- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
-
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Bi de cogu burdaydi nankorlerrrrr nankorlerrrr nelerine yetmedi bu siteohaaa resmen hak yemek
Sen nerden buldun bunu
Yetti de üyelikleri iptal oldu şimdi anlıyorum ki site yönetimi haklıymış.Bi de cogu burdaydi nankorlerrrrr nankorlerrrr nelerine yetmedi bu site
Ayyy birrr adammvardııyaaa MOTOOOORRR MOTORRR DİYE bagırıyorduBi de cogu burdaydi nankorlerrrrr nankorlerrrr nelerine yetmedi bu site
Kezan abi napiyosa zaten dogru yapiyoYetti de üyelikleri iptal oldu şimdi anlıyorum ki site yönetimi haklıymış.
Hahahah meşe odunu paklar bunları gerçekten deAyyy birrr adammvardııyaaa MOTOOOORRR MOTORRR DİYE bagırıyorduaklıma onu getirdinn
Link at kiz izleyip gulek bizdeAyyy birrr adammvardııyaaa MOTOOOORRR MOTORRR DİYE bagırıyorduaklıma onu getirdinn
Kız sen eklesene o adamı ben cepten giriyorumHahahah meşe odunu paklar bunları gerçekten de
Ayıp ayıpLink at kiz izleyip gulek bizdetabi ayip degilse devaminda dedikleri
Ben sana sonra özelden yollarımKız sen eklesene o adamı ben cepten giriyorum
Bana degil hülyaya atBen sana sonra özelden yollarım
Hani banaaaa. valla merak ettim gulmeye ihtiyacim varrrr. Gozumun biri yastiga digeri yorgana bakiyo. Is veni bekliyo. Bebelerin biri yurume cabasinda fellik fellik oda da geziyo. Biri park yataginda uyandi almami bekliyo. Koca birazdan gelecek tvyi tamire goturecek. Off anam offBen sana sonra özelden yollarım
Tamam ona yollarım yorumlar karıştıBana degil hülyaya at
Gel bacım baştacısın ekliyorumDavetli listesinde yokum ama geldimyuzsuzlukde son nokta
Bizim burdan kimse gitmez ekli olanlardanKızlar o linki paylaşmasaydınız reklam gibi olmasın karaktersizlere
Sahsen ben 1 senede anca cozdum burayi formlarda takilamiyorum konuyu bi kacirinca bakasim gelmez ama nerdeyse hepinizi az bucuk tanidigim icin kim ne yazmis anladigimdan buralarda fink atabiliyorumBizim burdan kimse gitmez ekli olanlardan
Içim eridiGel bacım baştacısın ekliyorum
Ayy catliiciim bana da anlatınBizim burdan kimse gitmez ekli olanlardan