukarıya sıvamam çekmem diyor.

heee bana şunu de ona da tamamım. " ben giyim kuşam konusunda bunları yapamam, koskoca insanım, aynı şekilde devam edicem dersen ona da tamamım. ama bende ozaman sana hiçbirşeyimi danışmam ve karıştırmam diyor. tamam diyorum fakat aşırı tavır alıyor ve suratsızlaşıyor.

ayrıca açık abartılı giyinen bir kadın da değilim. bunalmış hissediyorum
gardolabımı baştan sona değiştirmemi istiyor.

iyi yönleri, ikili ilişki olarak naif duygusal mantıklı çok ilgili...
kötü yönleri, çabuk yükseliyor, anında kızabiliyor ve beni görmezden gelebiliyor. ve açık açıkta söylüyor. ben buyum işine gelirse, sen bu kadarına bile tahammül edemiyorsun, ilerde bir tartışma yaşadık tut ki sana bağırdım onları nasıl hazmedeceksinler...

İnanın çok iyi bir insan çok temiz bir insan
ama ben boğulduğumu hissediyorum.
fikirlerinize çok ihtiyacım var :KK43:

10 günde böyleyse. Direk gönder gitsin başlamadan. Ilerde daha yana olur hersey. Biraz kendini düşün.

X