- 30 Mart 2009
- 13.982
- 62.746
-
- Konu Sahibi hanfendininbiri
İnsanlarin aile yapisini sorgulamak kimsenin haddi degil...mini etek giyip acilip sacilmasi ozgurluk oluyor edepli giyinmesi de kölelik oluyor öylemi..Asil komik olan surda bir kac kisi :) ailenle konus ortak bir yol bul veya gozlerine sokma gibi bir suru akil varken,biri birine şakcilik yapiyor,digeride karsisindakinin nasil konusacagini kendi capinda ogretmeye calisiyor, biri burdaki etkili etkisiz elemanlari belirtiyor :)) Arkadaslar kimse kimseyi kucuk dusuremez herkes aklini basina alsin...
l
Kafaniz mi guzel diye soracagim ama olmadigina eminimDindar yetistirilmis insanlar leş oluyor oylemi ?
Tam üstüne bastınız. Hanımefendi okuduğunu bence pek anlayamamış.Kafaniz mi guzel diye soracagim ama olmadigina eminim
Okudugunuzu anlamakta ya da muhakeme yeteneginizde bir sorun mu var?
Ablacım bi dur düşman topraklarına saldırır gibi saldırıyosunuz bi bitsin savasİnsanlarin aile yapisini sorgulamak kimsenin haddi degil...mini etek giyip acilip sacilmasi ozgurluk oluyor edepli giyinmesi de kölelik oluyor öylemi..Asil komik olan surda bir kac kisi :) ailenle konus ortak bir yol bul veya gozlerine sokma gibi bir suru akil varken,biri birine şakcilik yapiyor,digeride karsisindakinin nasil konusacagini kendi capinda ogretmeye calisiyor, biri burdaki etkili etkisiz elemanlari belirtiyor :)) Arkadaslar kimse kimseyi kucuk dusuremez herkes aklini basina alsin...
l
Ben diyorum ki isteyen mini etek giysin isteyen turbana girsin, kimse karisamaz. Bana cevap veriyor: mini etek ozgurluk de edepli giyinmek kolelik oyle miTam üstüne bastınız. Hanımefendi okuduğunu bence pek anlayamamış.
Ne anlamak isterlerse onu anlıyorlar ya şaka gibiBen diyorum ki isteyen mini etek giysin isteyen turbana girsin, kimse karisamaz. Bana cevap veriyor: mini etek ozgurluk de edepli giyinmek kolelik oyle miAblacim sen cok yanlis gelmissin diyecegim ama diyemiyorum da
Gece gece mesajınıza çok güldüm. Tam cevap verecektim ki bana tercüman oldunuz. Boşverin bence hiç demeyin. Kendinizi yormayınBen diyorum ki isteyen mini etek giysin isteyen turbana girsin, kimse karisamaz. Bana cevap veriyor: mini etek ozgurluk de edepli giyinmek kolelik oyle miAblacim sen cok yanlis gelmissin diyecegim ama diyemiyorum da
Ahahahahİnsanlarin aile yapisini sorgulamak kimsenin haddi degil...mini etek giyip acilip sacilmasi ozgurluk oluyor edepli giyinmesi de kölelik oluyor öylemi..Asil komik olan surda bir kac kisi :) ailenle konus ortak bir yol bul veya gozlerine sokma gibi bir suru akil varken,biri birine şakcilik yapiyor,digeride karsisindakinin nasil konusacagini kendi capinda ogretmeye calisiyor, biri burdaki etkili etkisiz elemanlari belirtiyor :)) Arkadaslar kimse kimseyi kucuk dusuremez herkes aklini basina alsin...
l
Aynen katılıyorum.Aile İstanbula okumak için gönderdiğine göre kızlarının isteklerine zamanla alışabilirler gibi görünüyor.. Aslında, çevrelerini taktıkları için baskıcı gibi duruyorlar. Belki konu sahibinin duruşu, onlara zamanla çevreyi de takmamayı, evladın her şeyden kıymetli olduğunu gösterecek..özgürlük sadece maddi özgürlük mü? bu aile kızları para kazanmaya başlayınca bile baskı kurmaya çalışamayacak mı sanki ? o zman benim param var artık kim takar sizi mi diyecek ne güzel aile bağlarıymış onlar. aile yinede istanbula üni okumaya falan göndermş bence o kadarda korkunç insanlar olmayabilirler yani bu kız mücadele edebilir kendi kişiliğini ortaya koymak için.
Sukurler olsun ki sizinle kardes olamayacak kadar farkli dunyalarin insaniyiz, hitap tarzinizi duzeltin ben size siz derken siz bana pazarci agziyla cevap vermeyin. Ha benimle ayni tarzda, ayni saygi cercevesinde cevap vermeyi basaramiyorsaniz -ki gorulen o ki basaramiyorsunuz- lutfen hic cevap vermeyinWoman ben sana cevab vermedim ustune alinmissin ama bence herseyi ustune alinma kardesim, evet saka gibi senin yazdiklarina cvb verdigimi sanman,sen bi musade et cekil aradan periyle raskonil ile konusuyorum
Zaten çevrede bunu 3-5 gün konuşup unutacak.Aynen katılıyorum.Aile İstanbula okumak için gönderdiğine göre kızlarının isteklerine zamanla alışabilirler gibi görünüyor.. Aslında, çevrelerini taktıkları için baskıcı gibi duruyorlar. Belki konu sahibinin duruşu, onlara zamanla çevreyi de takmamayı, evladın her şeyden kıymetli olduğunu gösterecek..
Raskonil ben miyim? Dostoyevski mezarında ters döndüWoman ben sana cevab vermedim ustune alinmissin ama bence herseyi ustune alinma kardesim, evet saka gibi senin yazdiklarina cvb verdigimi sanman,sen bi musade et cekil aradan periyle raskonil ile konusuyorum
Aynen.. Her şeye burunlarını sokan o çevreden birkaçı bizde de vardı. Allahtan Babam aklı başında Demokrat bir adamdı. Tabi bizim konu, başka Şehirde okumaktı. Oysa ki biz, mis gibi gidip okuduk. 4 senede hayatımıza güzellikler kattık. Peki o çevre denen akrabaların çocukları neler yaptı? Neler yapmadılar ki başka başka Şehirlerde..Zaten çevrede bunu 3-5 gün konuşup unutacak.
UmarımAynen katılıyorum.Aile İstanbula okumak için gönderdiğine göre kızlarının isteklerine zamanla alışabilirler gibi görünüyor.. Aslında, çevrelerini taktıkları için baskıcı gibi duruyorlar. Belki konu sahibinin duruşu, onlara zamanla çevreyi de takmamayı, evladın her şeyden kıymetli olduğunu gösterecek..
Cok espritüel sin sen ya...nerden ogreniyorsun boyle komik olmayiRaskonil ben miyim? Dostoyevski mezarında ters döndüadımı raskonil olarak değiştirebilir miyim acaba
Küçük bir Raskolnikov sendromu yaşandı sankiRaskonil ben miyim? Dostoyevski mezarında ters döndüadımı raskonil olarak değiştirebilir miyim acaba