Giyim kuşam konusunda söz dinle !

böyle hanzoları çok arıyor musunuz acaba?
adam resmen kıyafet listesi sunmuş. koca kadının ne giyip giymeyeceğini bilemeyeceğini zannediyor zaar.
9'dan sonra çıkma demek ne demek?
''benim olanın'' ekiyle söylenenler de ayrı bir rezalet.
ilişkileri ''benim olan'' şeklinde tasarlayan rezil bir zihniyet.
yol yakınken vur tekmeyi bu yobaza defolsun...
senin gibi kadınlar böyle alttan aldıkça azıtıp bu rezillikleri sıralama hakkını kendilerinde görüyorlar.
5 kadından şöyle okkalı bir cevap alsa bak bakalım gık diyebiliyor mu bu giyim kuşam konusunda...

10 gün sadece internet üzerinden görüştüğün birinin bu söylemleri seni korkutmadı mı?

Bu tipler rezil zihniyetlerini de alıp kayıplara karışsalar keşke.

Yarın öbür günde kapan der uzak dur bundan güvenen adam öyle demez kendini içi sapık ruhlu

Daha başında böyleyse ilerde eskaza evlenirseniz ne olur düşünmek bile istemiyorum. Ben olsam koşarak kaçarım. İnsanları istedikleri kalıba sokmaya çalışanlardan nefret ediyorum. Kendiniz de söylemişsiniz hasta sağlıklı bir düşünce biçimi değil. O zaman yapılacak tek bir şey var.

Daha 15 yaşındasın.
Babanı dinle.
Hangi baba evladının kötülüğünü ister ki?

İstediği gibi tesettürlü bir sürü insan var neden onlardan birini seçmiyor?
Onlarla tanışmak istemiyor. Birini gütmek hoşuna gidiyor da ondan. Güçlü hissediyor engelleyince. Kadın ne giyerse giysin sınır çekiyorsa hiçbir erkek başka gözle bakamıyor. Kaçın kurtulun bu adamdan. Daha 10 günde bu kadarsa ooo.

Bitmedi su bir tabur asker
Valla bana kimse güvenmesin,boyunduruk altına alacağı insanla birlikte olsun ..
Alla alla bi de yaşlar 30 + mi gerçekten?

Gerçi bazı kadınlara hoş gelir bunlar
Bini kiskiniyiiiiiirrrr hikayesi :)))

Bir de düşünüyor musunuz? Koşarak kaçın kendi hayatınızı biraz olsun düşünüyorsanız. İsterse dünya iyisi olsun karşınızdaki adamın zihniyeti bozuk. Hasta olduğunu siz yazmışsınız, ne kadar hasta bir insanı çekebileceğinizi düşünüyorsunuz? Ben sana güveniyorum etrafa güvenmiyorum he he ondan kesin öyledir. Bu muhabbetin üzerine bu kadar laftan sonra sizin kendinizi açıklamaya çalışmanız bile hata. Benim olanın kolu bacağı gözükmesin ne demek, benim olan ne demek siz malı mısınız onun?

Şu yontulmamış herifleri anlatıp anlatıp konunun sonunda çok iyi, çok temiz, özünde iyi bir insan, aman da aman pek de naif diye betimliyorsunuz ya bayılıyorum valla. İyi insan, naif insan görmesek inanıcaz.

Şu altını çizdiğim kısmın meali; kolu bacağı açık olan kadınlara ben öküz gibi baktığım için benim malım olan kadına benim gibi öküzler baksın istemiyorum.

Ayrıca bu kadar düşünmek sadece 10 gündür tanıdığınız bir adam için fazla değil mi? Bir de tehdit ediyor utanmadan sen beni dinlemezsen ben de seni dinlemem diye şark kurnazı. Bu tiplerle birlikte olan hatta evlenen kadınlar var, hiç aklım almıyor.

Niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum ama şunları bana bir adam söylese üç okkalı küfürle uğurlardım kendisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…