Giyim kuşam konusunda söz dinle !

Ablacım kaç uzaklaş.. bir defa yanlış birini almışsın hayatına ondan kurtulmuşsun şuan 2. si gelmiş bence hata yapmadan kurtul...

yani bilmiyorum birisi sürekli bana giyme etme yapma dese ben deliririm herhalde. biraz mantıklı düşünün ve bu adamdan kurtulun

çok zor biri daha 10 günlükken ne haddine bu kadar dil uzatmak. göz göre göre çile çekerim ben diyorsanız devam edin.

Böyle öküzler baskalarının karısına kardeşine trene bakar gibi salyalar akıtarak baktıkları için başkalarının da kendi karısına bacısına bakacağını düşünüyor tabi. Aman kaç ve ardına bakma hemen

On günde nasıl anladın temiz kalpli olduğunu?
10 günde zaten ilgili olur herkes. En odunu bile. Ki buna rağmen o kısacık süreye çabuk kızma, bağırma, yok sayma, kılık kıyafete karışma, tehdit falan sıkıştırmış.

Kocam başak burcu onunda giyim konusunda meme bel falan görünmeyecek istekleri var ama o kadar istedigimide giyiyorum çok yüz vermeyin arkasını alamazsınız :KK66: iyiyken süperdir başaklar ama kötüyken düşmanı gibi olursun bunuda bil :KK66: bide fena kin tutarlar

Bak bosanmis zaten hayatin aci kismini yasamis birisin sakin kendine bir daha bu sikintilari yasatma mutlulugunu istediklerini dusun arkadasim cunku mutlu olmayi hakediyorsun

Ne alaka hanımefendi ?
Size çocuk muamelesi yapıyor ya o bakımdan.
Genelde anne babalar çocuğuna böyle der: evladım sana güveniyorum da çevreye güvenmiyorum.

O yokken sizin dört duvar arasında yaşadığınızı filan sanıyor galiba.

Kıskançlık, koruma ayağına size hayatı zindan etmenin ön hazırlığını yapıyor.

Kocam başak burcu onunda giyim konusunda meme bel falan görünmeyecek istekleri var ama o kadar istedigimide giyiyorum çok yüz vermeyin arkasını alamazsınız :KK66: iyiyken süperdir başaklar ama kötüyken düşmanı gibi olursun bunuda bil :KK66: bide fena kin tutarlar

vallahi aynen dediğiniz gibiydi.
güzel yorumunuz için çok teşekkür ederi.

X