- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
-
- Konu Sahibi bircocukannesi
Sizin konunuza çok benzemese de geçenlerde ben de bir konu açmıştım, sizinle ortak noktamız görüştüğüm kişiyle WhatsApp üzerinden haberleşiyor olmak. Ben engelledim ve bitirdim kafam da çok rahat şu an. Konunuza dönersek, 10 günde ne zaman siz ona ait olmuşsunuz ve ne hakla size karışıyor kendinize bu kötülüğü yapmayın, o naif görünen adamın içinde besbelli bir öküz var ( afedersiniz) anında kızan, yükselen adamın öfke kontrolü yoktur ve dilinin kemiği de olmaz böylelerinin, hiç uğraşmayın bu adamla karşınıza daha düzgün biri çıkar mutlaka, herşey gönlünüzce olsun.
Mesele uzun etek. Kısa etek değil. Mesele "benim söylediğimi yapmazsan buna saygı duymuş gibi yaparım ama başka yerden burnundan getiririm" diye simdiden tehdit etmesi. Bence bu adamdan bir cacık olmaz..
Çok höt zöt gelmiyor mu kulağa böyle. Size neden çekici geldiğini anlayabiliyorum bu adamın. Uzun süredir yalnızsanız hele bir de bekar anne olarak tek başınıza ev çekip çeviriyorsanız, bu kadar hızlı sahiplenen, her konuda sizi çekip çevirmek isteyen bir adam ilk başlarda hoş bir değişiklik gibi gelebilir ama uzun vadede bunalırsınız. Bir de daha ilişki bile yok ortada flört aşamasındasınız. Bu kadar hızlı bir şekilde sahiplenip müdahale etmeye çalışan bir adam ya ilişkiye bodoslama dalıp çabuk sıkılıyordur ya manyaktır ilişki ilerledikçe hayatınızı cehenneme çevirir. İlgisi hoşunuza gidiyorsa bir süre daha tadını çıkarın ama fazla ciddiye almayın gelecek planlarına girmeyin derim ben. Sonuçta siz bir annesiniz hayatınıza almadan önce bin kere düşünmeniz iyice tartmanız gerek karşınızdakini.
Bence bunları kabul etmeyeceğinizi söylemek bir şey değiştirmiyor. Yani şahsı muhteremin zihniyeti hala sabit. Bunu göz önünde bulundurun.Hanımlar,
Evet ne yalan söyleyeyim ilgi alakası hoşuma gitti ama ben zaten öncesinde bir evlilik yaptım ve canım çok yandı.
bodozlama evlenecek ya da her dediğine he diyecek bir insan asla değilim.
zaten bunların hiçbirini kabul etmeyeceğimi de söyledim.
triplerde beyfendi ama hiç umrumda da değil.
Hanımlar,
Evet ne yalan söyleyeyim ilgi alakası hoşuma gitti ama ben zaten öncesinde bir evlilik yaptım ve canım çok yandı.
bodozlama evlenecek ya da her dediğine he diyecek bir insan asla değilim.
zaten bunların hiçbirini kabul etmeyeceğimi de söyledim.
triplerde beyfendi ama hiç umrumda da değil.