"Gıybet" Değil Fikir Alışverişi Toplantımız😄

Biz bize yeteriz ben kendime gülüyorum sadece nasıl inanırım diye, bende kendimi uyanık bilirdim milleti salak yerine koymadım ama asla.. hele sağlıkla duygu sömürüsü yapmak... no no no :KK20:
kimsenin gideceğini de zerre düşünmüyorum.

Biz bize yeteriz ben kendime gülüyorum sadece nasıl inanırım diye, bende kendimi uyanık bilirdim milleti salak yerine koymadım ama asla.. hele sağlıkla duygu sömürüsü yapmak... no no no :KK20:
kimsenin gideceğini de zerre düşünmüyorum.
Şaşkınım şokum, yanlış birşey söyelemek istemiyorum ama benm şaşkın olduğm şey orda olupta bana özelden yazan birinin beni slak yerine koyması.. Dost dediğim hemde.. Yazk...

Kizlar yaa benim yatakodam bembeyaz en ufak toz belli senelerdir sinir oluyorummm. Malum 2 bebeyle surekli toz alacak vaktimde olmayacak. Acaba diyorum en azindan raflarini cikarip yapiskanli kagitla kaplasam mi. Cekmece iclerini faln

Kizlar yaa benim yatakodam bembeyaz en ufak toz belli senelerdir sinir oluyorummm. Malum 2 bebeyle surekli toz alacak vaktimde olmayacak. Acaba diyorum en azindan raflarini cikarip yapiskanli kagitla kaplasam mi. Cekmece iclerini faln

bu sefer de kapladigin yerler tozlanacak buna kökten cözüm bulman gerek
yatak odanda toz yapacak neler var mesela
toza alerjim oldugundan hergün yerlerin tozunu alirim, yerde toz birikmeyince kalkip raflara yerlesi zaman aliyor bu bir
hali kullanmam bu yüzden zemin temizligi cok basit oluyor, mobla hergün kuru bir sekilde üzerinden gecince tozlari almis oluyorum
acikta kalan yerler mmkün oldugunca bos kalsin, süs esyasi kullanmamaya gayret et
fazla dagilmasina izin veme, yani uyudugun odada ne kadar az esya o kadar az toz demektir

bu sefer de kapladigin yerler tozlanacak buna kökten cözüm bulman gerek
yatak odanda toz yapacak neler var mesela
toza alerjim oldugundan hergün yerlerin tozunu alirim, yerde toz birikmeyince kalkip raflara yerlesi zaman aliyor bu bir
hali kullanmam bu yüzden zemin temizligi cok basit oluyor, mobla hergün kuru bir sekilde üzerinden gecince tozlari almis oluyorum
acikta kalan yerler mmkün oldugunca bos kalsin, süs esyasi kullanmamaya gayret et
fazla dagilmasina izin veme, yani uyudugun odada ne kadar az esya o kadar az toz demektir
Renkli farkli biseyle kaplasam belki bu denli goze batmaz. Beyaz ve lake oldugu icin yurusem toz yapisiyo ustune. Gunluk toz alirdim ama bebelerden ona ayiracak vaktim olmayacaktir. Soyunup giyinirken bile bi sekilde toz yapisiyo resmen

Renkli farkli biseyle kaplasam belki bu denli goze batmaz. Beyaz ve lake oldugu icin yurusem toz yapisiyo ustune. Gunluk toz alirdim ama bebelerden ona ayiracak vaktim olmayacaktir. Soyunup giyinirken bile bi sekilde toz yapisiyo resmen

bebekli dönemde zaten bircok is aksiyor
esyalari az tutmaya calis ise yarayacaktir
yani hersey dolap iclerinde olsun
durumun varsa da su temizlik robotlarindan bir tane edin, eli ayagi oluyor insanin
toz birakmiyor evde

bebekli dönemde zaten bircok is aksiyor
esyalari az tutmaya calis ise yarayacaktir
yani hersey dolap iclerinde olsun
durumun varsa da su temizlik robotlarindan bir tane edin, eli ayagi oluyor insanin
toz birakmiyor evde
Esyam az zaten canim. Oyle dantel sereyim sus esyasi dizeyim hic sevmedim bombos sadece yatakodasi takimi hali perde ve 2 besik olacak. Normalde de fazla kullanmadigim icin yine de tozundan gina getirmisti. Simdi bebeklerle gir cik maalesef cok olacak odaya hic dusunemiyorum tozunu. Ee camda aciyorum havalansin diye iceri giren de cabasi oluyo. Suanki ev yola da yakin aboww artik gri bi yatakodam olabilir

X