Giyim kuşam konusunda söz dinle !

Daha önce başka bir konuda daha yazmıştım. En sapık ruhlu insanın bile iyi yönlerini bulabilirsiniz.

Ben bunu yaşam tarzı, “sana uyarsa kabul edilebilir” olarak görmüyorum. Adam bildiğin dar kot giyen kadının götüne kitlenen modelden. Seni şimdiden bunaltmış ileride kapıdan dışarıya burnunu çıkarttırmaz.

O saydığınız herkeste zaten olması gereken düzgün özelliklerin yanında çok daha iyi özellikleri de olan bir sürü sizi bunaltmayacak erkek var dışarıda. Kendinize yazık etmeyin.

30lu yaslarda bu kafa?? ve sen daha once evlilik gecirmis bir kadinsin?

gormemissin bile herifi hic, sal gitsin yaa kimin bahcesinde odunluk yapmak istiyosa yapsin deli mi ne.

Çok höt zöt gelmiyor mu kulağa böyle. Size neden çekici geldiğini anlayabiliyorum bu adamın. Uzun süredir yalnızsanız hele bir de bekar anne olarak tek başınıza ev çekip çeviriyorsanız, bu kadar hızlı sahiplenen, her konuda sizi çekip çevirmek isteyen bir adam ilk başlarda hoş bir değişiklik gibi gelebilir ama uzun vadede bunalırsınız. Bir de daha ilişki bile yok ortada flört aşamasındasınız. Bu kadar hızlı bir şekilde sahiplenip müdahale etmeye çalışan bir adam ya ilişkiye bodoslama dalıp çabuk sıkılıyordur ya manyaktır ilişki ilerledikçe hayatınızı cehenneme çevirir. İlgisi hoşunuza gidiyorsa bir süre daha tadını çıkarın ama fazla ciddiye almayın gelecek planlarına girmeyin derim ben. Sonuçta siz bir annesiniz hayatınıza almadan önce bin kere düşünmeniz iyice tartmanız gerek karşınızdakini.

Çok çok haklısınız.

İyi yönünü bir 150 defa daha yaz ama hiç bir şey ifade etmez.
O iyi ikili ilişki evlenip bu baskıyla yaşarken mumla arayacağın şey olacak zaten.

Asıl vahim olan senin bu yobaza hala erkek arkadaşım sıfatını kullanman..

Mesele uzun etek. Kısa etek değil. Mesele "benim söylediğimi yapmazsan buna saygı duymuş gibi yaparım ama başka yerden burnundan getiririm" diye simdiden tehdit etmesi. Bence bu adamdan bir cacık olmaz..

Aba altından sopa gösteriyor. Hödüğün evlilik anlayışına bak..

Nasıl yani kaç yaşında kadınsınız O kim köpekmiş
Bir sorsanıza Regl olduğunuzda özellikle istediği bir ped markası da varmıymış
Ya bu heriflerle evleniyorsunuz sonra bir şey olunca bana çok güzel oynadı evlenmeden önce hiç anlamadım piskopat olduğunu diye konu açıyorsunuz.

O kadaar güzel ifade etmişsiniz ki
her kadın gibi ilgi görmek önemsenmek istedim. ama b.kunu çıkardı afedersiniz.

Hanımlar,
Evet ne yalan söyleyeyim ilgi alakası hoşuma gitti ama ben zaten öncesinde bir evlilik yaptım ve canım çok yandı.
bodozlama evlenecek ya da her dediğine he diyecek bir insan asla değilim.
zaten bunların hiçbirini kabul etmeyeceğimi de söyledim.
triplerde beyfendi ama hiç umrumda da değil.

Bence bunları kabul etmeyeceğinizi söylemek bir şey değiştirmiyor. Yani şahsı muhteremin zihniyeti hala sabit. Bunu göz önünde bulundurun.

İyi de o zaman niye konu açtınız?
Niye size görüşleri, kadına bakışı tuhaf gelen birinin tribini çekiyorsunuz?

Sizce de fikirlerinizin örtüşmediğini kendisinin çok yanlış biri olduğunu söyleyip ayrılmanız gerekmez mi bu durumda?

Şaka mı bu ya? Bana birisi bunları dese ciddiye almazdım asla. Bu söyledikleri, koyduğu kısıtlamalar yasaklar sizin aklınıza hakarettir. Sen salaksın düşünemiyorsun ben senin yerine düşünüp neler yapabileceğini belirliyorum demektir. Çoğaltmayın şöyle adamları. Verin cevabını yürüsün gitsin yoluna. Çok sinir oldum.

İnsanın fikri neyse zikri de odur der susarım.
Uzak durulması gereken bir tip.

Bu adam sizi kendi malı gibi görüyor. “Benim olan..” ne demek ya sanki sizi sevgisi karşılığında satın almış.Ben sana sevgimi verdim sen de benim oldun benim düşünce tarzıma göre yaşayacaksın benim uygun gördüğüm kıyaferi giyeceksin,ben ne zaman istersem o zaman eve geleceksin.Yok yaaa???!

Bazen gerçekten deliriyorum yahu bu erkekler kendilerini ne sanıyor??Bu erkeklere yüz verip bunların dediklerini yaptıkça artıyorlar kimse bunları istemese soyları tükenip gitse keşke artık.

Şu kadınlar kendilerini sevse,kendilerine değer verse,hayatlarını kendilernden başka ne kocası ne babası kimsenin yönetmesine izin vermese keşke artık.

Adam size sevgisini lütuf olarak sunup koskoca 30 yaşındaki kadının hayatını manipüle etmeye çalışıyor,Bu adamın hastalıklı kafa yapısını değiştirmeye uğraşacağınıza önünüze bakın,zaten değiştiremezsiniz de.Bırakın başkasının hayatını kısıtlasın sizinkini değil.Zaten böyle bir adamla mutlu olamazsınız siz verdikçe daha da fazlasını ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…